2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aaa evet hemen hemen aynı güne denk gelecek henüz kese bakmadık 1 hafta sonra bakıcaz hcg değerlerin kaç çıktı bu arada sağlık personeliyim infertilite hemşiresiyim kendi doktorum takip edicek

Merhaba, hayırlı olsun tebrik ederim. Tahmini doğum tarihimiz aynı gün müş son adet ne zaman :)

Ismine tikla Cnm kisisel bilgilerden gir orda. Tahmini dogum tarihi var yaz Cnm amaraya - buisareti unutna.tabii bentelden girdim busekil yaptimm

sağolun kızlar

Kizlar Ben diyorumki 2 hafta sonra doktora gideyimmm insaAllah ozman kalp sesinide duyarimm

ay canım ya çok korkuyorum bende kim bu arkadaş

Kızlar benim satım 15 Kasım batım 10-13 Aralık erken gebelik testi yaparsam cıkar mı suphelendım de sıze sorayım dedim simdiden sagolun

Merhaba hanımlar ben de Ağustos annesi olacağım eğer nasipse.
Size sormak istediğim bir şey var. Regl tarihlerimde kasık ağrım ve mide yanmam vardı. Yaklaşık iki gündür tüm belirtiler birden yok oldu. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

Kizlar yaaa benim yaptigjm testin adini yazdim nete yanlis sonuc goren cok olmuss simdi benim Jan testi yapmam lazim ama ben bugun 've yarin gidenm neyapacam kafam karisti

Merhaba kizladr ben 2013 agustos annesiyim ve dün öğrendiğime gore Allah nasip ederse insallah 2017 agustos anneside olacagim satim bugün aslinda ama kanda öğrendim dün suphelendim griptim ilac almamak.icin gittim test yaptirdim cikti.iki kerede evde test yapmistim silik cikmisti bir tanesi.yarinda doktorumuza gidecegim hepiniz saglicakla kucağınıza alirsiniz inşallah

Kızlar benim satım 15 Kasım batım 10-13 Aralık erken gebelik testi yaparsam cıkar mı suphelendım de sıze sorayım dedim simdiden sagolun

yumurtlama tarihin belliyse, erken yumurtlama ve erken döllenme varsa çıkar ama belki daha tüplerde veya yeni yerleşiyordur biraz daha müsade etmelisin en azından 10 aralık :) inşallah gönlüne göre olur

Tebrik ederim. kan değerin kaç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…