• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar benim sat 11 Kasım Cumartesi ilk kontrolüme gittim doktor 14 mm keseyi gördü ama bebeği göremedim dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi geç döllenmedir muhtemelen dedi ama ben ilk adet günümde 324 değerle hamile olduğumu öğrendim böyle birşey yaşayan var mı boş gebelik diye çok korkuyorum :KK43: şuan 7+3 haftalık hamileyim
canım benm sat 18 kasım muhtemelen erken döllenme benm
fakat perşembe kesem 18 mmdi gözükmedi bebek
dün bulantı için gittim gitmişkende baktı bebek göründü. seninde bi haftaya oluşur inşallah korkma

Aynen canim bende doktor bugün hastaneye yatirayim dedi kabul etmedim
Hastane ortaminda hiç iyi hissetmiyorum kendimi
canım doktor benm ilacımı değiştirdi. femivit verdi. bulantım bugün yok gibi
bi yandanda korkuyorum neden yok bulantı diye
ilaç mı iyi geldi acaba

Kese tarafında kanama alanı gördü doktor bu yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehdidi de dedi ama tabi benim içime bir korku düştü. Şimdi dinleniyorum o yüzden zaten benim tüp bebek olduğu için kaybetmekten çok korkuyorum
inşallah sağlıkla gelir bebeğin canım

merhabalar, evet ilk gebelik. bende biraz uyku ve yorgunluk var işte başka hiç bir belirtisi yok. malesef öğürmek, kusmak kötü görünse de bebek için gerekli, ona zararı dokunabilecek şeylere karşı vücut kendini hazırlıyor gibi birşey, bu belirtileri gösterenlerin düşük yapma ihtimali daha azmış. ben de neredeyse kısırım, çocuğu çok zor buldum yani yeter ki kusayım düzgün gitsin başka bir şey istemiyorum.
canım haklısın
içini ferah tut
benim bugün bulantım geçti neden acaba ilaç değiştirdim diye mi :(

Slm kizlarrr pitircigimin kalp sesini duydum hersey yolunda dedi cok sukur igne ve ilaclara 12. Haftaya kadar devam gunude sat a gore 1gun arkadan geliyo 12. Haftaya kadarda bi aksilik olmazsa gelme dedi.

Hayırlı olsuun, konu sahibemize mesaj at madem listeye eklesin seni de :KK68:

tüm yasaklar derken canım?
hangileri kalkıyor ben de sevineyim :KK70:

Malum şeyler canım işte, ağır kaldırma, çok yürüme, eşinle kardeş kardeş takıl gibi :D
Yine ağır kaldırmayalım ama yürüyelim yahu, birbirimize yürüyelim :D

Arkadaslar dusuk tehlikem olmadigi halde doktorum progestan verdi ve ilk 3 ay cinsellik yok dedi sizde durumlar nasil normal mi bu durum

Aynen ilk 3 ay yasaklarına takıldım ben de progestanı öncesinde kullandığım için şu an kullanmıyorum. O da çok mide bulantısı halsizlik yapar, pis hap:işsiz:

dr zaten seni zamanı geldiğinde bilgilendirecektir canım ,yaptırıp yaptırmamak senin en doğal hakkın:KK52:

Teşekkür ederim canım. Kimseyi de burada yönlendirmiyorum kendi fikrimi söylüyorum ben.
Herkesin kendi kararı sonuçta:KK19:

canım doktor benm ilacımı değiştirdi. femivit verdi. bulantım bugün yok gibi
bi yandanda korkuyorum neden yok bulantı diye
ilaç mı iyi geldi acaba
Ilac iyi gelmis olabilir banada bi ilaç verdi yatıştırdı o ilaç midemi çok şükür

Hayırlı olsuun, konu sahibemize mesaj at madem listeye eklesin seni de :KK68:

Malum şeyler canım işte, ağır kaldırma, çok yürüme, eşinle kardeş kardeş takıl gibi :KK70:
Yine ağır kaldırmayalım ama yürüyelim yahu, birbirimize yürüyelim :KK70:

Aynen ilk 3 ay yasaklarına takıldım ben de progestanı öncesinde kullandığım için şu an kullanmıyorum. O da çok mide bulantısı halsizlik yapar, pis hap:işsiz:

Teşekkür ederim canım. Kimseyi de burada yönlendirmiyorum kendi fikrimi söylüyorum ben.
Herkesin kendi kararı sonuçta:KK19:
ahahah alemsin, sesli güldüm yemin ederim :D :D o zaman dans :KK70:

haziran doğumluyum, tam 33,5
34 olsun... kim dolduruyor kafanizi bu safsatayla 34 yas genc bir yas anne olmak icin de gayet ideal... yapmayin allah askina ben de 31 yasindayim ne olmus yani ? 30 lu yaslarda olmanin bir suru avantaji var... bir kere kadinin en guzel yaslari...

Bana da verdi o mide bulantısı ilaçlarından hatta bir sürü vitamin mineral filan içeriyormuş ama ben aldım kullanmadım, dayanamayacak gibi olana kadar da kullanmıycam sanırım.

Arkadaslar dusuk tehlikem olmadigi halde doktorum progestan verdi ve ilk 3 ay cinsellik yok dedi sizde durumlar nasil normal mi bu durum

İlginç. Bana doktor hamilelikte son ay hariç ilişki hep serbest dedi. İlk 3 ay çok sık olmasın dedi. (2-3 günde 1 maksimum)

Back