• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hamile olduğumu bilmiyorlar henüz küçük diye bir yakın komşum biliyor diğerlerine midem rahatsız derim artık. Yalan olmaz.
Ne kadar ayıp ya. Sanki herkesin çocuğu yapma bebek gibi gittiği yerde oturuyor mu. Inan ben asla bebek li çocuklu birileri geldi mi esirgemem. Ev kendinden geçer ama o an çocukların mutlu olup oynaması beni daha memnun ediyor. Asla kirilani takmam. Ama böyle titiz süslü puslu evlerde ev sahibi de dikkat ediyor izlenimi verince huzursuz oluyorum. Dediğin gibi gitmemek daha hayırlı. Aslında kizim gittiği yerde çok yaramazlık yapmaz yabancı bildi mi ama eline aldığı bir çerçeve geçen kiriliverdi değerli birşey de değil ama mahcup oldum. Birde bu titiz. Maazallah yanlışlıkla çay dökerim falan yok yok gitmiyim
ewet sakınan göze çöp batar misali, çocuk bu sonuçta yanlışlıkla birşeye çarpar eder canın sıkılır, böyle insanlara sinir oluyorum:KK11:

Sen ciddi ciddi sabrettin maşallah sana canm. Çok haklısın olumsuz haberler illa oluyor. Rabbim yaşayan bunları tecrübe eden arkadaşlara sabır versin. Çok zordur eminim. Ama nasip herşey. Dünyada nasibi olana ne engel olabilir ki. Yediklerimiz ictiklerimiz o kadar yapay ki. Bunca olumsuz haberin bence bunlarla çok ilgisi var . Sen içini ferah tut. Yarın haberdar et insallah. Minnosun fotosunu al da gel annesi
amin amin canım, kaybı olanlara gerçekten dua ediyorum sabırlar diliyorum ve başıma gelmiş kadar çok üzülüyorum ama işte dediğin gibi yapıcak başka bişeyimiz olmuyor kader kısmet engel olamıyoruz...
Herşey Allah tan...
ayyy inşallah canım bana kalsa hemen giderdim ama bir türlü kısmet olmadı hep birşeyler çıktı bak buda kısmet işi :)

bana da kız çıktı:KK16: bakalım tutucak mı :21:benim ilki tutmuştu erkek yazıyordu takvimde cinsiyet için yapılan tüm testler de yüzük testi kafaya çaktırmadan tuz dökme yöntemi v.s hepsini iş yerimdeki arkadaşlar denemişti erkek çıkıyordu onalr tabiki bende erkek hissediyordum rüyasını da görmüştüm:KK37: bunda henüz birşey hissedemedim :KK64:bakalım yarın dr gidicem kızlarrr biraz korku war içimdee inşallahh herşey yolunda olur ve bende kalp atışlarını duyabilirimm:dua::dua:
Icini ferah tut cnm bide evham yapiyoruz etrafimizda goruyorz ya bisey olduysa diye Allah in izniyle bisey olmaz ins bebislerimize

Kızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanrarak sormak istiyorum. Bugün bir yere davetliyim ve pek de gidesim yok. Apartmanda genel bir oturma muhabbet kalabalık bir ortama olacak. Açıkçası ev sahibi aşırı titiz olduğu için gitmek istemiyorum. Aksilik bu ya gittiğim yerde kizim birşeyleri dönebiliyor kirabiliyor. Hayır desemde çok merak ediyor elliyor.öyle kıymetli şeylere zarar vermedi şükür şimdiye kadar ama ben aşırı mahcup olan biriyim. Günlük bir çay bardagini bile düşürüp kirsak dünyanın en büyük hatası gibi geliyor. Bu sebepten cokta gidesm yok. samimi bir ortam da değil açıkçası. Yüz çeşit gösterişli ikramlarin günler önceden hazırlanıp yapıldığı herkesin bir düğüne gider gibi guyindigi bir yer. Açıkçası zerre kadar gidesim yok. Bir komşum gel o sana gelmişti iadei ziyaret olmuş olur diyor. Ama Napsam.
Icinden nasıl geliyorsa oyle yap cnm sonucta insan gittiği yerde rahat etmek ister ben sahsen dikkat ederim gittigim yerde cocuguma ama cocuk belli olmuyor bunu anlamsi m ev sahibinin be kendime misafirlige gelenleri rahat ettrmk icin caba gosteririm cocuklra asla kısıtlamam kndi cocugu yokmu bayanın

Sancaktepe via hospitaldeki doktorum tugba gurbuze Malesef severek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde...

