• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar dün hastanede yaptırdığımız testleri alıp sağlık ocağına gittik HIV eksik dedi bugün dokuzda aç gel yapalım dedi arkadaş da ne gerek var neden yaptiriyorsun diyor sağlık ocağında yapılan testler yanlış çıkıyormuş böyle benim kafamı karıştırıyor ben yinede yaptiricam tabiki herkese kulaklarını tikadim bu sefer

Kizlar az once hafif acik renk kirmizi kanamam 9ldu doktira gittik kalp atisi ni goremedi moralim cok bozuk sabah kendi doktoruma gidicez duruma göre kurtaj dediler insallah yanilmistir dedi kendi doktorumda nolur dua edin :KK43:
içini ferah tutmaya çalış canım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz,bazı dr lar cihazlardan kaynaklı sanırım duyamayabiliyorlar öyle olmuştur,Allah korusun bebeğini:dua:

banada kizimda guzellestin demişlerdi...herkesin kendine göre bir cinsiyet tahmin kriteri var...
her seyin hayirlisi...saglikli olsunlarda cirkinleselim
birde benim cok beyazim var sacimda cok derken bildigin bembeyaz sacim...3 ay olacak neredeyse boyamayali....bayagi çıktı...çalışıyorum ve iş yerimde herkes sacima bakiyor direk...cok rahatsiz edici...nine gibi oldum...kizimda 5. aydan sonra dayanamayip boyatmistim 1 defa...
ayyy o beyazlar bende de var ama boyatamıyorum emzirdiğim için bide hamilelik ufff beyazlar çıkınca gerçekten insan kendini yaşlı ve herkes direk saçına bakıyormuş gibi hissediyor:KK43:

Selam arkadaşlar , aşırı şişkinliğim var çok hareket edemiyorm oturarak çalışıyorum.. yemekle aram kalmadı iştahsızim ama şişkinlik var:KK43:( saglk olsun havalar duzelnce yürüyüş yapcaz inşallah .. benDe sivilcelendim işçi kadınlar birkaçı yüzümden hamile olduğmu anlamış sorup durdular ve kaç kişi birden oğlun olacak dedi benmde en başından beri oğlan doğuyor içime sağlıklı hayırlı evlat olsun dA diyorum :))
hepimiz için hayırlısı olsun canım,bende de var sivilce ergenler gibi oldum:KK45: bu cinsiyet işi biraz karışık olabiliyor yanıltıcı olmak açısından canm ama içine doğan çıkar bence benim öyle olmuştu :KK49: ama bu sefer hiç bir fikrim yok:KK33: bakalım az kaldı sayılır cinsiyetleri öğrenmemize :KK39:

Bende kapatamıyorum göbeğim çok şiş neden anlamadım. Gazdır dedim ama inmezmi hiç. Bi de insanların ayyyy ne çok göbeğin çıkmış benim ilk 4 ay hiiiiç çıkmamıştı, ayy ben ilk 5 ay hiç kilo almamıştım diye caka satmaları da cabası :KK11: bende kolayını buldum ben zayıf hamile kaldım ya ondan canım yeaaaaa diyorum :halay: sen şişkosun mesajını içine katıp rahatlıyorum:halay:
ohh sefan olsun en iyisini yapıyosun :KK71: bazı insanlara gerçekten cevap vermek gerekiyor, sonuçta onlarında başından geçmiş ve hamile bir bayanın kg su hakkında konuşulmaması gerektiğini bildikleri halde sırf gıcıklık olsun diye ettikleri laflar gerçekten çoook boşş:ukala::ukala: :sinirli: gaz olma ihtimali olabilir canm sanırım, yani olmasada boşverr biz hamileyizz çook şükür:dua: :anneadayı: bazı kişilerin iç karınları geniş oluyor diyorlar daha geç belli oluyor bazı kişilerinde tam tersi daha erken belli oluyor neticede belli bir aydan sonra herkesin göbeği oluyor :KK25:

