• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bebeğim haftasiyla uyumlu görünüyor şükür. boyu 10 ml falan. Dr iki hafta sonra yine çağırdı. Kalp durmaları gibi olaylar belirti vermeyebilir o yüzden 9-10 haftalikkrn gel bir bakalım dedi. Çok mu çağırıyor bu dr beni anlamadm.Sonra ayda bir rutin olur
Benim doktor 7 haftalikken kalp atışını duyunca 12. Haftada ikili test için çağırdı

Benim doktor 7 haftalikken kalp atışını duyunca 12. Haftada ikili test için çağırdı
İlginç şekilde dr bana şunları dedi. Tamam kalp atışını duyduk su an çok iyi sağlıklı ilerliyor. Ama kalp atimi durmalri oluyor o yüzden ben her anneye 10-12 haftadan önce çok kaptırmayın diyorum diyo. İyi birşey herşeye hazır ol diyor da ne bileyim ilkinde bir düşük falan yasasam Allah korusun da. Bilmiyorum daha sonra giderim belkide yinede içime kuşku düşürdü diye vaktinde gitmemizi ister esim

Ya ben hep merak etmişimdir... Sağlık ocağı kan aldiktan sonra toplu halde gönderiyor ya paki o süre zarfında kanda hiç mi pıhtılaşma olmuyor.. yani kanin hemen lab. Girmesi ile saatler sonra girmesi bir olurmu bilmiyorum fikriniz var mi bu konuda...
cnm neticede bu kanlar muhafazali kutularda tasiniyor hicbirsey olmaz. Tupler birkac saat bekletilip soguk kutulara konup gonderiliyor organ gibi...

hadi yaa, ben de pahalı diye düşündüm, devlette de yapılıyor sanırım ücretsiz, ama sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyorum.
Devlette ücretsizdir sanırım tam net bilmiyorum ama sağlık ocakları yapmaz. Hastaneden hastaeye değişiyor fiyatlar canım. Devlette yaptırmayı düşünüyorsan zamanı gelmeden gitmem lazım çünkü doluyorlar hemen randevular

yine mii:KK45: hadi bakalım bu defa tutar inşallah:dua::KK54:
Ay güldürdun beni... his değil ınan hiç bir hissim yok. Sağlıklı olsun da. Bu dr yavaştan iki yasa kadar biraktir dedi. Zaten buyumus baksana diyor. Ama onu emzirme k öyle güzel ki zor olacak bana.bunaltmadigi zaman emzirirken ki ifadesine bayılıyorum. Yeni bebis 4-5 aylık olsun insallah. Kızıma yeni yatakla insallah çözeriz bu isi

Ben birşey hissetmiyorum henüz ya. Kizim sağolsun uzun uzun yeni bebisi dusundurmuyor. Bulantilar tabiki hatırlatıyor. Hiç oğlum kizim diye daha durup düşünüp sevemedim. Birde kalp atışını da yeni duydum ya o yüzden şimdiden sonra biraz düşünürüm insallah. Cin takviminde bana da erkek diyor. Artık en iyisini Allah bilir
Banada erkek diyor bnde baktm takvime

Ay güldürdun beni... his değil ınan hiç bir hissim yok. Sağlıklı olsun da. Bu dr yavaştan iki yasa kadar biraktir dedi. Zaten buyumus baksana diyor. Ama onu emzirme k öyle güzel ki zor olacak bana.bunaltmadigi zaman emzirirken ki ifadesine bayılıyorum. Yeni bebis 4-5 aylık olsun insallah. Kızıma yeni yatakla insallah çözeriz bu isi
:KK48::KK48:
ewet emerken bir başka masumluk güzellik geliyor meleklerimize:KK36:
inşallah:dua:sıkıntı yaşamadan bıraktırabiliriz canım:KK200:

