- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana diger hamileliginde birisi inciri bir bardak suya koy aksamdan ...sabah suyunu ic incirleride iyice cigneyerek ac karnina ye demisti ama tabi hamileligimin sonlarina doğru öğrendim simdiden baslamak lazim...sütünde cok olur demistiEvet gerçekten benim de tek sıkıntım o ilaç da istemiyorum hiç napsak :)
Merhabalar ben de araniza yeni katildim. Dün keseyi gördük. 9 mm dedi doktor sizler de ne kadardi acaba normal mi bu deger
Benim ki Sat a gore 5+6 ydi dun bakildiginda. Doktor gec dollenme olabilir dedi ve 2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdiHayırlı olsun :) 7. Hafta da 7,7 mm ölçtü bizimki. Normal değeri de 7-8 mm zaten. Sizinki kaçıncı hafta?
slm kızlar. cuma günü hamile olduğumu öğrendim. değerlerim cuma 94.58 cumartesi 122.2 dün ise 164. dün doktora gittim fakat kese görünmedi yarın tekrar gideceğim.değer yükselmiş mi bakacak. sizce nasıl bide doktor femamed ile femix verdi.kullanan var mı acaba.yardımcı olursanız çok sevinirim. ilk bebeğim Allah kısmet ederse
Değerlerin kötü değil bence iki günde bir 2 kat artması gerekiyor diyolarda benim doktorum en az en az %66 artmali demişti.. seninde iki gün için iyi benceDegerler
ben doktora sormadan folik asit icmeye başlamıştım..devam et dedi...daha bir ilac yazmadislm kızlar. cuma günü hamile olduğumu öğrendim. değerlerim cuma 94.58 cumartesi 122.2 dün ise 164. dün doktora gittim fakat kese görünmedi yarın tekrar gideceğim.değer yükselmiş mi bakacak. sizce nasıl bide doktor femamed ile femix verdi.kullanan var mı acaba.yardımcı olursanız çok sevinirim. ilk bebeğim Allah kısmet ederse
folik asit i hamile kalmadan içmeye başlamak lazim aslindaKeseleri kalp atışlarını gören arkadaşlara hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah adetim geçeli 2 gün oldu ama bi 10 gün sabrediyorum 6 ay önceki boş gebeliğimde 2 günde 1 doktora gitmekten moralim çok bozulmuştu inşallah hepimiz için hayırlısı olur bi öncekinde folibol vermişti doktor başlayayım mı günde bir siz ne kullanıyorsunuz
Bende iki ay once düşük yaptim dusukten 10 gun sonra basladim normal de hamile kalmadan baslaman lazim elinde varsa bugunden içmen iyi olurKeseleri kalp atışlarını gören arkadaşlara hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah adetim geçeli 2 gün oldu ama bi 10 gün sabrediyorum 6 ay önceki boş gebeliğimde 2 günde 1 doktora gitmekten moralim çok bozulmuştu inşallah hepimiz için hayırlısı olur bi öncekinde folibol vermişti doktor başlayayım mı günde bir siz ne kullanıyorsunuz
merhaba ben beklemeni öneririm yakın arkadaşımında yumurtlaması 2 aralık zaten birtek ogün korunmamışlar dün dayanamadı kanda baktırdı 9 çıktı değer ama bazı doktorlar 10 ve üstü gebelik diyorlar çok kafası karışık şu an bence sabret adetine ikiüç gün kala yaptırırsınKızlar adet olmadan altı gün önce kanda gebelik tam olarak belli olur mu? Belirtilerini yaşıyorum ama sonuç negatif. Birde şüpheli ilişki tarihi 3 aralık. Yanılma payı yada rahme yerleşmems imkanı olabilir mi??
satlarımız aynı benimde 14 kasım ben 10 kasımda çok çok silik gördüm çizgiyi hayırlı olsun şimdidenkızlar bende aranıza yeni katıldım adetimin ilk günü test yaptım direk kıpkırmızı iki çizgi çıktı ikinci bebeğim olcak ama sanki ilk defa hamile kalmışım gibi ne yapıcağımı bilemedim ne zaman doktora gitsem ne yapsam şaşırdım bu arada sat 14 kasım
Onun mg si cok yuksek folidoce öneririm hem b12 takviyesi de yapmis oluyorKeseleri kalp atışlarını gören arkadaşlara hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah adetim geçeli 2 gün oldu ama bi 10 gün sabrediyorum 6 ay önceki boş gebeliğimde 2 günde 1 doktora gitmekten moralim çok bozulmuştu inşallah hepimiz için hayırlısı olur bi öncekinde folibol vermişti doktor başlayayım mı günde bir siz ne kullanıyorsunuz
Kasık ağrısı bendede başladı hafif hafif kabızlık için bol posalı gıdalar al dedi doktorum bu arada bugün ikiz annesi olacağımı öğrendim darısı tüm isteyenlere
Kızlar günaydın.
Doktor beni dün kontrole çağırmıştı. Ama biraz daha büyüsün diye gitmedim. Şimdi gereksiz yere "kese görüldü, görülmedi." stresini yaşamak istemiyorum. Yine de içimde biraz "Acaba gitse miydim?" düşüncesi kaldı. Siz kese için ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz. Ben en az perşembeye kadar beklemeyi düşünüyorum
benimiçin çok erken kese için 10 gün sonra cağırdı doktor amagözükürmü bilmiyorum kızımda 6 haftalıkken ilk görmüştüm bebegi
Kızlar günaydın bu sabah kese göründü Allahıma binlerce kee şükür 4+3 deyim. Beta hcg 2 gün önce 1360 çıkmıştı bugün tekrar ölçtürmedim artık.allahım dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah. Şimdi sırada diğer aşamalar var.hakkımızda hayırlısı
Bende öyleyim göbeğim cıktı suan benimde 2 hamileliğim ve zayıf bi insanımdır kilom aynı göbek şiş :))arkadaşlar yaa şimdiden karın şişer mi yaa
yukarda da yazdım üç-dört aylık hamile gibi hissediyorum
göbek deliğim bile belirgin
bi sorun yoktur inşlh tedirginim
ikinci hamileliğim bu arada
Bende öyleyim göbeğim cıktı suan benimde 2 hamileliğim ve zayıf bi insanımdır kilom aynı göbek şiş :))
Benim de ikinci bebeğim ve karnım aşırı şişti. İlkinde son bir aya kadar inanmıyorlardı bir ay içinde doğum yapacağıma. ikinci gerçekten farklı oluyormuşarkadaşlar yaa şimdiden karın şişer mi yaa
yukarda da yazdım üç-dört aylık hamile gibi hissediyorum
göbek deliğim bile belirgin
bi sorun yoktur inşlh tedirginim
ikinci hamileliğim bu arada