Günaydın kızlar dün hastanede yaptırdığımız testleri alıp sağlık ocağına gittik HIV eksik dedi bugün dokuzda aç gel yapalım dedi arkadaş da ne gerek var neden yaptiriyorsun diyor sağlık ocağında yapılan testler yanlış çıkıyormuş böyle benim kafamı karıştırıyor ben yinede yaptiricam tabiki herkese kulaklarını tikadim bu sefer
günaydın, bencede sen kendini nasıl rahat hissediceksen o şekilde istediğini yaptır herkes bişeyler der durur bilgisi olsa da olmasa da

Kizlar az once hafif acik renk kirmizi kanamam 9ldu doktira gittik kalp atisi ni goremedi moralim cok bozuk sabah kendi doktoruma gidicez duruma göre kurtaj dediler insallah yanilmistir dedi kendi doktorumda nolur dua edin :KK43:
Canım inşallah güzel haberlerini alırız. Moralini yüksek tut. Duamdasin. .

hepimiz için hayırlısı olsun canım,bende de var sivilce ergenler gibi oldum:KK45: bu cinsiyet işi biraz karışık olabiliyor yanıltıcı olmak açısından canm ama içine doğan çıkar bence benim öyle olmuştu :KK49: ama bu sefer hiç bir fikrim yok:KK33: bakalım az kaldı sayılır cinsiyetleri öğrenmemize :KK39:
Hiç az değil ya rahat bir ay var daha cinsiyeti öğrenmeye :işsiz: zamn hiç geçmiyor bana yaaaa çok yavaş ilerliyor hamile kaldıgmdan beri :işsiz::işsiz::işsiz:

Malesef kurtaj dediler :KK43:
Başın sağolsun güzelim, ama bu seni üzüp yıpratmasın lütfen Eminim birkaç ay sonra tekrar hamile kalır ve sağlıkla dünyaya getirirsin bebişini. Ben de yaşadım o yüzden acını paylaşıyorum ama lütfen hırpalama kendini.

Hakkında hayırlısı buymuş nasipten gayrısı yok Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana inşallah hazır olduğunda bekletmeden aratmadan

Hiç az değil ya rahat bir ay var daha cinsiyeti öğrenmeye :işsiz: zamn hiç geçmiyor bana yaaaa çok yavaş ilerliyor hamile kaldıgmdan beri :işsiz::işsiz::işsiz:
bana geçiyor canm ewde bir oğlum war ve çalışıyorum sanırım o yüzden, sanada geçer inşallah sağlıklı olsunlar da bir bakmışşsın cinsiyeti tekmeleri derken hopp doğum zamanı gelmişş:KK9:

Birazcık kg alırsın insallah canm. Sana enerji verecek şeyler tuketcanm. Dediğim gibi pekmez özellikle keçi boynuzu pekmezi çok iyi gelebilir. Ben ınan pekmezi bir ara sisesiyle içtiğini bilirim. Tabi başlarda değil. Bana iyi gelenleri soyleyyeim belki sana fikir olur. Kahvaltililarda sorunun yok şükür. Yoğurt. Yoğurt çorbası, cacık, dediğim gibi meyve. Havuç. Marul. Bunları midemi bastırmak için salata yapmadan yemek niyetine yiyorum ınan. On gündür ilk defa doğru düzgün tatlı olarak puding yedim dün. O da aksam yemeği niyetine oldu zaten.valla baktım bende çok şey uemiyormusum.

bende salatalık tuzluyup yiyorum midemi bastırsın diye dünya kadar tatlı aldım marketten geçen gün hla dolapta duruyo yiyemiyorum yoğurt bende yemeye çalışıyorum sabahlarıda çalıştığım için ekmek arası yapan biyer var peynir yumurta felan en azından o şekilde yiyeyim diyorum n ormalde yiyemiyorum çünkü ben normal yemek hiç yiyemiyorum inşallah tez vakitte geçsin bu durum canım ya

Back