2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok yüksek cikmiş gebelikte 2.5 altı olması lazim dr unuzla vakit kaybetmeden görüşün muhtemelen ilaç verecek.

ben de alıyorum kızı... 3 yaşında... bugün karnıma yat uyutayım seni dedim öyle seviyo diye, kardeşim ezilmesin ben bacağına yatarım dedi ( kıyamıyor insan gerçekten...

Bugün çok şükür kalp atışını duydum Rabbim her isteyene versin inşallah gebelik kisti oluşmuş dedi başına gelen varmı bu arada 7+5 haftaligiz ♡♡♡ :)
Mrb canm gözünüz aydın :) pıt pıt değil gümbür gümbür maşallah minnaklarin kalbi... Benm hamilelegmn en başından beri var kistim ne kadarmış ki senin benim ki en son 6,5 cm di. Kesenin kaç katı büyük kocaman bişey ilk haftalarda çok ağrı kramp yapıyordu maşallah bu ara yok. Doktorum 3.ayda erir bi sıkıntı yok doğum da bile alınan kistler oluyor dedi. Bebis sağlıklı olsun normal bişey sıkma canını :)) eriyip giderler inşallah

Bir ayda ogrenirsen öp basina koy cnm benim onceki bebegimi 15. Haftada kaybettim dogunca ogrenebildik cinsiyeti ustelik erkek cabuk gosterir diyorlar ama gostermemisti.
Sağlıklı olsun canm tek isteğim o. İsyerim çok sıkıntılı bir yer son 5-6 ay diye saydikca geçmiyor aslında benm için evde stressz sakın hamileliğin tadını çıkarırım. Neyse yine de saglk olsun diyelim bin şükür halimize 4yila yakındır evlat sahibi olmayi bekliyorum çok şükür bin şükür RABBİM'e. Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Az kalmış ya geçer nedir ki 1 ay sabredicen o zaman mecburenn
12. haftanın içindesin ya belki o yüzdendir, ilerde olduğu zaman haftan dr söylüyor şu kadar gün önden gidiyor bebek diye benim ki öyleydi...

Allah gönlündekini versin cnm.

Bebeğim haftasiyla uyumlu görünüyor şükür. boyu 10 ml falan. Dr iki hafta sonra yine çağırdı. Kalp durmaları gibi olaylar belirti vermeyebilir o yüzden 9-10 haftalikkrn gel bir bakalım dedi. Çok mu çağırıyor bu dr beni anlamadm.Sonra ayda bir rutin olur

Az kalmış ya geçer nedir ki 1 ay sabredicen o zaman mecburenn
12. haftanın içindesin ya belki o yüzdendir, ilerde olduğu zaman haftan dr söylüyor şu kadar gün önden gidiyor bebek diye benim ki öyleydi...

Tabi canım 1 ay dediğim nedir zaten

kızlar günaydın, medicanadan ikili test fiyatı aldım, buradan sizinle de paylaşayım istedim, 262TL muayene dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…