Canım benim teşekkürler. Kontrolüm önümüzdeki çarşamba.
Canım herkeste aynı geçmiyor ki hamilelik. Belirtiler farklı farklı biliyorsunuz. Seni anlıyorum ama stres yapma Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz. Kendini de bebeğini de üzme
Bazen ben de yapıyorum evham sonra bi aksilik olsa illa ki bi belirti olur diyorum. Allah korusun bi kanama bi ağrı vs...
Kontrolün ne zaman?
Evet öyle, anne hakkı ödenmiyor işte ❤bu korkuları hep yaşıyacağız kızlar inanın doğduktan sonra bile devam ediyor tedirginlikler uyurken nefes alıyor mu acaba ağlarsa bir yeri mi ağrıyor acaba karnı doydu mu acaba gibi gibii... annelik iştee herşeye rağmen paha biçilemez bir duygubide gebeliklerde yaşanan stresli haller bebeği gerçekten etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın çook zor biliyorum ama bunu yapmak zorundayız kızlarr
gözün aydın olsun canım. :)Kızlar çok şükür keseyi gördüm. İki hafta sonra kalp atışı için cagirdi. İçim rahatladi
benim de 4.5 yaşında oğlum var testi yapıp pozitif gördüğüm zaman söyledim ona çok sevindi. hiç beklemiyordum bu kadar sahipleneceğini. az önce diyor anne bugün cevizini yedin mi sütünü içtin mi? kardeşim için yemen lazım diyor. çok duygulandım. Allah acılarını göstermesin.Merhaba sevgili agustos anneleripazartesi gidecegim bende tekrardan ablamiza 15 tatilde soyleyecektik dayanamadik havalara uctu duygulandi gelip gidip kardesim diyip karnimi seviyo cok mutluyuz Allahim bozmasin bizden bu kadar r
Sebebini sordu mı canım doktora neden oluyormus
Canm Ben kizima hep anlatiyotum. Bebek gelecek kardesin olacak. Diye anlar anlamaz ama anlatıyorum. Şimdi kardesin napicak diye sorunca uuu yapıyor aglayacakmismerhabane güzel hayırlı olsun bebeğiniz, benm oğlum henüz anlamıyor abi olucağını ,kısmetse doğduğunda 28 ay olucak araları o zaman anlar sanırım
Benimde 14 kasım sat6 hafta canim 13 kasım sat sende git görürsün yaaa
yerim onu ya maşallah cimcimeyeeCanm Ben kizima hep anlatiyotum. Bebek gelecek kardesin olacak. Diye anlar anlamaz ama anlatıyorum. Şimdi kardesin napicak diye sorunca uuu yapıyor aglayacakmis
söylersin canm bişey kalmadı kalp sesini duymanaAy bi ben soylemeyemedim ya kızıma eşim illa kalp atışını bekleyelim diyor
Doğrudur canm ya bilmiyorum ki sabırsızlanıyor eşim. Her aksam işten geliyor. Kizim kardesin olacak onunla sunu bunu yapacaksınız diyor. Kızımla geçen gün7 aylık bir bebeği görmeye gittik. Baktım bir güzel ikisi oturdu oynuyor. O manzarayı görmek çok duygulandırdı. Öteki yaz çok güzel olacak diye düşünüyorum.yerim onu ya maşallah cimcimeyeebizde kardeş gelicek diyoruz ama hiç tepki vermiyor farklı şeylerle ilgileniyor bebek videoları gösteriyorum bazen bak oğlum seninde böyle kardeşin olucak diyorum gülümsüyor muzur muzur yavru kuşum
nette bir yazı okumuştum canm yaşı küçük olan çocuklara kardeşlerinin olacağı hemen değilde doğum zamanına 3-4 ay kala söylenmeliymiş çünkü çocukta kaygıya sebep oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam uzun bir dönem olduğu için bu süreç doğruluğu tartışılır tabi
o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklarDoğrudur canm ya bilmiyorum ki sabırsızlanıyor eşim. Her aksam işten geliyor. Kizim kardesin olacak onunla sunu bunu yapacaksınız diyor. Kızımla geçen gün7 aylık bir bebeği görmeye gittik. Baktım bir güzel ikisi oturdu oynuyor. O manzarayı görmek çok duygulandırdı. Öteki yaz çok güzel olacak diye düşünüyorum.
Peki bebeğin kendini güzelce ifade ediyor mi canm ya. Uykuları nasıl.
o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklarDoğrudur canm ya bilmiyorum ki sabırsızlanıyor eşim. Her aksam işten geliyor. Kizim kardesin olacak onunla sunu bunu yapacaksınız diyor. Kızımla geçen gün7 aylık bir bebeği görmeye gittik. Baktım bir güzel ikisi oturdu oynuyor. O manzarayı görmek çok duygulandırdı. Öteki yaz çok güzel olacak diye düşünüyorum.
Bende farkli 3 gun geriden geliyor doktor olur sorun olmaz demistiMerhaba hanımlar usg de gun farkı olanlar var mi? 8 haftalik olması gerekirken 7+4 çıktı. Yumurtlama gününden eminim..
Gozun aydn cnmKızlar çok şükür keseyi gördüm. İki hafta sonra kalp atışı için cagirdi. İçim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?