- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
İnşallah yanılmış olsun doktor canım kendini üzmeInsallah oyledir cok sagol duanizi esirgemeyin lutfen hala agliyorum bu gece belki bebegimle son gecem...
içini ferah tutmaya çalış canım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz,bazı dr lar cihazlardan kaynaklı sanırım duyamayabiliyorlar öyle olmuştur,Allah korusun bebeğiniKizlar az once hafif acik renk kirmizi kanamam 9ldu doktira gittik kalp atisi ni goremedi moralim cok bozuk sabah kendi doktoruma gidicez duruma göre kurtaj dediler insallah yanilmistir dedi kendi doktorumda nolur dua edin
ayyy o beyazlar bende de var ama boyatamıyorum emzirdiğim için bide hamilelik ufff beyazlar çıkınca gerçekten insan kendini yaşlı ve herkes direk saçına bakıyormuş gibi hissediyorbanada kizimda guzellestin demişlerdi...herkesin kendine göre bir cinsiyet tahmin kriteri var...
her seyin hayirlisi...saglikli olsunlarda cirkinleselim
birde benim cok beyazim var sacimda cok derken bildigin bembeyaz sacim...3 ay olacak neredeyse boyamayali....bayagi çıktı...çalışıyorum ve iş yerimde herkes sacima bakiyor direk...cok rahatsiz edici...nine gibi oldum...kizimda 5. aydan sonra dayanamayip boyatmistim 1 defa...
hepimiz için hayırlısı olsun canım,bende de var sivilce ergenler gibi oldumSelam arkadaşlar , aşırı şişkinliğim var çok hareket edemiyorm oturarak çalışıyorum.. yemekle aram kalmadı iştahsızim ama şişkinlik var( saglk olsun havalar duzelnce yürüyüş yapcaz inşallah .. benDe sivilcelendim işçi kadınlar birkaçı yüzümden hamile olduğmu anlamış sorup durdular ve kaç kişi birden oğlun olacak dedi benmde en başından beri oğlan doğuyor içime sağlıklı hayırlı evlat olsun dA diyorum :))
ohh sefan olsun en iyisini yapıyosunBende kapatamıyorum göbeğim çok şiş neden anlamadım. Gazdır dedim ama inmezmi hiç. Bi de insanların ayyyy ne çok göbeğin çıkmış benim ilk 4 ay hiiiiç çıkmamıştı, ayy ben ilk 5 ay hiç kilo almamıştım diye caka satmaları da cabasıbende kolayını buldum ben zayıf hamile kaldım ya ondan canım yeaaaaa diyorum sen şişkosun mesajını içine katıp rahatlıyorum
günaydın, bencede sen kendini nasıl rahat hissediceksen o şekilde istediğini yaptır herkes bişeyler der durur bilgisi olsa da olmasa daGünaydın kızlar dün hastanede yaptırdığımız testleri alıp sağlık ocağına gittik HIV eksik dedi bugün dokuzda aç gel yapalım dedi arkadaş da ne gerek var neden yaptiriyorsun diyor sağlık ocağında yapılan testler yanlış çıkıyormuş böyle benim kafamı karıştırıyor ben yinede yaptiricam tabiki herkese kulaklarını tikadim bu sefer
Canım inşallah güzel haberlerini alırız. Moralini yüksek tut. Duamdasin. .Kizlar az once hafif acik renk kirmizi kanamam 9ldu doktira gittik kalp atisi ni goremedi moralim cok bozuk sabah kendi doktoruma gidicez duruma göre kurtaj dediler insallah yanilmistir dedi kendi doktorumda nolur dua edin
Cnm basin sagolsun simdiden gecmis olsun en kisa zamanda yine verir rabbim saglikli hayirli bi evlat insallah cennette bi melegin olduMalesef kurtaj dediler
Malesef kurtaj dediler
Ne desek boş demekki nasibi yokmuş rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsinMalesef kurtaj dediler
Hiç az değil ya rahat bir ay var daha cinsiyeti öğrenmeyehepimiz için hayırlısı olsun canım,bende de var sivilce ergenler gibi oldumbu cinsiyet işi biraz karışık olabiliyor yanıltıcı olmak açısından canm ama içine doğan çıkar bence benim öyle olmuştu ama bu sefer hiç bir fikrim yok bakalım az kaldı sayılır cinsiyetleri öğrenmemize
başınız sağolsun, rabbim istediğiniz zaman aratmadan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah, sabırlar diliyorum...Malesef kurtaj dediler
Başın sağolsun güzelim, ama bu seni üzüp yıpratmasın lütfen Eminim birkaç ay sonra tekrar hamile kalır ve sağlıkla dünyaya getirirsin bebişini. Ben de yaşadım o yüzden acını paylaşıyorum ama lütfen hırpalama kendini.Malesef kurtaj dediler
bana geçiyor canm ewde bir oğlum war ve çalışıyorum sanırım o yüzden, sanada geçer inşallah sağlıklı olsunlar da bir bakmışşsın cinsiyeti tekmeleri derken hopp doğum zamanı gelmişşHiç az değil ya rahat bir ay var daha cinsiyeti öğrenmeyezamn hiç geçmiyor bana yaaaa çok yavaş ilerliyor hamile kaldıgmdan beri
Sabh okudum akşam ki msjini çok dua ettim sana ama nasip değilmiş RABBİM başka acı vermesin tez zamanda saglkli evlat nasip etsin com üzüldüm zor bi süreçMalesef kurtaj dediler
Banada vermedi 12 haftada dedi.
Inşaallah bisey olmaz
Birazcık kg alırsın insallah canm. Sana enerji verecek şeyler tuketcanm. Dediğim gibi pekmez özellikle keçi boynuzu pekmezi çok iyi gelebilir. Ben ınan pekmezi bir ara sisesiyle içtiğini bilirim. Tabi başlarda değil. Bana iyi gelenleri soyleyyeim belki sana fikir olur. Kahvaltililarda sorunun yok şükür. Yoğurt. Yoğurt çorbası, cacık, dediğim gibi meyve. Havuç. Marul. Bunları midemi bastırmak için salata yapmadan yemek niyetine yiyorum ınan. On gündür ilk defa doğru düzgün tatlı olarak puding yedim dün. O da aksam yemeği niyetine oldu zaten.valla baktım bende çok şey uemiyormusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?