Kizlar az once hafif acik renk kirmizi kanamam 9ldu doktira gittik kalp atisi ni goremedi moralim cok bozuk sabah kendi doktoruma gidicez duruma göre kurtaj dediler insallah yanilmistir dedi kendi doktorumda nolur dua edin
Benimde olmuştu lekelenmem kırmızı hemde... kalp atışı da duyulur inşallah belki geç döllenme olmuştur benim gibi belli olmaz... kalbini ferah tut inşallah dua edelimmm...
Benimde olmuştu lekelenmem kırmızı hemde... kalp atışı da duyulur inşallah belki geç döllenme olmuştur benim gibi belli olmaz... kalbini ferah tut inşallah dua edelimmm...
Gecen hafta cok az duymustuk kalbini cok gec yumurtlamissin demisti doktor zor duymustuk zaten bugunde duyulmadi ve kanama ara ara devam ediyor kese etrafinda kanama var dedi doktor
Bende kapatamıyorum göbeğim çok şiş neden anlamadım. Gazdır dedim ama inmezmi hiç. Bi de insanların ayyyy ne çok göbeğin çıkmış benim ilk 4 ay hiiiiç çıkmamıştı, ayy ben ilk 5 ay hiç kilo almamıştım diye caka satmaları da cabası bende kolayını buldum ben zayıf hamile kaldım ya ondan canım yeaaaaa diyorum sen şişkosun mesajını içine katıp rahatlıyorum
selam kızlar dün doktora gittim kalp atışını o görmüş ben göremedim ama sesini duyamadık haftaya yine çağırdı. bir de benim 2. bebeğim olacak Allah izin verirse ama ilki 18 aylık şu an ve kime söylediysem "ayy çok erken daha öbürü bebek " falan diyolar çok canım sıkılıyo. ben çok istiyorum bu bebeği ama şimdi acaba diğer bebeğime haksızlık mı ettim diye düşünmeye başladım. biraz daha büyümesini mi beklemeliydim acaba?
Neden haksızlık etmiş olasın. Sana zor olur belki ikisi de küçük olduğu için ama onlar ikiz gibi büyürler hiç üzülme ablamla aramda 2 yaş var hep bende öyle yapıcam derdim çünkü çok iyi arkadaş olduk birbirimize. Sen kulağını tıka herkes herşeyi çok biliyo bizde malesef
banada kizimda guzellestin demişlerdi...herkesin kendine göre bir cinsiyet tahmin kriteri var...
her seyin hayirlisi...saglikli olsunlarda cirkinleselim
birde benim cok beyazim var sacimda cok derken bildigin bembeyaz sacim...3 ay olacak neredeyse boyamayali....bayagi çıktı...çalışıyorum ve iş yerimde herkes sacima bakiyor direk...cok rahatsiz edici...nine gibi oldum...kizimda 5. aydan sonra dayanamayip boyatmistim 1 defa...
Insallah arkadaslar cok moralimiz bozuk bide ilk bebegimizdi cok kotu oldum sirekki ağlıyorum sabah 8 bucukta doktorda olcaz insallah duyariz tekrar kalp atisini
selam kızlar dün doktora gittim kalp atışını o görmüş ben göremedim ama sesini duyamadık haftaya yine çağırdı. bir de benim 2. bebeğim olacak Allah izin verirse ama ilki 18 aylık şu an ve kime söylediysem "ayy çok erken daha öbürü bebek " falan diyolar çok canım sıkılıyo. ben çok istiyorum bu bebeği ama şimdi acaba diğer bebeğime haksızlık mı ettim diye düşünmeye başladım. biraz daha büyümesini mi beklemeliydim acaba?
Kapat kulaklarını canım. Benim oğlum 5 yaşında. Sen değil ben haksızlık yaptım oğluma! Yapayalnız büyüdü bir evin içinde bir anneyle. Kardeşi olsa herşey ne kadar farklı olurdu halbuki. Ahh ne çok pişmanım bir bilsen. Bebeğine hayatı boyunca herkesten çok seveceği çok çok kıymetli bir hediye veriyorsun
Insallah arkadaslar cok moralimiz bozuk bide ilk bebegimizdi cok kotu oldum sirekki ağlıyorum sabah 8 bucukta doktorda olcaz insallah duyariz tekrar kalp atisini
Moralini bozma lütfen. Kanaması olan ne kadar çok arkadaşımız var. Böyle manyak manyak konuşan da ne kadar çok doktor var! Olumsuz düşünüp harap etme kendini sabaha kadar.
Az bir kiskanclik olabilir ama siz dengeli davranisinizla ustesinden gelirsiniz 3 yas olsa daha fena idi.. kiskanclik olmamasi icin en ideal 5.5-6 yas oluyor yada arada 2 yas ve alti olmali...sizinki de bebek dogunca 5 e yaklasmis olacak siz dengelersiniz bence... benim kardesimle aramda 6 yas var sifir kiskanclik yasadim. Sagolsun annemde hic ihmal etmedi ikimizi de... ama eltim 3 yas arayla dogurdu oglan kizi acayip kiskaniyor her firsatta ittirip kaktiriyor bebekliginden beri. Bir turlu asamadilar...
Moralini bozma lütfen. Kanaması olan ne kadar çok arkadaşımız var. Böyle manyak manyak konuşan da ne kadar çok doktor var! Olumsuz düşünüp harap etme kendini sabaha kadar.