• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar aranızda dış gebelik yasayn var mi. Benim çok fazla ağrım var ya. Kanama yok ama ağrım var. Hatta su an komple belimi mahveden bir ağrı var. Moralim çok bozuk yarın olsada bir iyi şey duysam diye dua ediyorum
Ağrı çoksa şimdi gitsen acile acilde kadın doğum varsa tabi ben düşük yaparken çok ağrı çektim ama kanama vardı doktor ağrı olursa gel diyor bana

Cnm cok iyi anliyorum seni bendede var o korku oncekini kaybettigim icin suan gitmek bile istemiyorum bazen ya kotu sey duyarsam diye ya atmiyo kalbi derse diye bivyandan gidip iyi oldugunu duymak istiyorum dun gece yattim aklima geldi don allah don yatakta oyle zor uykuya gectimki
Ne deyim rabbim korktugumuza ugratmasin cnm insallah
Bende yarin gidicem insallah tekrardan duyarim ve rahatlarim diyorum.bi yandanda korkuyorum doktora gitmeye ama kacis yok malesef

Kızlar aranızda dış gebelik yasayn var mi. Benim çok fazla ağrım var ya. Kanama yok ama ağrım var. Hatta su an komple belimi mahveden bir ağrı var. Moralim çok bozuk yarın olsada bir iyi şey duysam diye dua ediyorum
Ben 8 yıl önce geçirdim ama çok feci bir karın ağrım vardı bel ağrısını hatırlamıyorum sonrası da kanama olmuştu 1 saat içinde ameliyata almışlardı

Siz hiç daha gitmediniz di mi doktora kese içinde 5. Haftanın içindesiniz çok ağrın varsa ve gidebileceksen acile git baktır keseye varsa dış gebeliği elemiş olursun

Gece ağrım hafifleyince gitmedim kızlar. 9 da randevum var ilgilendiğiniz için teşekkürler. Gece düzgün yatamadim. İnsallah iyi haber alirim

Kızlar benim çok ağrım oluyor. Özellikle öğleden sonra ve ayaktayken yürürken artıyor. Resmen bacagimla bedenimin birlestigi yer ağrıyor. Rahime doğru bir ağrı. Korkuyorum bende. Yarın keseyi gidipte rahatlarım İnsallah biraz. Çocukta var sürekli yat uzan olmuyor ki. Atlatsaydik su dönemi sağ selamet
benimde öyle özellikle ayakta çok kaldığımda ve eğilip kalktığımda kasıklarım ve belimden kalçama dogru bır agrı gırıyor :silah:çoçuk olunca evde kesinlikle dinlenemiyorsun canım canları sağolsun idare edicez bende bişey olucak diye ödüm kopuyor bebeğime:KK46: oğlumuda çok fazla kucağıma alamıyorum:anne: ağırlaştılar çünkü sende dikkat etmeye çalış canım

Gece ağrım hafifleyince gitmedim kızlar. 9 da randevum var ilgilendiğiniz için teşekkürler. Gece düzgün yatamadim. İnsallah iyi haber alirim
iyi haberlerini bekliyoruz canım senin ve dr a gidecek tüm annelerin:KK24:

herkese hayırlı cumalar günaydınlarr kızlarrrr:KK25:,
dışarı çıkıcaklar sağlam giyinin zira istanbul da aşırı rüzgar ve soğuk var üşütüp hasta olmayalım inş :KK66:

Back