2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
sonra nasıl bir yol izliyoruz
test falan mı yaptırcaz yani orda
sağlık ocağında aile hekimine gidip hamile olduğunu söylediğinde zaten kan testi istiyor, o nedenle aç git bence. ve sisteme kayıdını yapıyorlar bazı sorular sorup. bu kadar

Ya kızla bazen korkuyorum çalışırken işe gidip gelirken bişey olcak diye ... Çevredeki çoğu kişi bana bırak işi diyor muhasebeye calisyom fa.da çok fazla ayakta degilm ama bazense yoğunluk çok oluyor.. teselli verin bana napcam blmyrm çalışayım mı bırakayım mı ?

Teşekkür ederim kızlar darısı duymayanlara inşallah kızıma söyledik ve tabi anane babaneyede oh çok şükür rahatladım

Canım işin rahatsa neden birakicaksinki ben de kızım da çalıştım 8 ay Allahın izniyle hiçbirşey olmaz sıkma canini

Teşekkür ederim kızlar darısı duymayanlara inşallah kızıma söyledik ve tabi anane babaneyede oh çok şükür rahatladım
Oh Ne güzel, artık kendini daha çok hamile gibi hissedeceksin bence, çünkü bilenler ilgili davranacaklar Darısı başıma. Ben 12 hafta biter bitmez toplu telefon görüşmesiyle herkese yayıcam inşallah

merabalar herkese
Allah reflüsü olanların yardımcısı olsun valla
ne zormuş,yediğimden hiçbişi anlamıyorum ve sürekli yanıyor midem
umarım 9 ay boyunca devam etmez

Kızlar hepinize Merhaba uzun zaman oldu yazamadım okuyamadim da zor zamanlar geçiriyorum ağır bir grip geçiriyorum hiç istemesemde ilaca başladım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatitim şu süreci

canım ben de calışıyorum hem de öğretmenim ve tüm gün ayaktayım sen içini rahat tut

kızlar bişey merak ettim kalp atışını ne zaman gördünüz peki? ben ilkinde vaginal ultrasonla 6. haftada görmüştüm ama şimdi vajinl ultrson istemiyorum haftaya randevu aldım görür müyüm dersiniz?

Kızlar hepinize Merhaba uzun zaman oldu yazamadım okuyamadim da zor zamanlar geçiriyorum ağır bir grip geçiriyorum hiç istemesemde ilaca başladım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatitim şu süreci
Çok geçmiş olsun korkulu rüyam benim de grip olmak ama etrafımda herkes hasta. Çabucak atlatırsın da biran evvel sağlığına kavuşursun inşallah

Ay benim miydede mübarek sürekli kazınıyor deliricem
Ben de bir de tükürük üretimi artışı mevcut. Tükürük yuttukça acıkıyorum. Doymak bilmiyorum bir de 12. Haftadan sonra iştah açılıyor yazıyor her yerde. Napıcaz biz?

A
tetenoz aşısı zorunlu değil arkadaşlar, isteğinize bağlı, bilmeyenler için.

Annenin ve bebeğin tetanos hastalığı riski oluyor doğum esnasında o yüzden yaptırmak en iyisi bi çok kadın doğum uzmanı gerek yok der benim şahsi düşüncem yapılmalı diyorum.

A

Annenin ve bebeğin tetanos hastalığı riski oluyor doğum esnasında o yüzden yaptırmak en iyisi bi çok kadın doğum uzmanı gerek yok der benim şahsi düşüncem yapılmalı diyorum.
Kişiden kişiye bu görüş değişir tatlım, bazı doktorlar kesin yaptırın bazıları da gerek yok der. Ama karar annenin

Bu kişiden kişiye jlt
Bu kişiden kişiye ultrason cihazına göre değişiyor sanırım ben 5+3 de gittim kese göründü 5+6 dedi ultrason a göre ve kalp atimi var dedi duyulmuyor ama görünüyordu gösterdi bize kendisi duymuş doktor ben duyabiliyorum dedi. sonra 1 hafta sonra yani 6+3 de gittim yine 3 gün ileri de çıktı haftası 6+6 dedi o zaman da kalp sesini dinletti.inşallah sen de duyarım en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…