• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

İyiyim ben de teşekkür ederim. Evdeyim ben okullar tatil:KK49:
ohhh ne güzel keyfini çıkar:KK66: benim gibi bu havada işe gitmek zorunda kalanlarında Allah yardımcısı olsunn:dua:
ne güzel 10. haftandasın herşeyini görüp duymuşsundur bebeğinin:nazar: darısı bize olsun:dua::dua:

ohhh ne güzel keyfini çıkar:KK66: benim gibi bu havada işe gitmek zorunda kalanlarında Allah yardımcısı olsunn:dua:
ne güzel 10. haftandasın herşeyini görüp duymuşsundur bebeğinin:nazar: darısı bize olsun:dua::dua:

Amiin, Allah dışarıda olan tüm canlıların yardımcısı olsun.:KK51:
Evet çok şükür 10. haftaya gelebildik. Ben çok çok erken öğrendiğim için aylardır hamileliğimin farkındayım resmen :D Bu yüzden yavaş geçiyor bana göre günler.
7+3'te duyduk kalp atışlarını:KK200:
Darısı başınıza hayırlısıyla inşallah:KK68:

Amiin, Allah dışarıda olan tüm canlıların yardımcısı olsun.:KK51:
Evet çok şükür 10. haftaya gelebildik. Ben çok çok erken öğrendiğim için aylardır hamileliğimin farkındayım resmen :KK70: Bu yüzden yavaş geçiyor bana göre günler.
7+3'te duyduk kalp atışlarını:KK200:
Darısı başınıza hayırlısıyla inşallah:KK68:
amin canımm, bende günüm geçmeden test yaptım üç gün kala çok net gördüm çift çizgiyi:KK9: oğlumda bir hafta önceden görmüştüm aynı şekilde:KK37: ama bu sefer gitmek için bekliyorum bakalım kısmetse yarın bende görürüm kesemizi:dua: aynen erken öğrenmek bir anlamda günlerin geçmemesine sebep oluyor ama diğer türlüde acaba hamile kalabildik mi diye günler geçmiyor adet gününe kadar yanii her türlüü bu günler gçmek bilmiyorr:110:

amin canımm, bende günüm geçmeden test yaptım üç gün kala çok net gördüm çift çizgiyi:KK9: oğlumda bir hafta önceden görmüştüm aynı şekilde:KK37: ama bu sefer gitmek için bekliyorum bakalım kısmetse yarın bende görürüm kesemizi:dua: aynen erken öğrenmek bir anlamda günlerin geçmemesine sebep oluyor ama diğer türlüde acaba hamile kalabildik mi diye günler geçmiyor adet gününe kadar yanii her türlüü bu günler gçmek bilmiyorr:110:

Keseyi görürsün bence de artık inşallah.:anneadayı:

Bal yiyeyim ya hakikaten :KK70:
Nerede yaşıyorsun, yaş kaç, iş güç? İkinci çocuğun sanırım kısmetse.
Benim ilk olacak inşallah:KK37:
ye tabii:KK66: evet kısmetse ikinci bebeğim olucak 20 aylık bir oğlum var:KK36:32 yaşındayım yani martta 32 olucam hala 31 sayılırım:KK39:muhasebeciyim istanbul da yaşıyorum, peki sen canım? senin bebeğin burda olan olmayan ve tüm herkesin bebeği hayırlı olsun ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhh:dua:

ye tabii:KK66: evet kısmetse ikinci bebeğim olucak 20 aylık bir oğlum var:KK36:32 yaşındayım yani martta 32 olucam hala 31 sayılırım:KK39:muhasebeciyim istanbul da yaşıyorum, peki sen canım? senin bebeğin burda olan olmayan ve tüm herkesin bebeği hayırlı olsun ve sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhh:dua:
Amiiiin...
Ben 24 yaşındayım, öğretmenim, Konya'da yaşıyorum.

:KK52:

GÜNAYDINLAR İSTANBULDA KARLI HAVA AKŞAMA HERYER BEMBEYAZ :)
günaydınn:KK3:, evet bakalım akşama kadar nolcak İstanbul un havası bir tuhaf kaç gündür alarm weriyolar ama tutmadı tam olarak,elektriklerin kesilmesi dün tam bir işkenceydi ve şimdide suların kesileceği haberlerini yapıyorlarr :kızgın:

günaydınn:KK3:, evet bakalım akşama kadar nolcak İstanbul un havası bir tuhaf kaç gündür alarm weriyolar ama tutmadı tam olarak,elektriklerin kesilmesi dün tam bir işkenceydi ve şimdide suların kesileceği haberlerini yapıyorlarr :kızgın:

AYNEN YA DÜN DOĞALGAZLARIDA KESTİLER ÜŞÜMEK AYRI ELEKTRK YOK MAHVOLDUM ÜŞÜMEKTEN ŞUAN YANLARIM AĞRIYO :(

Bende 2 hafta once kalp atislari icin gittim 7 haftalikken duyduk. Yarin tekrar gidicem ama kizlar icimde hep korku oluyor acaba kalbini tekrar duyarmiyim diye sizinde icinizde oyle korkular oluyormu ya surekli endiseliyim uzerimden atamiyorum:KK43:
Aynen ben de o tedirginlikteyim. Bir de zaten hiç bir belirti yaşamıyorum. Mide bulantısı vs bir tek kasıklarda ağrı var o da arada geçiyor. O zaman başlıyorum kurmaya :(

Back