2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydınlar kızlar miyde bulantısı benimde arada yokluyor Allah'tan sürekli degil

Kiyamam çok zor oluyor bilirim. Ama midenin kabul ettiğini ye aç kalma insallah .
Canm kısa sürede ultrason zararlı ama dr gerek girmişse mecbur. İçini ferah tut

merhabalar, evet ilk gebelik. bende biraz uyku ve yorgunluk var işte başka hiç bir belirtisi yok. malesef öğürmek, kusmak kötü görünse de bebek için gerekli, ona zararı dokunabilecek şeylere karşı vücut kendini hazırlıyor gibi birşey, bu belirtileri gösterenlerin düşük yapma ihtimali daha azmış. ben de neredeyse kısırım, çocuğu çok zor buldum yani yeter ki kusayım düzgün gitsin başka bir şey istemiyorum.

Çok zor olacağından eminim canım hamileliğin son ayında çok zor olmuştu oğlumda nisanda doğmasına rağmen yanıcaz sürekli su içeriz herhalde
Benimde oğlum nisan doğumlu son ayların yaza gelmesi bayağı bir zorlu olur sanki ağırlaşıyoruz çünkü uykusuzluk bide sıcaklar eklenince Allah yardımcımız olsun

aminn, inşallah sende bizde hepimiz hayırlısı ile kucaklarımıza alabiliriz sağlıkla bebeklerimizi

ewet öyle gözüküyor, vücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyormuş artısı bu sanırım
Napalim gülü seven dikenine katlanır biz uykusuz geceleri unuttuk kızım 8 yaşında uykum geldi diyip yatıyor artık yeni heyecanlar uykusuz geceler lazımdı bizee

bende gördüm canm dinlemedik biz nedense dinletmedi devlet hastanesi ama gösterdi oynuyordu kese içinde :)
Allah yardımcın olsun canm ne kanaması
bulantımdan giremiyorum siteye takipte edemedm olanları
Kese tarafında kanama alanı gördü doktor bu yerleşme kanamasıda olabilir düşük tehdidi de dedi ama tabi benim içime bir korku düştü. Şimdi dinleniyorum o yüzden zaten benim tüp bebek olduğu için kaybetmekten çok korkuyorum

Napalim gülü seven dikenine katlanır biz uykusuz geceleri unuttuk kızım 8 yaşında uykum geldi diyip yatıyor artık yeni heyecanlar uykusuz geceler lazımdı bizee
ohhh maşallah kızına özlemişsindir o geceleri ben özlem araya girmeden birtane daha olsun dedim iyi mi yaptım görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…