Aynısı dün akşam bende oldubenim kizimda bacak agrisindan uyuyamazdim dr. magnezyum vermisti biraz duzelmisti...kramp falan cok oluyordu....2 gundur bendede basladi
hepimiz benzer durumları yaşıyoruz,bizi en iyi yine birbirimiz anlarız canım, o yüzden bu çatı altın da buluştukçok sagol canım bu tip şeyleri duymak içimi rahatlatıyo iyiki varsınız
doğru söylüyorsun canım,gidebilsem ama bir türlü olmadı hep bir aksilik iki haftadır, inşallah bu hafta gittiğimde direk kalp atışını duyarımcanım zaten doktorun verdiği decavit tarzı multivitamin ilaçlarının içinde de demir var, yani hepimiz içiyoruz o vitamini neredeyse, bence birşey olmaz gibime geliyor. Sen doktora git artık, haftan gayet uygun, kalp atışını da görürsün, kafandaki soruları da sorarsın, biz ne desek boş :)
banada kizimda guzellestin demişlerdi...herkesin kendine göre bir cinsiyet tahmin kriteri var...ben de sivilcelendim ama bir güzellik geldi diyor çevrem, ve eşim dışında kimsenin hamile olduğumdan haberi yok henüz.
özelikle gece uyku arasinda krampla uyanmak ...o ne bicim ağrı...magnezyumla hafiflemistiAynısı dün akşam bende oldu
evet canım, sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil.. en başta sağlıklı, eli ayağı düzgün olsun yeter..banada kizimda guzellestin demişlerdi...herkesin kendine göre bir cinsiyet tahmin kriteri var...
her seyin hayirlisi...saglikli olsunlarda cirkinleselim
birde benim cok beyazim var sacimda cok derken bildigin bembeyaz sacim...3 ay olacak neredeyse boyamayali....bayagi çıktı...çalışıyorum ve iş yerimde herkes sacima bakiyor direk...cok rahatsiz edici...nine gibi oldum...kizimda 5. aydan sonra dayanamayip boyatmistim 1 defa...
canım bişey merak ettim sen de hala emziriyor musın? ben hala emziriyorum ama sakıncası olur mu bilmiyorum. doktor yavaş yavaş kesmeye çalış dediAmin canm eminim öyle olur. Biraz zodlansakta başta büyüdükçe keyfini sureriz insallah. İstediğin bir gebelilse hiç düşünme kimsenin ne dediğini. Emin ol çocuk iki yaşına girdiginda aa tam vakti diyeceklerdi. Ağzı olan konuşur. Bu canı veren Allah değil mi ya kime ne. Ayrıca ilk çocuğu normal şartlarla olup sanrasinda hamile kalamayan o kadar çok insan var ki. Demekki herşey bizim elimizde değil. Boş konuşuyor insanlar
teşekkür ederim zaten hamilelik stresli bi süreç böyle olunca insan daha cok stres yapıyohepimiz benzer durumları yaşıyoruz,bizi en iyi yine birbirimiz anlarız canım, o yüzden bu çatı altın da buluştuk
Aynı problem bendede var çok fazla beyazın var yarın sağlık ocağındaki ebeye sorucam çoğu insan 3. Ayda boyamisbanada kizimda guzellestin demişlerdi...herkesin kendine göre bir cinsiyet tahmin kriteri var...
her seyin hayirlisi...saglikli olsunlarda cirkinleselim
birde benim cok beyazim var sacimda cok derken bildigin bembeyaz sacim...3 ay olacak neredeyse boyamayali....bayagi çıktı...çalışıyorum ve iş yerimde herkes sacima bakiyor direk...cok rahatsiz edici...nine gibi oldum...kizimda 5. aydan sonra dayanamayip boyatmistim 1 defa...
