• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Daha once soylendi mi bilmiyorum. Tsh degeri de cok onemli. Normalde oyle bir durumum olmamasina ragmen gebeyken yukseliyor benimki. Ilac kullanacagim doguma kadar. Mutlaka tahlil yaptirilmali.

Evham yapma arkadaşım iyidir muhakkak. Bir evladn da varmış o kosturmacada insan unutuyor var olan agrisini sizisinida. Zaten boş kalınca kendimizi daha çok dinleyip olmadık şeyler cikarabiliyoruz. Kizim uyanikken ve Misafir oldu mu bende aynısını hissediyorum. Ama tekken butun halim takatim gidiyor
Teşekkürler, doğru aslında... kız, iş vs derken fırsat kalmıyor kendimi dinlemeye galiba :))

aslında kocaman bi maşallah
herkesin bünye farklı hatta her gebelikte bile farklı kızımda böyle dğildim örneğin
ben bigün iyi bigun pert dökülüyorum
gebe olduğumun çokkk farkındayım tabi yaramaz durumlar olmasında buna şükür

Evet, benim ilki de böyleydi. Ama onda da aşırı yoğun ve karışıktım. Herhalde o yüzden oluyor :)

Canım benimde hiçbir belirtim yok oğlumdada olmamıştı ne miğde bulantısı ne başka bişey rahat ol canım bişey olsa vücudumuz alarm verir kanama olur
Teşekkürler,, ben de öyle düşünüyorum bazen. Herhalde bir yerlerde bir yanlışlık hissederdim birşey olsa diye... yine de bu kadar hissiyatsızlık da huylandırıyor işte bazen :)))

Cnm inanki bende cok dr gezdim arastirdim ama malesef bicak parasi icin hic gereksiz yere sezeryana alan cok ama cok fazla kizimi dogurdugum dr gitti milletvekili oldu ben kaldim boyle simdide tekdende ahmet aceri cok ovuyolar ona gitmeyi dusunuyorum ama cok ama cok hastasi varmis onunda cok yogunmus ne yapicami bilmiyorumm
Ben de o civarda oturuyorum çevremdeki herkes ona gidiyor inanır mısın :KK54: inşallah gönlünüze göre olur. Benden geçti artık zaten. He bir de ben de normal doğum delisiydim ama sonrasında iyiki de sezeryan oldu diye düşündüm. :halay:

Anladimmm... peki bu kadar önemli olan bir tahlilden siz bahsetmeseniz belkide haberimiz olmayacakkk doktorlar neden dikkat etmiyor buna yaaa......
Dikkat etmemek değil de her doktor yaptırmıyor. Benimki de istemiyor. Siz yaptırmak istiyorsanız söyleyin yaparlar. Belki geçmişte düşük hikayesi olnlarda daha çok dikkat ediliyordur. Benim tanıdığım çoğu hamile arkadaşım ve komşuma da yapılmadı mesela...

Dikkat etmemek değil de her doktor yaptırmıyor. Benimki de istemiyor. Siz yaptırmak istiyorsanız söyleyin yaparlar. Belki geçmişte düşük hikayesi olnlarda daha çok dikkat ediliyordur. Benim tanıdığım çoğu hamile arkadaşım ve komşuma da yapılmadı mesela...
Yok benim testlerim ilk gebeligimde istendi o zaman gecmiste dusuk hikayem yoktu. Dediginiz dogru her dr istemiyor olabilir ama bunlar gercekten onemli testler. Sonucta dr unuz testi istemediginde sorumluluk ona ait bir durum... yani bu testlerin dusukle fln alakasi yok.

11. Haftadayız. 12 yi de atlatsak gerisi kolay; içi rahatlıyor insanın :)
O zaman canım bulantilarin azalması normal. Icini ferah tut. 12 de kesiliyor zaten genelde. Yine de için rahat etmezse bi bes dk usg seni rahatlatır :KK66:

Günaydın kızlar,
kaç gündür giremedim bugün zar zor işe geldim yolumuz yokuş olduğu için çıkamamıştım ewden, keşke bugünde gelmeseydim yollar çook kötü düşücem diye ödüm koptu, bide bunun dönüşü war, Allah dışardakilerin yardımcısı olsun:dua: ve ben hala dr a gidemedim cumartesi kardan gidemedim inşallah bu cumartesi gidebilirim, herşey yolundadır inşallah:dua: hiçbişeyi görmedim daha insan böyle olunca kendini hamile gibi hissedemiyor:KK43: haticesu haticesu cennette bekleyen bir meleğin oldu, Allah ım sabır wersin söylenicek çok bişey yok maalesef tesellisi de yok böyle bir kaybın ve istediğiniz zamanda inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin...Allah evlatlarına uzun ömürler versin sağlıkla...

Günaydın kızlar,
kaç gündür giremedim bugün zar zor işe geldim yolumuz yokuş olduğu için çıkamamıştım ewden, keşke bugünde gelmeseydim yollar çook kötü düşücem diye ödüm koptu, bide bunun dönüşü war, Allah dışardakilerin yardımcısı olsun:dua: ve ben hala dr a gidemedim cumartesi kardan gidemedim inşallah bu cumartesi gidebilirim, herşey yolundadır inşallah:dua: hiçbişeyi görmedim daha insan böyle olunca kendini hamile gibi hissedemiyor:KK43: haticesu haticesu cennette bekleyen bir meleğin oldu, Allah ım sabır wersin söylenicek çok bişey yok maalesef tesellisi de yok böyle bir kaybın ve istediğiniz zamanda inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin...Allah evlatlarına uzun ömürler versin sağlıkla...
Bende seni merak ettim canm daha bugün etiketlicektim. Olsun sağlıklıdır emin ol kalbini ferah tut. Bu soğukta karda gerçekten çok zor.

Sonuclarimi yaziyorum

Anti toxoplazma IgG 47 pozitif
Anti toxoplazma IgM 0.07 negatif

Bu daha once gecirdigimi ama vücudumda suan olmadigini gosteriyor

Anti rubella IgG 95 pozitif
Anti rubella IgM 0.07 negatif

Bu da daha once gecirdigimi ama vücudumda suan olmadigini gosteriyor.

Anti CMV IgG 0.03 negatif
Anti CMV IgM <4 negatif

Bu da daha once bu virusu kapmadigimi ve suan da vücudumda olmadigini gosteriyor iste buna dikkat etmem gerekmekte cunku bu CMV nin aşisi fln yok.

canım bu testler TORCH testi içindemi oluyor bendende doktorum bu testi istedi içeri geniş miş ama daha yaptırmadım 12. haftaya kadar yaptırıcam inşallah.

Bende seni merak ettim canm daha bugün etiketlicektim. Olsun sağlıklıdır emin ol kalbini ferah tut. Bu soğukta karda gerçekten çok zor.
Amin canım sağolasın, inşallah:dua:
sen nasılsın canım? bazen alt karın bölgemde sezaryen dikişlerim de ağrı sızı gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba normal midiro_O

COk şükür cann iyi diyelim iyi olalimm . Kosturmaca aynen devam .
Canm ben normal doğum yapmıştım o yüzden bilemiyorum
Amin canım sağolasın, inşallah:dua:
sen nasılsın canım? bazen alt karın bölgemde sezaryen dikişlerim de ağrı sızı gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı acaba normal midiro_O

Back