2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
çok haklısın canımmaalesef böyle insanlarla dolu her yer,karşısındaki kişiyi azarladıklarında yada ters konuştuklarında iyi birşey yaptıklarını zannediyorlar halbuki sadece egolarını tatmin ediyorlar bu tip kişiler haddini bildirmişsin terbiyesize ohhh sefan olsunn yola gelmiş sonunda yaaa

Annemi (kv) aradım sonra, zaten evden çıkıyormuş . Ben tabi telefonda ağlıyorum. Anlattım durumu, şimdi o adam düşünsün
Ben bi gideyim de bi yıkayım bakayım onun başına orayı dedi, yapar
Azarlamaya hakkı yok, eğer zamanında götürmediysem o belgeyi baştan almak zorunda bıraksın bunu yapabilir ama bağıramaz.

Çok iyi yaa, annen kesin hakkından gelir adamın başına geliceklerden haberi yok

kızlar haberlerde yazıyor şimdi Konya'da Akşehir ilçesinde pazar yeri çatısı çökmüş, Konya dan arkadaşlar vardı sanırım yaralılar varmış

Evet Konya'da yaşayan arkadaşlar, iyimisiniz?

Kızlar İstanbul'da herkes acilde, o kadar çok grip vakası var ki, çok dikkat etmek lazım. Korkuyorum walla. Donuz gribi diyorlar bir de. Toplu taşıma kullanıyorsak, elimizi yüzümüze sürmemek hemen yıkamak lazım. Gerçi bir kişi öksürse hapşırsa yine risk. Bol C vitamini alın kızlar

ben şifayı kaptım gibi sabahtan beri burun akıntısı ve hapşırık var inşallah ilerlemezz
kızlar hangi bitki çayları içilemiyordu hamilelikte adaçayı diye biliyorum ben sadece ama ıhlamur da dahil mi acaba?

Bunları. Kendi bacısı karısı hamile olsa görürüm ben onları şerefsiz terbiyeszler dün dondum denetim evrakları yola uğraşırken ama kendi yaranbiliyoruz ... Rabbim korusun minnagi yoksa kimsenin merhameti anlayışı kalmamış

ayrıca verem vakalarının da arttığını duydum kızlar Allah yardımcımız olsun

Dunden beri kusuyorum ne yesem cikariyorum bugunde daha yemedim canim hicbirsey istemiyorum cok bitkinim basimin agrisida cabasi

Öyle canım acimazlar. Çalışan kadın olmak zor. Ben basima gelecekleri bildigim icin izin rapor bi sekilde halletmeye çalışıyorum. .

Adaçayı, Yeşilçay, Zencefil bunlar icilmez diye biliyorum. Papatya ıhlamur belki bunlar içilebilir ama araştırmak gerek yine de..

ihlamur içilebiliyor diye biliyorum, adaçayının yasak olduğunu duydum, nane ve maydanoz suyu da öyle. ıhlamur limon bal yap kendine iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…