Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ikinci bebeğim ve karnım aşırı şişti. İlkinde son bir aya kadar inanmıyorlardı bir ay içinde doğum yapacağıma. ikinci gerçekten farklı oluyormuş
Sizin ilk cocuklarınız kız mı erkek mi ? Benim oğlum var
Keseleri kalp atışlarını gören arkadaşlara hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah adetim geçeli 2 gün oldu ama bi 10 gün sabrediyorum 6 ay önceki boş gebeliğimde 2 günde 1 doktora gitmekten moralim çok bozulmuştu inşallah hepimiz için hayırlısı olur bi öncekinde folibol vermişti doktor başlayayım mı günde bir siz ne kullanıyorsunuz
Bende iki ay once düşük yaptim dusukten 10 gun sonra basladim normal de hamile kalmadan baslaman lazim elinde varsa bugunden içmen iyi olur
İlk kandan 48-72 saat sonra 2. Ye katlarsa normal diye biliyorum ben deslm kızlar. cuma günü hamile olduğumu öğrendim. değerlerim cuma 94.58 cumartesi 122.2 dün ise 164. dün doktora gittim fakat kese görünmedi yarın tekrar gideceğim.değer yükselmiş mi bakacak. sizce nasıl bide doktor femamed ile femix verdi.kullanan var mı acaba.yardımcı olursanız çok sevinirim. ilk bebeğim Allah kısmet ederse
teşekkür ederim canım çok saol, ilk hamileliğim de öyleydi iki hafta geriydi ama dediğin gibi sata göre 3 gün sonra doğdu oğlum bu nasıl olacak bakalım, kalp atışını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum :)Bence böyle detaylara takılmayın, kalp atışı duyulunca doktor zaten tarihleri daha iyi veriyor. Önemli olan sadece şu anda hamile olmanız, folik aside başlamanız ve sağlıklı beslenmeniz bence :) ben iki hamileliğimde de bahsettiğiniz değerleri sormadım bile doktora, zaten onlar da söylemedi. Ama yaklaşık doğum tarihiniz son adet tarihinize göre hesaplanıyor, onu biliyorum:)
bizim beklenen doğum tarihimiz aynı. ben cuma günü duydum. siz de rahatlıkla duyarsınız :)teşekkür ederim canım çok saol, ilk hamileliğim de öyleydi iki hafta geriydi ama dediğin gibi sata göre 3 gün sonra doğdu oğlum bu nasıl olacak bakalım, kalp atışını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum :)
sizin geç döllenme mi olmuş, keseyi gördünüz mü? benim de beklenen doğum tarihi 1 ağustos adet tarihimden 8 gün sonra testte pozitif çıktı ve beta hcg düşük çıktıSen ne diyorsum adet gecikmemin 14. Gününde gördüm ikinci çizgiyi. O da çok çok silikti etken gebelik testi almama ragmen. Öncekiler hep negatif çıkmıştı.
Ben de sabah doktora bundan şikayetlendim ama doktor normal dedi. Gaz şişkinliği gibi ama ağrı sızı yapmıyor allahtan. Kabız kalmamaya dikkat et deyip gaz ve kabızlık için bir şurup ismi verdi.arkadaşlar yaa şimdiden karın şişer mi yaa
yukarda da yazdım üç-dört aylık hamile gibi hissediyorum
göbek deliğim bile belirgin
bi sorun yoktur inşlh tedirginim
ikinci hamileliğim bu arada
yani ben korkmalımiyim şimdiİlk kandan 48-72 saat sonra 2. Ye katlarsa normal diye biliyorum ben de
Evet teMmuz ortası sata göre doğum tarihi ama getçekte 1 ay kadar oynayacak :)) siZde de geç döllenme olmuş sanırım. Geçen hafta 1200 çıktı hcg benim keseye bakmadık. Pazartesi kontrolum.sizin geç döllenme mi olmuş, keseyi gördünüz mü? benim de beklenen doğum tarihi 1 ağustos adet tarihimden 8 gün sonra testte pozitif çıktı ve beta hcg düşük çıktı
Benim de bir oğlum var 4.5 yaşında. Ben ilk çocuk kızsa ikinci de kız erkekse erkek olmalı diye düşünenlerdenim. Hayırlısı olsun bakalımSizin ilk cocuklarınız kız mı erkek mi ? Benim oğlum var
Canımın içi idrar testinde çok geç çıkıyo bende hep negatif sonuç aldım idrarda fakat kanda hemen çıkıyo ümitsizliğe kapılma ve git yarın kan testi yaptır hayırlısı. Olsn inşallah..:)
Sen ne diyorsum adet gecikmemin 14. Gününde gördüm ikinci çizgiyi. O da çok çok silikti etken gebelik testi almama ragmen. Öncekiler hep negatif çıkmıştı.
Canini sıkma hemen belki gec dollenme olmustur bak yasayan arkadaslar var dua et bol bol..adetin normalde duzenli mi yoksa gecikme yasiyor musun normalde de?Yaa kan testi yaptım am o da negatif çıktı ve hala regl olmadm hiç bi belirti de yok