Banada vermedi 12 haftada dedi.al bendende okadar canım ya peki kansılık için ilaç verdimi doktorun benimki vermedi şimdilik bebeğe bi zararı olmaz inşallah
Emziriyorum canm. Dr sakincasi yok emzirme dedi. Sana eziyet gelmediği sürece emzirme ye devam dedi. Ama ben iki yaşıni doldurmaya yakın biraktircam. Kesintisiz uyumaya alismali ki baza ali caz ondan kalkıp durmasın. Yoksa klkti mi hemen gelir eminim. Zaten ben geceyi biraz biraz kestim gibi. Bu ay gecesini kesip yavaştan hazirlicam. 15 gün sonra 21 aylık olacak cunku... Bir program yapıp en iyisini sen karar verirsin ancak canm. Ama doğuma çok yakın süreçte olduğunda is daha zor olur gibi. Bahar iyi bir zamanlama olabilir. Havalarda guzellestikce dışarı çıkar gezeriz yoruluruz uykuya dalmalari güzel olur insallah. En zor yanı bunlar geliyor bana. Kızımı sütten kesip doğru uyku alışkanlığı kazandırmak ve tuvalet eğitimi. Doğum sonrasına hazır hissediyorum. Yanı insallah hazır gibiyimcanım bişey merak ettim sen de hala emziriyor musın? ben hala emziriyorum ama sakıncası olur mu bilmiyorum. doktor yavaş yavaş kesmeye çalış dedi
benimki emmeye çok düşkün gece 5-6 kez kalkıyo emmeden de uyumuyo nasıl yapacağım bilmiyorum ama zararı yoksa baharı beklemek daha mantıklı tabiEmziriyorum canm. Dr sakincasi yok emzirme dedi. Sana eziyet gelmediği sürece emzirme ye devam dedi. Ama ben iki yaşıni doldurmaya yakın biraktircam. Kesintisiz uyumaya alismali ki baza ali caz ondan kalkıp durmasın. Yoksa klkti mi hemen gelir eminim. Zaten ben geceyi biraz biraz kestim gibi. Bu ay gecesini kesip yavaştan hazirlicam. 15 gün sonra 21 aylık olacak cunku... Bir program yapıp en iyisini sen karar verirsin ancak canm. Ama doğuma çok yakın süreçte olduğunda is daha zor olur gibi. Bahar iyi bir zamanlama olabilir. Havalarda guzellestikce dışarı çıkar gezeriz yoruluruz uykuya dalmalari güzel olur insallah. En zor yanı bunlar geliyor bana. Kızımı sütten kesip doğru uyku alışkanlığı kazandırmak ve tuvalet eğitimi. Doğum sonrasına hazır hissediyorum. Yanı insallah hazır gibiyim
Ah ah evet çok doğru ama benim canım hep hamur işi istiyorAyy çok şükür bir sıkıntı yok darısı sizlere olsun... bebiş iyi dr şu an bebeğin senin yediklerinle hiç bir ilgisi yok dedi.. kordon henüz baglanmamiş... ben de kilolu hamile kalanlardanim.. o yüzden süt için yoğurt için kendini çok zorlama dedi hamur işi ve tatlidan uzak duralım ekmek çok az ... mümkün olduğunca çok az kilo alarak doğum yapmalıyız kizlarr... yani kilolu olanlarrrr...
Canım benim sıkma canını, inşallah sabah güzel haberler verirsin bize. Allah sana bağışlasın bebişini inşallah. Dualar seninleKizlar az once hafif acik renk kirmizi kanamam 9ldu doktira gittik kalp atisi ni goremedi moralim cok bozuk sabah kendi doktoruma gidicez duruma göre kurtaj dediler insallah yanilmistir dedi kendi doktorumda nolur dua edin
Ayyy benimde yaaa normalde tatlıya ve hamur işine çok düşkündüm şimdi tatlı istemiyorum ama hamurişi ımmm dayanamıyorum....Ah ah evet çok doğru ama benim canım hep hamur işi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?