- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
ewet canm göbeğimiz kaldı maalesef, ama banada şiş geliyor hele akşamları daha fazla şişiyor sanki,bide biryerde okumuştum ikinci gebelikte göbekler daha erken belli olurmuş benim 4. aydan sonra çıkmaya başlamıştı hafiften 7 den sonra hızlı büyümeye başlamıştı, ama bu öyle mi şimdiden dedğin gibi 4-5 aylık gibi... aynen bende düşünüyorum, mesela oğlum babasına benziyor (bana benzetenlerde oluyor ama azınlıkta tabi ) diyorum ikinci bana benzer inşallahanlaşabilicekler mi yoksa bir çatışma mı olucak vs. ama ne olursa olsun kardeş candır ve bence bizi güzel günler bekliyor atraksiyonlu geçeceği garanti iki çocuklu hayata alışmak kolay olmayacaktırBen kg almadım ama o göbek var ya o göbek şimdiden çok fena gözüme sis gibi geliyor. Kizim da 5 aylık karnım böyleydi diyorum eşime. Hiç unutmuyorum kizim da gördüğümde ne hissettiğimi. Bir gün bir kalkıp aynaya baktığımda yandan tombis birşey çıkmış Allahım dedimm. Sonra zaten aldı başımı gitti. Bu hamilelikte şimdiden yaşıyorum. Sonunu merak ediyorum demiyorum hiç merak etmiyorum ama sadece bebeğim nasıl olacak kime benzeyecek. Ablası ne hissedecek ne maceralar bekliyor bizi onu merak ediyorum