• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben kg almadım ama o göbek var ya o göbek şimdiden çok fena gözüme sis gibi geliyor. Kizim da 5 aylık karnım böyleydi diyorum eşime. Hiç unutmuyorum kizim da gördüğümde ne hissettiğimi. Bir gün bir kalkıp aynaya baktığımda yandan tombis birşey çıkmış Allahım dedimm. Sonra zaten aldı başımı gitti. Bu hamilelikte şimdiden yaşıyorum. Sonunu merak ediyorum demiyorum hiç merak etmiyorum ama sadece bebeğim nasıl olacak kime benzeyecek. Ablası ne hissedecek ne maceralar bekliyor bizi onu merak ediyorum
ewet canm göbeğimiz kaldı maalesef, ama banada şiş geliyor hele akşamları daha fazla şişiyor sanki,bide biryerde okumuştum ikinci gebelikte göbekler daha erken belli olurmuş benim 4. aydan sonra çıkmaya başlamıştı hafiften 7 den sonra hızlı büyümeye başlamıştı, ama bu öyle mi şimdiden dedğin gibi 4-5 aylık gibi... aynen bende düşünüyorum, mesela oğlum babasına benziyor (bana benzetenlerde oluyor ama azınlıkta tabi ) diyorum ikinci bana benzer inşallah:KK71:anlaşabilicekler mi yoksa bir çatışma mı olucak vs. ama ne olursa olsun kardeş candır ve bence bizi güzel günler bekliyor atraksiyonlu geçeceği garanti iki çocuklu hayata alışmak kolay olmayacaktır:ıslık:

selam kızlar dün doktora gittim kalp atışını o görmüş ben göremedim ama sesini duyamadık :( haftaya yine çağırdı. bir de benim 2. bebeğim olacak Allah izin verirse ama ilki 18 aylık şu an ve kime söylediysem "ayy çok erken daha öbürü bebek " falan diyolar çok canım sıkılıyo. ben çok istiyorum bu bebeği ama şimdi acaba diğer bebeğime haksızlık mı ettim diye düşünmeye başladım. :( biraz daha büyümesini mi beklemeliydim acaba?

kızlar benim nefroloji doktorum demir ilacı vermişti bir zararı olur mu 3 aydır kullanıyorum henüz bebek için dr a gidemediğimden soramadım da ama şimdi siz dr erken wermedi daha diyince kan ilaçlarını, sıkıntı olmaz dimi:dua: demirim düşük çıkmıştı benim
sıkıntı olmaz canım benim de demirim çok düşük ve doktor bana demir ilacı başladı kullanıyorum

selam kızlar dün doktora gittim kalp atışını o görmüş ben göremedim ama sesini duyamadık :KK43: haftaya yine çağırdı. bir de benim 2. bebeğim olacak Allah izin verirse ama ilki 18 aylık şu an ve kime söylediysem "ayy çok erken daha öbürü bebek " falan diyolar çok canım sıkılıyo. ben çok istiyorum bu bebeği ama şimdi acaba diğer bebeğime haksızlık mı ettim diye düşünmeye başladım. :KK43: biraz daha büyümesini mi beklemeliydim acaba?
Aynı durumdayız nerdeyse benim kizim 20 aylık ilk öğrendiğimde bende öyle soru işaretleri çok oldu. Zaman zaman zorlandığında da oluyor ama napalim takdir böyleymiş. Kalp atışını sende duyarsin insallah canm

Aynı durumdayız nerdeyse benim kizim 20 aylık ilk öğrendiğimde bende öyle soru işaretleri çok oldu. Zaman zaman zorlandığında da oluyor ama napalim takdir böyleymiş. Kalp atışını sende duyarsin insallah canm
aslında benim istediğim bi gebelikti yaşım ilerliyor yavaş yavaş ve bebeğimin bi kardeşi olsun istemiştim.inşallah Allah yardımcımız olur canım

Kızlar bacaklarında ağrı olan var mı? Benim bugün bacağımın üst kısımları biraz ağrıyor da normal mi acaba?
benim kizimda bacak agrisindan uyuyamazdim dr. magnezyum vermisti biraz duzelmisti...kramp falan cok oluyordu....2 gundur bendede basladi

sıkıntı olmaz canım benim de demirim çok düşük ve doktor bana demir ilacı başladı kullanıyorum
sağolasın canm içimi rahatlattın, hiç pişmanlık yaşama bana da aynı şeyleri söylediler özellikle k.validem daha erken sanki dedi :ukala: herkes konuşur bişey der takma hiç bizimki de planlı oldu bende yaşım geçiyor rahata alışmadan oğlumun kardeşi olsun dedim çok şükür de Rabbim çok aratmadı:dua: oğlum 4 gün sonra 21 aylık olucak kısmetse:KK200:bana da küçük daha haksızlık etmişim duygusu ara ara geliyor, ama eminim doğduğunda bebeklerimiz bu düşüncelerin hepsini iyikiler alacak:dua::KK46::anne::halay:

