• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar ya benim normalde 9+6 olmam gerekirken 8+5 çıktı uff canım sıkıldı ama çok şükür kalp atışı iyi...... bende ne güzel az kaldı 12 ye deyip seviniyordum....

Günaydın kızlar ya benim normalde 9+6 olmam gerekirken 8+5 çıktı uff canım sıkıldı ama çok şükür kalp atışı iyi...... bende ne güzel az kaldı 12 ye deyip seviniyordum....
günaydınn, sıkma canın geç dölleme olabilir sağlıklı olsunda bebiş yine gelir o haftalar:KK54:

Sıkma canını daha çok değişir o çok minikler henüz

Bende eşimi bekliyorum doktor için gelebilirse gidicez gekemezse yarına kaldı benim kontrol

Sıkma canını daha çok değişir o çok minikler henüz
Değişir demii ayy geri gitmesin ama inşallah bakalım hayırlısı olsun evet geç döllenme olabilir... Çünkü ben ilk öğrendiğim de hcg de düşük çıkmış tı...

günaydınn, sıkma canın geç dölleme olabilir sağlıklı olsunda bebiş yine gelir o haftalar:KK54:
Değişir demii ayy geri gitmesin ama inşallah bakalım hayırlısı olsun evet geç döllenme olabilir... Çünkü ben ilköğrendiğim de hcg de düşük çıkmış tı...
İnşallah sağlıklı dir canim... benim hcg değerim düşüktü evet geç döllenme olabilir...

Bende eşimi bekliyorum doktor için gelebilirse gidicez gekemezse yarına kaldı benim kontrol
Çokk heyecanlı oluyor yaaa...Allah im o ultrason cihazindan her zaman güzel sağlıklı bebisler görmeyi nasip etsin hepimize....

Değişir demii ayy geri gitmesin ama inşallah bakalım hayırlısı olsun evet geç döllenme olabilir... Çünkü ben ilköğrendiğim de hcg de düşük çıkmış tı...

İnşallah sağlıklı dir canim... benim hcg değerim düşüktü evet geç döllenme olabilir...
büyük ihtimalle öyledir canm ters bişeyler olsa dr lar hemen söylüyorlar zaten içini rahat tut sen:super:

Kızlar mide yanmam ağrısı çok hafifletmek için ne yapabilirim
bence dr a sorsan daha iyi olur mide yanması ileriki aylarda çıkar genelde bebek saçlandığı için olur derler yediklerinle alakalı olabilir yada mide rahatsızlığın var ise daha önceden nüksetmiş olabilir dr danışmadan birşey kullanma yinede arkadaşların söyledikleri ilaçları dr lar weriyor ewet ama sen yinede danış derim farklı önerisi olabilir belki dr un

Günaydın hanımlar aranızda decavit multivitamin kullanan var mi? Ayrıca folik asit almaya gerek olur mu bunu kullanirken?

Canım mm farkından hafta oynuyor bu zamanlarda benim gecen hafta 4 gun geriydi dun 2 gun ileri geçmiş. Tamamen ölçüme bağlı ;) Kalbi iyiyise sıkıntı olmaz..

Back