• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
ohhh maşallah kızına :nazar:özlemişsindir o geceleri:halay: ben özlem araya girmeden birtane daha olsun dedim iyi mi yaptım görücez bakalım:KK48::KK48:
Canm bebek dogunca kızına baza mi almayı düşünüyorsun. Ben baza alicam korumalı ama kizim kalkar mi acaba diye çok dusunuyorum

Canm bebek dogunca kızına baza mi almayı düşünüyorsun. Ben baza alicam korumalı ama kizim kalkar mi acaba diye çok dusunuyorum
canm biz bebek odası değilde genç odası almıştık zaten bide yatması için park yatak ama sadece gündüzleri park yatakta uyuttum hep yanımda yattı halada öyle nisanda 24 aylık olunca yavas yavas ayırmayı düşünüyorum ama bir yandada bazadan düşer diye korkuyorum bende yüksek çünkü korumalık alsam bile yanına çok dönüyor napcam bilmiyorum acaba diyorum beraber yatmaya dewam mı etsek bebek içinde next me yatak yanı beşikleri oluyor ya ondan mı alsam diyorum üçümüz aynı odada kalırız diye aklım kalmaz oğlumdada zaten odasını ayırsam bu sefer bebek geldiğinde kıskanır diye düşünüyorum onu artık sewmediğimi düşünmesin uff çok karışık bir durum en doğru kararı verebiliriz inşallahh

Kizlar 6 tüp kan aldilar benden idrar da aldılar
Çok şükür kalp atışını duyduk 6+6 dedi doktor.
çokk iyi maşallah karından mı duydunuz acaba? gerçi 7 haftalık olmuş hemen hemen normal sanırım bu haftalarda duyulması,birinden de 4 tüp almışlardı hastaneye göre değişiyor demekki

Sağlık ocağı kalp atisindan sonra kayıt yapıyor bebi dün aradılar kalp atisindan sonra muhakkak gelin dediler

Kızlar testlerinizi sağlık ocağında mı yoksa hastanedemi yaptırdınız

Sağlık ocağında yaptırıcam, zaten özeldeki doktorum da sağlık ocağında yaptır, sonuçları bana getir, eksik bir test varsa ben sana burda yaptırırım dedi. Bence sen de ilk başta sağlık ocağında yaptır canım.

Sağlık ocağında yaptırıcam, zaten özeldeki doktorum da sağlık ocağında yaptır, sonuçları bana getir, eksik bir test varsa ben sana burda yaptırırım dedi. Bence sen de ilk başta sağlık ocağında yaptır canım.
Benim doktorum da aynısını dedi canım ama kafamı karıştırdıkları sağlık ocağında mı tahliller yanlış çıkıyor diye

Benim doktorum da aynısını dedi canım ama kafamı karıştırdıkları sağlık ocağında mı tahliller yanlış çıkıyor diye
Canım sanmıyorum yanlış çıktığını. Hatta ben nedense özel hastanedekilerden daha çok güveniyorum. Hem de ücretsiz bir servis. Bence yaptır, doktorun şüpheli bir sonuç görürse tekrarlatır zaten. Ama sorun olcağını sanmıyorum.

çokk iyi maşallah karından mı duydunuz acaba? gerçi 7 haftalık olmuş hemen hemen normal sanırım bu haftalarda duyulması,birinden de 4 tüp almışlardı hastaneye göre değişiyor demekki
Evet karından duyduk çok şükür
Sat a göre 6+3 ama ultrason da 6+6 çıktı 3 gün önden gidiyor.
Devlet hastanesi

canm biz bebek odası değilde genç odası almıştık zaten bide yatması için park yatak ama sadece gündüzleri park yatakta uyuttum hep yanımda yattı halada öyle nisanda 24 aylık olunca yavas yavas ayırmayı düşünüyorum ama bir yandada bazadan düşer diye korkuyorum bende yüksek çünkü korumalık alsam bile yanına çok dönüyor napcam bilmiyorum acaba diyorum beraber yatmaya dewam mı etsek bebek içinde next me yatak yanı beşikleri oluyor ya ondan mı alsam diyorum üçümüz aynı odada kalırız diye aklım kalmaz oğlumdada zaten odasını ayırsam bu sefer bebek geldiğinde kıskanır diye düşünüyorum onu artık sewmediğimi düşünmesin uff çok karışık bir durum en doğru kararı verebiliriz inşallahh
Bence yanlış yaparsın canm üçünüz aynı odada. bebek ağlayacak kalkacak oğlun da kalkicak bu kez bir değil iki çocukla ugrasicaksin gece de. Bence yakınlarda oda ayırsan kardeşi yüzünden ayrildigifikrine kapilmaz. Ben kızımın odasını ayırdım. Park yatakta yatıyor ama dediğin gibi baza da nasıl olacak bilmiyorum. Baharda sütten kesince uykusu duzelirde sabaha kadar kalkmazds insallah . Montessori tarzı yer yatağı gibi birşey düşünebilirim aslinda ama bur yandan da bazaya alismali diyorum. Benimde kafam çok karışık bu konularda. Yazin yoğun bir tempo bizi bekliyor. Hem tuvaelet eğitimi hem sütten kesme hem yatak işi ayyy düşününce yoruldum

Back