selam kızlar dün doktora gittim kalp atışını o görmüş ben göremedim ama sesini duyamadık :KK43: haftaya yine çağırdı. bir de benim 2. bebeğim olacak Allah izin verirse ama ilki 18 aylık şu an ve kime söylediysem "ayy çok erken daha öbürü bebek " falan diyolar çok canım sıkılıyo. ben çok istiyorum bu bebeği ama şimdi acaba diğer bebeğime haksızlık mı ettim diye düşünmeye başladım. :KK43: biraz daha büyümesini mi beklemeliydim acaba?
Asla öyle düşünme çok iyi yapmışsın. Benim ilk bebeğim ama bende senin gibi çok yaş farkı istemiyorum. En önemlisi sağlıklı hayırlı çocuklar olmaları gerisi boş

kızlar benim nefroloji doktorum demir ilacı vermişti bir zararı olur mu 3 aydır kullanıyorum henüz bebek için dr a gidemediğimden soramadım da ama şimdi siz dr erken wermedi daha diyince kan ilaçlarını, sıkıntı olmaz dimi:dua: demirim düşük çıkmıştı benim
Her ilaç gebelikte güvenli değil sizin kullandığınız ilaç gebelikte güvenli mi doktora danışmak lazım ihmal etmeyin ilacınadı nedir prospektusune (içindeki kağıda ) bakın orda da yaziyordur gebelikte kullanımı bölümüne

Her ilaç gebelikte güvenli değil sizin kullandığınız ilaç gebelikte güvenli mi doktora danışmak lazım ihmal etmeyin ilacınadı nedir prospektusune (içindeki kağıda ) bakın orda da yaziyordur gebelikte kullanımı bölümüne
Tardyferon ismi prospektüsünü okumuştum aslında, orda dr danışarak hamilelikte kullanılabilir yazıyor ama bu cumartesi inşallah gidince sorucam aklımda ,arkadaşlar da konuşunca burda 'dr erken kan ilacı wermediler' diye aklıma takıldı benim de bakalım zararı olmamıştır inşallahh:dua:

aslında benim istediğim bi gebelikti yaşım ilerliyor yavaş yavaş ve bebeğimin bi kardeşi olsun istemiştim.inşallah Allah yardımcımız olur canım
Amin canm eminim öyle olur. Biraz zodlansakta başta büyüdükçe keyfini sureriz insallah. İstediğin bir gebelilse hiç düşünme kimsenin ne dediğini. Emin ol çocuk iki yaşına girdiginda aa tam vakti diyeceklerdi. Ağzı olan konuşur. Bu canı veren Allah değil mi ya kime ne. Ayrıca ilk çocuğu normal şartlarla olup sanrasinda hamile kalamayan o kadar çok insan var ki. Demekki herşey bizim elimizde değil. Boş konuşuyor insanlar

Tardyferon ismi prospektüsünü okumuştum aslında, orda dr danışarak hamilelikte kullanılabilir yazıyor ama bu cumartesi inşallah gidince sorucam aklımda ,arkadaşlar da konuşunca burda 'dr erken kan ilacı wermediler' diye aklıma takıldı benim de bakalım zararı olmamıştır inşallahh:dua:
Normalde kan değerleri normal ise ilk aylarda verilmiyor ekstra bulantı falan yapmasın diye 3 aydan sonra veriliyor ama eksiklik varsa kullanmak lazım tabi doktora danis için rahat etsin

sağolasın canm içimi rahatlattın, hiç pişmanlık yaşama bana da aynı şeyleri söylediler özellikle k.validem daha erken sanki dedi :ukala: herkes konuşur bişey der takma hiç bizimki de planlı oldu bende yaşım geçiyor rahata alışmadan oğlumun kardeşi olsun dedim çok şükür de Rabbim çok aratmadı:dua: oğlum 4 gün sonra 21 aylık olucak kısmetse:KK200:bana da küçük daha haksızlık etmişim duygusu ara ara geliyor, ama eminim doğduğunda bebeklerimiz bu düşüncelerin hepsini iyikiler alacak:dua::KK46::anne::halay:
çok sagol canım bu tip şeyleri duymak içimi rahatlatıyo iyiki varsınız

canım zaten doktorun verdiği decavit tarzı multivitamin ilaçlarının içinde de demir var, yani hepimiz içiyoruz o vitamini neredeyse, bence birşey olmaz gibime geliyor. Sen doktora git artık, haftan gayet uygun, kalp atışını da görürsün, kafandaki soruları da sorarsın, biz ne desek boş :)

yüzümde sivilce minik minik çıktı birazda cirkinlestim...yani oldugundan daha ok cirkinlestim :)
ben de sivilcelendim ama bir güzellik geldi diyor çevrem, ve eşim dışında kimsenin hamile olduğumdan haberi yok henüz.

Back