Banada erkek diyor bnde baktm takvime
bana da kız çıktı:KK16: bakalım tutucak mı :21:benim ilki tutmuştu erkek yazıyordu takvimde cinsiyet için yapılan tüm testler de yüzük testi kafaya çaktırmadan tuz dökme yöntemi v.s hepsini iş yerimdeki arkadaşlar denemişti erkek çıkıyordu onalr tabiki bende erkek hissediyordum rüyasını da görmüştüm:KK37: bunda henüz birşey hissedemedim :KK64:bakalım yarın dr gidicem kızlarrr biraz korku war içimdee inşallahh herşey yolunda olur ve bende kalp atışlarını duyabilirimm:dua::dua:

Kızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanrarak sormak istiyorum. Bugün bir yere davetliyim ve pek de gidesim yok. Apartmanda genel bir oturma muhabbet kalabalık bir ortama olacak. Açıkçası ev sahibi aşırı titiz olduğu için gitmek istemiyorum. Aksilik bu ya gittiğim yerde kizim birşeyleri dönebiliyor kirabiliyor. Hayır desemde çok merak ediyor elliyor.öyle kıymetli şeylere zarar vermedi şükür şimdiye kadar ama ben aşırı mahcup olan biriyim. Günlük bir çay bardagini bile düşürüp kirsak dünyanın en büyük hatası gibi geliyor. Bu sebepten cokta gidesm yok. samimi bir ortam da değil açıkçası. Yüz çeşit gösterişli ikramlarin günler önceden hazırlanıp yapıldığı herkesin bir düğüne gider gibi guyindigi bir yer. Açıkçası zerre kadar gidesim yok. Bir komşum gel o sana gelmişti iadei ziyaret olmuş olur diyor. Ama Napsam.

bana da kız çıktı:KK16: bakalım tutucak mı :21:benim ilki tutmuştu erkek yazıyordu takvimde cinsiyet için yapılan tüm testler de yüzük testi kafaya çaktırmadan tuz dökme yöntemi v.s hepsini iş yerimdeki arkadaşlar denemişti erkek çıkıyordu onalr tabiki bende erkek hissediyordum rüyasını da görmüştüm:KK37: bunda henüz birşey hissedemedim :KK64:bakalım yarın dr gidicem kızlarrr biraz korku war içimdee inşallahh herşey yolunda olur ve bende kalp atışlarını duyabilirimm:dua::dua:
İnsallah canm ya. Bu kadar stres olma insallah sağlıklıdır. Bende bu kez çok gerilmisim. Dr kalp atışı için ultrason ü tutar tutmaz bebeğini gördüm. Daha tam iste bu demeden gördüm kalbi dışardan bile pitpit görünüyordu. Bir rahatladım bende simdilik

Kızlar size birşey danışmak istiyorum samimiyetinize inanrarak sormak istiyorum. Bugün bir yere davetliyim ve pek de gidesim yok. Apartmanda genel bir oturma muhabbet kalabalık bir ortama olacak. Açıkçası ev sahibi aşırı titiz olduğu için gitmek istemiyorum. Aksilik bu ya gittiğim yerde kizim birşeyleri dönebiliyor kirabiliyor. Hayır desemde çok merak ediyor elliyor.öyle kıymetli şeylere zarar vermedi şükür şimdiye kadar ama ben aşırı mahcup olan biriyim. Günlük bir çay bardagini bile düşürüp kirsak dünyanın en büyük hatası gibi geliyor. Bu sebepten cokta gidesm yok. samimi bir ortam da değil açıkçası. Yüz çeşit gösterişli ikramlarin günler önceden hazırlanıp yapıldığı herkesin bir düğüne gider gibi guyindigi bir yer. Açıkçası zerre kadar gidesim yok. Bir komşum gel o sana gelmişti iadei ziyaret olmuş olur diyor. Ama Napsam.
bence içinden gelmiyorsa gitme, gidip diken üstünde oturmaktansa ewinde rahat rahat takıl boşu boşuna da stres yaşamamış olursun, sonuçta sen çocuklu bir bayansın ve hamilesin illa biri geldi diye sana gitmek zorunda değilsin kendini mecbur hissetme,uygun bir bahane uyduruverirsin :KK54:

