• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğim haftasiyla uyumlu görünüyor şükür. boyu 10 ml falan. Dr iki hafta sonra yine çağırdı. Kalp durmaları gibi olaylar belirti vermeyebilir o yüzden 9-10 haftalikkrn gel bir bakalım dedi. Çok mu çağırıyor bu dr beni anlamadm.Sonra ayda bir rutin olur
maşallah bebeğine canım:nazar: bilemedim ki dr garantiye almak istemiş olabilir ya da bazıları para içinde yapıyor

yakışırr gönder gelsinn, bugün haftanın da son günü bizde buna sewinelim barii:ıslık::KK28::KK19:

Ay sorma bu hafta öğrencilerim hasta olduğu için hep evdeydim çalışıyor muyum belli değil :D
Ben de eşime haftanın son günü diye sevineyim bari. Zira bana değil yarın kursum ve sınavım var :D

Ay sorma bu hafta öğrencilerim hasta olduğu için hep evdeydim çalışıyor muyum belli değil :KK70:
Ben de eşime haftanın son günü diye sevineyim bari. Zira bana değil yarın kursum ve sınavım var :KK70:
Ne güzel:KK54: yani öğrencilerin hasta olması güzel değil tabi, ama bu durumun senin yararına olması güzel:halay:
eee o kadar ewde olmak yeter dimi bu güzel enerjin kurs ve sınawda başarı getirsin sana:KK71::rapci:

Bebeğim haftasiyla uyumlu görünüyor şükür. boyu 10 ml falan. Dr iki hafta sonra yine çağırdı. Kalp durmaları gibi olaylar belirti vermeyebilir o yüzden 9-10 haftalikkrn gel bir bakalım dedi. Çok mu çağırıyor bu dr beni anlamadm.Sonra ayda bir rutin olur

İyi iste ne guzel benide 5 hafta sonra cagirdi ama beklemeicem drda degistiriyorum zaten keske banada oyle dese her hafta gidesim var vallahi kalp atisi varmi diye

Allah gönlündekini versin cnm.
Ya ben hep merak etmişimdir... Sağlık ocağı kan aldiktan sonra toplu halde gönderiyor ya paki o süre zarfında kanda hiç mi pıhtılaşma olmuyor.. yani kanin hemen lab. Girmesi ile saatler sonra girmesi bir olurmu bilmiyorum fikriniz var mi bu konuda...

İyi iste ne guzel benide 5 hafta sonra cagirdi ama beklemeicem drda degistiriyorum zaten keske banada oyle dese her hafta gidesim var vallahi kalp atisi varmi diye
Tabiki insan merak ediyorum ama cok da gitmek istemiyorum ne de olsa rahatsız oluyordr

nerden anladin cnm
Canm bana bir arkadaş kizimdayken demişti. Erkek çocuklarının bu ilk hali arı gibi olurmuş diye. Benim kizim da bildiğin kuru fasulye tanesi gibiydi. Minik bir top gibi. Bu kez bildiğin arı gibi. O yüzden yani yoksa atmasyon 5-6 haftaya dr lar birşey der herhalde. Kısmet tabi

Ben de erkek hissediyorum ya ne kadar abik gubik test varsa yaptım hep erkek çıkıyor :KK70:
Ben birşey hissetmiyorum henüz ya. Kizim sağolsun uzun uzun yeni bebisi dusundurmuyor. Bulantilar tabiki hatırlatıyor. Hiç oğlum kizim diye daha durup düşünüp sevemedim. Birde kalp atışını da yeni duydum ya o yüzden şimdiden sonra biraz düşünürüm insallah. Cin takviminde bana da erkek diyor. Artık en iyisini Allah bilir

Lokman hekimde muayene ücreti 55 tl kızlar. Bu arada hala. Yılbaşından sonra değişir diye düşünmüştük ama yok. Eşimin is yeriyle anlasmasida var galiba. Yinede yanıltmayayim

ben soran herkese kiz diyorum...çünkü ilk ogrendigim gunden beri kiz hissettim... bir kizim daha var ... nasip olursa bu kizimada kendi annemin ismini koycam...allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin..
bebislerinin kalp atislarini duyan annelerin gözleri kulaklari aydin olsun

Cok yüksek cikmiş gebelikte 2.5 altı olması lazim dr unuzla vakit kaybetmeden görüşün muhtemelen ilaç verecek.
İlk gebeliğimde de çıkmıştı ikinci gebelikte 2.85 lerdeydi bunda 3. Gebelik yine TSH sorunu olacak sanırım kontrolümde söyleyeyim bari teşekkür ederim cevap için

Back