Sancaktepe via hospitaldeki doktorum tugba gurbuze Malesef severek ve guvenerek gittim gebelik takibim için fakat bebegimin kalbi durdu ve kurtaj olmam gereken gun doktor benim 5 de cikmam lazim diyerek ilgisiz davrandi eve yolladi sabah gel dedi aksam rahatsizlandim watsaptan ulasmaya calistim fakat sorularima dogru duzgun cevap vermeden beni basindan savdi ayrica beni engelledi! watsaptan esim de ben de cok üzülduk ve sinirlendik bu mi doktorluk bu hipokrat yemini??? hemen nöbetçi doktora gittik ve bebegim alindi alllahtan beni zehirlemedi.neyse zararin neresinden dönülse kardir belki de ben dogum yapsam gecenin vakti yada pazar günü cikip gelmeyecekti.demem o ki domtorunuzu çok iyi seçin hele ki gebelik takibinde...
Her işte bir hayır vardır canım çok şükür ki sen iyisin, ve böylece kötü bir tecrübe ile dr un iyi olmadığını öğrenmiş oldun.
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile ayrıca çok iyi bir doktorla karşılarsın :dua:

amin amin canım, kaybı olanlara gerçekten dua ediyorum sabırlar diliyorum ve başıma gelmiş kadar çok üzülüyorum ama işte dediğin gibi yapıcak başka bişeyimiz olmuyor kader kısmet engel olamıyoruz...
Herşey Allah tan...
ayyy inşallah canım bana kalsa hemen giderdim ama bir türlü kısmet olmadı hep birşeyler çıktı bak buda kısmet işi :)
Aynen canm valla herşey nasip kısmet. Rabbim güzel haberler duyursun. Çok doğru diyorsun insan derinden etkileniyor

Rabbim sabır
versin. Çok zor bir durum. Gerçekten dr çok önemli. Ama insan olmak dr olmaktan daha önemli. Malesef bir bayan olmasına rağmen sizi anlayamamış. Zararindan neresinden dönerseniz kar. Rabbim yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin.

Cnm bnde o hastaneye gitmeyi dusunydm bn saygi hastanesi sukran hanima gidiyorum vok memnunm ilk cocugumada onda dogurdum ama cok kalbalk devlet hastanesi gibi diye via ya gitmeyi dusunydm ama bn yine doktoruma devam edim en iyisi

Cnm yeni yasadin bu olayı ben daha once yasadim sandim basin saolsun

Kızlar ağzımda sürekli metalik bir tat var. Hiç geçmiyor, yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum. Ne olucak bu durum böyle :(

Kızlar ağzımda sürekli metalik bir tat var. Hiç geçmiyor, yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum. Ne olucak bu durum böyle :KK43:
sanırım 12 haftadan sonra geçicektir. benim de sürekli midem bulanıyor yiyorum yine bulanıyor yemiyorum yine ben de bu durumun geçmesini bekliyorum hele iki gündür bulantı daha çok arttı sanki:kusmuk:

sanırım 12 haftadan sonra geçicektir. benim de sürekli midem bulanıyor yiyorum yine bulanıyor yemiyorum yine ben de bu durumun geçmesini bekliyorum hele iki gündür bulantı daha çok arttı sanki:kusmuk:

İnşallah canım. Benim bulantılarım çok hafiften azalır gibi oldu, şimdi de bu tuhaf tat başladı. Hamilelik cidden baya değişik bir süreçmiş. :anneadayı:

Kadın dogum doktoru bence erkek tercih edilmeli cok daha ilgili hosgorulu ve nazik oluyorlar. Kadin drlar genelde hoyrat davraniyorlar. Benim dr umu 7 24 arayabiliyorum pazar günü bile gelir benim icin 10 numara bir dr. Istersen yonlendirebilirim.

Başın sağolsun canım Rabbim hayırlısıyla zamanında sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah

Back