2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de bir de tükürük üretimi artışı mevcut. Tükürük yuttukça acıkıyorum. Doymak bilmiyorum bir de 12. Haftadan sonra iştah açılıyor yazıyor her yerde. Napıcaz biz?
Valla hiçbir fikrim yok ben bugünden itibaren dengelemeye calsiicam yoksa yandim ben kilolu hamile kaldım cunki bir de özellikle akşamları felaket sisim miydem alt karnım bildiğin göbeğim çıkıyor

Kizimda gittiğim doktor eğer evde doğum yapmiyacaksan gerek yok demişti tetenozuda için :))) ama ben yinede yaptırmıştim nolur nolmaz diye ama bu doktor ne der bilmiyorum

sonra nasıl bir yol izliyoruz
test falan mı yaptırcaz yani orda
Hemogram yapmalarini isteyeceksin. Hamileyim dediginde zaten hiv hepatit b12 d vit eksikligi vb gibi bir suru degere bakiyorlar. Ben 2 tup kan vermistim a dan z ye herseye baktilar tsh fln bunlar cok onemli. Eger hastahanede gittigin dr varsa bunlari tetkik olarak senden istemeliydi zaten... benim dr istedi gidip hepsini saglik ocaginda yaptirdim. Sadece idrar testleri hastahanede yapiliyor.

Kızlar hepinize Merhaba uzun zaman oldu yazamadım okuyamadim da zor zamanlar geçiriyorum ağır bir grip geçiriyorum hiç istemesemde ilaca başladım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatitim şu süreci
Aman ilaclarini ihmal etme sakin. Vucuttan enfeksiyonu atman lazim.

Sanmam abdominal gorunmesi icin 7 haftalik olmali yani 8. Haftanin icinde olmalisin. 7+1 fln

B
Bence seni zorlamıyorsa çalış biraz ilerleyin çıkarsın ihtiyacında varsa bebeğe masraf lazım rahat rahat yaparsın herseyini

Kzlar iyi aksamlar bugun ilk dr kontrolume gittim sat a gore 6 haftalk ama ultrasonda 5 haftalikti sadece kese gorundu kese boyu 12mm dr kesenin gayet iyi oldgmu bir problem olmadgni 15 gun snra kalp atisi icin gelmemi soyledi.Dha onceki hamilelgmde kurtaj yasadgm icinde her ihtimale karsi tedbir amacli progestan ve karindan igne verdi.Bende bugun basladim.Fakat aksam wc gittigmde hep gelen beyaz akintinin acik kahve sekilde geldgni gordum ayni beyaz akinti gibiydi ama onun acik kahvr renklisi.Peceteyle slince farkettim.Takip ettm henuz bidha gelmedi.Basina boyle bise gelen var mi?

Karindan yapilan igne pihtilasma ignesi mi ? Eger oyle ise dr unu bilgilendir lekelenme devam ediyorsa durana kadar igneyi kesmeni onerebilir. Muhakkak daniş druna.

Karindan yapilan igne pihtilasma ignesi mi ? Eger oyle ise dr unu bilgilendir lekelenme devam ediyorsa durana kadar igneyi kesmeni onerebilir. Muhakkak daniş druna.
Evet canim oksapar diye bir igne pihtilasma sorunum yok ama dhaa iyi tutunsun diye dha bgun yazdi zaten ilkkez bugun vurdum.Lekede igneyi yapmadan once geldi

Evet canim oksapar diye bir igne pihtilasma sorunum yok ama dhaa iyi tutunsun diye dha bgun yazdi zaten ilkkez bugun vurdum.Lekede igneyi yapmadan once geldi
Canim lutfen yanlis anlama dr undan iyi bilecek degilim elbette ama bu pihtilasma igneleri onlem amacli vurulacak kadar masum seyler degiller yan etkileri cok fazla uzun sureli kullanimda hamileligin tamami gibi...d vitamini eksikligi yaratip kemik erimesi baslatiyor. Internette dogum sonrasi bu igneler yuzunden kemik erimesi baslangici olan kadinlar var forumlarda yazmislar zaten yan etkileri icerisinde muhakkak kemik erimesinden bahsediliyordur. Yani demem o ki pihtilasma teshisi konmamis bir kiside kullanilacak kadar masum igneler degil bunlar... onlem amacli ben corasprin aliyorum 2 gunde 1 dr um kanama olursa kes dedi yani gunde 1 corasprin de senin isini gorur bence... tabi beni dinleme bir baska dra daha gorun danis bence... bosu bosuna agir bir ilac kullanma

Sende varmı pıhtılaşma coraspin kullanıyorsun canım bende azmış pıhtılaşma ama coraspin kullandım oksapar kullandım ondan önce claxene kullandım sonuc yarın bebegim alıncak kürtajla gelişmedi kalbi duyulmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…