Cnm basin sagolsun bende 4 ay once kalp durmasindan kurtaj oldum biray gecti tekrar denedik olduk suan saglikli bir hamilelik yasiyorum bende cok uzuldum ama toparlanmamizda lazim inşallah saglik hamilelik bebekler nasip eder
Cnm arıyorum en son yaptığım tahlili bulamadım ama ondan onceki 10 1 cikmis 1 ay once yatırmıştım bu ay yaptirtigim bulunca yazcm ona gore ilac yazdi çünkü
Çok üzücü bir durum bende yaşadım 3 yıl. Önce ilk bebegim de çok. Üzüldüm. Ağladım. Ama hayırlısı böyleydi kurtajdan 3 ay sonra hamile.kaldım. ve kızımı aldım. Kucağıma.şimdide yeniden.yeniden.hamileyim inş. Sağlıkla alırım. Onuda sende öyle. Olacaksın merak.etme...sağlıksız. bebek düşüyor yada kalbi.duruyor allah yakın zamanda sağlıkla nasip.etsin cnm
Kızlar gece rüyamda bir yiyecek gördüm söylemiyim şimdi burda rüyamda çok canım istedi yiyemedim ben öylesine rüya diye düşünürken aslında as ermek mis herkes öyle dedi yap ye diyorlar
Kızlar gece rüyamda bir yiyecek gördüm söylemiyim şimdi burda rüyamda çok canım istedi yiyemedim ben öylesine rüya diye düşünürken aslında as ermek mis herkes öyle dedi yap ye diyorlar
Huu huuu, gelemedim bir süredir nasılsınız?
Geçmişi de okuyamadım.
Dün kontrole gittik gördük serseriyi
İkili test haftasıymış, yok dedik istemiyoruz.
Folik asit yeterli değil artık, yeni ilaçlara başlıyoruz dedi doktorum. İşte demir, d vitamini, multivitamin filan. Olağan şeyler. Ama bu kez sevmedim doktorumu sanırım, değiştireceğim muhtemelen...