• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen ben de o tedirginlikteyim. Bir de zaten hiç bir belirti yaşamıyorum. Mide bulantısı vs bir tek kasıklarda ağrı var o da arada geçiyor. O zaman başlıyorum kurmaya :KK43:

Canım herkeste aynı geçmiyor ki hamilelik. Belirtiler farklı farklı biliyorsunuz. Seni anlıyorum ama stres yapma Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz. Kendini de bebeğini de üzme:KK15:
Bazen ben de yapıyorum evham sonra bi aksilik olsa illa ki bi belirti olur diyorum. Allah korusun bi kanama bi ağrı vs...
Kontrolün ne zaman?

AYNEN YA DÜN DOĞALGAZLARIDA KESTİLER ÜŞÜMEK AYRI ELEKTRK YOK MAHVOLDUM ÜŞÜMEKTEN ŞUAN YANLARIM AĞRIYO :KK43:
dikkat et bugun sıcak tutmaya çalış kendini, Allah tan uzun sürmedi 20:30 gibi geldi ama ew buz gibi olmuştu bide ewde küçük çocuk olunca daha zor oluyor

Canım herkeste aynı geçmiyor ki hamilelik. Belirtiler farklı farklı biliyorsunuz. Seni anlıyorum ama stres yapma Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz. Kendini de bebeğini de üzme:KK15:
Bazen ben de yapıyorum evham sonra bi aksilik olsa illa ki bi belirti olur diyorum. Allah korusun bi kanama bi ağrı vs...
Kontrolün ne zaman?
Aynen ben de o tedirginlikteyim. Bir de zaten hiç bir belirti yaşamıyorum. Mide bulantısı vs bir tek kasıklarda ağrı var o da arada geçiyor. O zaman başlıyorum kurmaya :KK43:
bu korkuları hep yaşıyacağız kızlar inanın doğduktan sonra bile devam ediyor tedirginlikler uyurken nefes alıyor mu acaba ağlarsa bir yeri mi ağrıyor acaba karnı doydu mu acaba gibi gibii... annelik iştee herşeye rağmen paha biçilemez bir duygu Hoppabide gebeliklerde yaşanan stresli haller bebeği gerçekten etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın çook zor biliyorum ama bunu yapmak zorundayız kızlarr:KK66:

günaydınn:KK3:, evet bakalım akşama kadar nolcak İstanbul un havası bir tuhaf kaç gündür alarm weriyolar ama tutmadı tam olarak,elektriklerin kesilmesi dün tam bir işkenceydi ve şimdide suların kesileceği haberlerini yapıyorlarr :kızgın:
Canm ben keseyi gördüm 9 mm normal dedi bilmiyorum artık rahatlatmak için mi ama bence sende gitsen görürsün.

Merhaba hanımlar usg de gun farkı olanlar var mi? 8 haftalik olması gerekirken 7+4 çıktı. Yumurtlama gününden eminim..

Merhaba sevgili agustos anneleri :anneadayı::anneadayı: pazartesi gidecegim bende tekrardan ablamiza 15 tatilde soyleyecektik dayanamadik havalara uctu duygulandi gelip gidip kardesim diyip karnimi seviyo cok mutluyuz Allahim bozmasin bizden bu kadar:anneadayı::halay::halay:rEn Büyük TÜRKİYE
merhaba:KK3: ne güzel hayırlı olsun bebeğiniz, benm oğlum henüz anlamıyor abi olucağını ,kısmetse doğduğunda 28 ay olucak araları o zaman anlar sanırım:-)

Back