inşallah sende yemeye başlarsın tez zamanda inşallah aynı sıkıntıda olanlarda tabi inşallah geçer bu bulantılar
aminn canım dualarında benide unutma olurmu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sende yemeye başlarsın tez zamanda inşallah aynı sıkıntıda olanlarda tabi inşallah geçer bu bulantılar
Degerin kac tı canımKızlar benim doktorum kan ilâcı verdi çok düşük 3 aya kadar beklemeyelim dedi
tabi ki canımaminn canım dualarında benide unutma olurmu:)
Kızlar benim doktorum kan ilâcı verdi çok düşük 3 aya kadar beklemeyelim dedi
Başın sağolsun canım çok üzüldümMalesef kurtaj dediler
Ben 3.aydan sonra boyatmıştım saçlarımı. Dr um izin vermişti. Şimdi yine 3ayı bekliyorum.Aynı problem bendede var çok fazla beyazın var yarın sağlık ocağındaki ebeye sorucam çoğu insan 3. Ayda boyamis
Cnm basin saolsnMalesef kurtaj dediler
Cnm bakym yazim sonuclara baya dusuk dedi normalde 3 aya kadar vermiyorum ama sana lazim dedideğerlerin nasıl canım benim.bendede kansızlık çıktı ama veremem şuan dedi
Bende sanırım 3.aydan sonra boyuyacagim bu şekilde kendimi daha kotu hissedicem cunkiBen 3.aydan sonra boyatmıştım saçlarımı. Dr um izin vermişti. Şimdi yine 3ayı bekliyorum.
Başın sağolsun sana da Allahim yardım etsin bir an önce toparlanıpp inşallah sağlıklı bir bebek nasip olsunMalesef kurtaj dediler
Cnm basin sagolsun bende 4 ay once kalp durmasindan kurtaj oldum biray gecti tekrar denedik olduk suan saglikli bir hamilelik yasiyorum bende cok uzuldum ama toparlanmamizda lazim inşallah saglik hamilelik bebekler nasip ederMalesef kurtaj dediler
Cnm bakym yazim sonuclara baya dusuk dedi normalde 3 aya kadar vermiyorum ama sana lazim dedi
Çok üzücü bir durum bende yaşadım 3 yıl. Önce ilk bebegim de çok. Üzüldüm. Ağladım. Ama hayırlısı böyleydi kurtajdan 3 ay sonra hamile.kaldım. ve kızımı aldım. Kucağıma.şimdide yeniden.yeniden.hamileyim inş. Sağlıkla alırım. Onuda sende öyle. Olacaksın merak.etme...sağlıksız. bebek düşüyor yada kalbi.duruyor allah yakın zamanda sağlıkla nasip.etsin cnmMalesef kurtaj dediler
bence de aklında kalmasın yap yeKızlar gece rüyamda bir yiyecek gördüm söylemiyim şimdi burda rüyamda çok canım istedi yiyemedim ben öylesine rüya diye düşünürken aslında as ermek mis herkes öyle dedi yap ye diyorlar
Çok üzüldüm inşallah Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eder. Kendini çok yıpratmamaya çalış. Ne desek boş tabi. Yine de güçlü ol.Malesef kurtaj dediler