İnsallah canm ya. Bu kadar stres olma insallah sağlıklıdır. Bende bu kez çok gerilmisim. Dr kalp atışı için ultrason ü tutar tutmaz bebeğini gördüm. Daha tam iste bu demeden gördüm kalbi dışardan bile pitpit görünüyordu. Bir rahatladım bende simdilik
haklısın canm da işte bide burda yaşanan kayıpları okuyunca insan korkuyor ister istemez bide ilk defa gidicem ya ne biliyim gece takılıyor kafama olumsuz düşünmek istemiyorumm , yarın mutlaka yazmaya çalışır sizide haberdar ederim canım

bence içinden gelmiyorsa gitme, gidip diken üstünde oturmaktansa ewinde rahat rahat takıl boşu boşuna da stres yaşamamış olursun, sonuçta sen çocuklu bir bayansın ve hamilesin illa biri geldi diye sana gitmek zorunda değilsin kendini mecbur hissetme,uygun bir bahane uyduruverirsin :KK54:
Burda saçma bir sistem var ben şimdiye kadar hiç böyle birşey duymamıştım. Bana hosgeldine gelenlere ben kapiyi çalıp müsait olduğun gün ayarla ben gelicem diyecekmiaim. Çok mantıksız geliyor bana yani. Benim bildiğim görüşmek isteyen zaten su gün bana gel der. Gitmicem galiba.

haklısın canm da işte bide burda yaşanan kayıpları okuyunca insan korkuyor ister istemez bide ilk defa gidicem ya ne biliyim gece takılıyor kafama olumsuz düşünmek istemiyorumm , yarın mutlaka yazmaya çalışır sizide haberdar ederim canım
Sen ciddi ciddi sabrettin maşallah sana canm. Çok haklısın olumsuz haberler illa oluyor. Rabbim yaşayan bunları tecrübe eden arkadaşlara sabır versin. Çok zordur eminim. Ama nasip herşey. Dünyada nasibi olana ne engel olabilir ki. Yediklerimiz ictiklerimiz o kadar yapay ki. Bunca olumsuz haberin bence bunlarla çok ilgisi var . Sen içini ferah tut. Yarın haberdar et insallah. Minnosun fotosunu al da gel annesi

bulantini bahane et canim..benim kizimda cok yaramaz...yapma dedikce inadina yapar ve arkamdan söyledikleri kulagima geldi...o yuzden bende gitmem ...

bulantini bahane et canim..benim kizimda cok yaramaz...yapma dedikce inadina yapar ve arkamdan söyledikleri kulagima geldi...o yuzden bende gitmem ...
hamile olduğumu bilmiyorlar henüz küçük diye bir yakın komşum biliyor diğerlerine midem rahatsız derim artık. Yalan olmaz.
Ne kadar ayıp ya. Sanki herkesin çocuğu yapma bebek gibi gittiği yerde oturuyor mu. Inan ben asla bebek li çocuklu birileri geldi mi esirgemem. Ev kendinden geçer ama o an çocukların mutlu olup oynaması beni daha memnun ediyor. Asla kirilani takmam. Ama böyle titiz süslü puslu evlerde ev sahibi de dikkat ediyor izlenimi verince huzursuz oluyorum. Dediğin gibi gitmemek daha hayırlı. Aslında kizim gittiği yerde çok yaramazlık yapmaz yabancı bildi mi ama eline aldığı bir çerçeve geçen kiriliverdi değerli birşey de değil ama mahcup oldum. Birde bu titiz. Maazallah yanlışlıkla çay dökerim falan yok yok gitmiyim

Burda saçma bir sistem var ben şimdiye kadar hiç böyle birşey duymamıştım. Bana hosgeldine gelenlere ben kapiyi çalıp müsait olduğun gün ayarla ben gelicem diyecekmiaim. Çok mantıksız geliyor bana yani. Benim bildiğim görüşmek isteyen zaten su gün bana gel der. Gitmicem galiba.
kesinlikle ne saçma sapan bir şey, aman boşver istemiyorsan gitme canım

Back