Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm. Annisler bende subatta gidecegim kalp atisi duymadik henuz ama elimi koyunca pitpitlari sanki hissediyorum bende ikili test yaptirmak istemiyorum bakalim
iyiyiz canm sağol, bir arkadaşımızın kaybı oldu onun dışında herkeste genel hamilelik sıkıntıları,Huu huuu, gelemedim bir süredir nasılsınız?
Geçmişi de okuyamadım.
Dün kontrole gittik gördük serseriyi
İkili test haftasıymış, yok dedik istemiyoruz.
Folik asit yeterli değil artık, yeni ilaçlara başlıyoruz dedi doktorum. İşte demir, d vitamini, multivitamin filan. Olağan şeyler. Ama bu kez sevmedim doktorumu sanırım, değiştireceğim muhtemelen...
Sizler nasılsınız?
selamm, ben henüz keseyi bile görmeye gidemedim kısmetse cumartesi gidicem hepsini toptan görürüm inşallah bazen banada oluyor bir kıpırtı gibi ama bilemedim bu kadar erken hissedilir mi ben 18 haftalıkken hissetmiştim ilk tepikleriSlm. Annisler bende subatta gidecegim kalp atisi duymadik henuz ama elimi koyunca pitpitlari sanki hissediyorum bende ikili test yaptirmak istemiyorum bakalim
iyiyiz canm sağol, bir arkadaşımızın kaybı oldu onun dışında herkeste genel hamilelik sıkıntıları,
bebeğini görmene çok sewindim cinsiyet tahmini yaptı mı dr benim 12. haftada belli olmuştu bu arada dr cok onemlı sewmedıysen çok ilerlemeden değiştirsen daha iyi olur
amin,rahat döneme girmişsinn darısı bize...
Yaaaa, başı sağolsun. çok üzüldüm...
Sıkıntılar çok güzel kesiliyor ya çok şükür, nasıl enerjiktim bugün maşallah
Yok ya doktorum biraz garantici, %50 kız gibi bi espri yaptı
Gitmek istediğim doktorun hastaneden ayrlma filan gibi durumları var kesinleşse ona gidicem de bi netleşmedi...
Yaa gördüm kuzumu video çekmediğime öyle pişman oldum ki sonra, tavsiyem kesin çekin o kıpır kıpır hallerini hayal edip duruyorum dünden beri. Rabbim bağışlasın inşallah
amin,rahat döneme girmişsinn darısı bize...
verdiği oran da gerçekten komikmiş
video çekmenizi bende tavsiye ederim ben eşimle birlikte gidiyordum dr gelmeden telefonu hazırlıyoduk çekime çok güzel anı olarak kalıyor, sonrasında açıp açıp bakıyorsunuz
mutella ultrason neden zararlı olsun ki? Sadece ses dalgası gönderiliyor. Radyasyon yok ultrasonda. Neden sokmak istemiyorsun?
Yaaaaa çok pişmanım çekmediğime yaa. Başka doktora gidip çekesim var kıyamıyorum çocuğuma ikide bir ultrasona sokmak istemiyorum.
mutella ultrason neden zararlı olsun ki? Sadece ses dalgası gönderiliyor. Radyasyon yok ultrasonda. Neden sokmak istemiyorsun?
bir sonraki randevu ne zaman sabredebilirsen bekle bence ama dayanamam dersen gidebilirsin birkaç gün sonra
Yaaaaa çok pişmanım çekmediğime yaa. Başka doktora gidip çekesim var kıyamıyorum çocuğuma ikide bir ultrasona sokmak istemiyorum.
bir sonraki randevu ne zaman sabredebilirsen bekle bence ama dayanamam dersen gidebilirsin birkaç gün sonra
Hiiii anladım canım. Ben biyomedikal cihazlar üzerine çalıştım da yani normalde ultrasoundın bebeğe zararı olacağını sanmıyorum. Sadece ultrason yapılırken çok uzun sürmemesine dikkat edin. Çünkü ses dalgaları dokularda ısınmaya sebep oluyor. Seans 2 dakikadan fazla sürmesin. Onun dışında güvenilir bir yöntem. Yine de dediğin gibi doğal akışında olması her zaman daha iyidir :)
Canım ses dalgası da olsa sonuçta dışarıdan müdahale oluyor. Mümkün olduğunca doğal akışına bırakmaya çalışıyorum sürekli bebeye ses dalgası göndermek istemiyorum bu benim fikrim bi zararı var mı yok mu bilmiyorum ama.
Cnm saglik ocaginda yapilan test niye yanlis ciksin kani saglik ocaginda veriyoruz ama oradan devlet hastahanesi labaratuarina gidiyor tüpler. Sonucu onlar belirliyor. Sacma olmus arkadasinin dedigi sey...Günaydın kızlar dün hastanede yaptırdığımız testleri alıp sağlık ocağına gittik HIV eksik dedi bugün dokuzda aç gel yapalım dedi arkadaş da ne gerek var neden yaptiriyorsun diyor sağlık ocağında yapılan testler yanlış çıkıyormuş böyle benim kafamı karıştırıyor ben yinede yaptiricam tabiki herkese kulaklarını tikadim bu sefer
Başın sağolsun tez vakitte saglikli bir gebelik nasip etsin rabbim. Sen kendini toparlayinca bana özel mj at. Bazi testler var sebebini bulmaya yönelik onlar hakkinda bilgi verebilirim sana. Simdilik dinlen bolca vitamin al sakin antibiyoyigini fln ihmal etme.Malesef kurtaj dediler
Bir ayda ogrenirsen öp basina koy cnm benim onceki bebegimi 15. Haftada kaybettim dogunca ogrenebildik cinsiyeti ustelik erkek cabuk gosterir diyorlar ama gostermemisti.Hiç az değil ya rahat bir ay var daha cinsiyeti öğrenmeye zamn hiç geçmiyor bana yaaaa çok yavaş ilerliyor hamile kaldıgmdan beri
Güzel haberler ama doktora ısınmak çok önemli, başındayken değiştir derim. Ben açıkçası 10 günüm var onu bekliyorum doktor randevum için :)Huu huuu, gelemedim bir süredir nasılsınız?
Geçmişi de okuyamadım.
Dün kontrole gittik gördük serseriyi
İkili test haftasıymış, yok dedik istemiyoruz.
Folik asit yeterli değil artık, yeni ilaçlara başlıyoruz dedi doktorum. İşte demir, d vitamini, multivitamin filan. Olağan şeyler. Ama bu kez sevmedim doktorumu sanırım, değiştireceğim muhtemelen...
Sizler nasılsınız?
Henüz ufak olduğu için bebecikler böyle sapmalar olabiliyormuş okuduğum kadarıyla. Ultrason cihazının kalitesi ve doktorun marifeti önemli etken, bence zamanla yoluna girecektir. Hem sevinmen Laz'ım tatlım ileride görünüyor
Bi sonraki randevuma da 3 hafta 6 gün var
Bilemiyorum ya eşim zaten karşı ultrasona zırt pırt girmeme, hayatta razı olmaz
Ya bi de ultrason çıktısında tam 12.0 haftalık çıkıyor, ben 11+3 teyim. Kafam karışık.