- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
O ne ki?kızlar merhaba memeden ayırmada sabır tası denedınız mı
Bence gayet kolay. Senin duydugun hikayeler ekstrem seyler ki bu durumlar olusursa zaten hemen sezeryana aliniyor. Korkutucu seylerden uzak dur. Ben hep soyle dusundum; adi ustunde normal dogum yani normal olani bu. Ve hep kendime yuzyillardir kadinlar doktor yuzu görmezken bile bu sekilde dogurmus da bu kadar tibbi imkan arasinda sen mi doguramayacaksin dedim. Herzaman normal dogumu dusundum ve hep herseyin cok guzel olacagini hayal ettim cok sukur oyle de oldu.Kızlar merhaba 37+1 deyım en basından beri normal Doğum yapmak ıstedım geçen gün ki doktor kontrolumde catın normal doğuma müsait dedım ama bu kez de ben korkmaya basladım bır sürü şey duymaya basladım yok cok zor yok Dogru ıkınmaszsan çocuk oksıjensız kalır yok bır Doğum yapmısta bebegın omuzu cıkmıs artık kafam karma karışık oldu pazartesi gıttıgımde doktorum Doğum seklıne kara verırız dedi.tecrubeli annelerden yardım lütfen
Millete kulaklarini tika. Kendi ic sesini dinle. Yani madem catın musait, cok sukur cocuk da normal. Neden hersey nomalken suni bir duruma yonelesin ki? Sezeryan olmak tamam öcü degil ama bence keyfi degil tibbi zorunluluk halinde sezeryana yonelmelisiniz. Hayatinizda hic kabiz oldunuz mu bilmiyorum ama ayni kabizken ki ikinma gibi ikinmaniz gerekiyor hepsi bu. Zaten doktorunuza guveniyorsaniz cok daha rahat edersiniz. Onlar sizi cok guzel yonlendirir.Teşekkürler Icımı rahatlattınız.
evet cnm ben de onunla kestim cok etkili.aktardan aliyosun suya koyup erityosun onu memeye suruyosun buruk ve aci bir tat veriyor kotu de kokuyor.tek suruste agzina almadi artk.cok.sukur bitti meme derdmz 10 gun oldu.ki bizimki hic agzndan cikarmazdi memeyi.asiri duskundu.cok tiksindi gorunce kapat kapat diyokızlar merhaba memeden ayırmada sabır tası denedınız mı
Tatlim bn ilk kizimi 3800 ikincisini 4 kilo dogurdum.inan 4 kilo olan cabuk dogdu.bana 4 kilo dogmaz omzu takılır dediler cunku bn de minyon birseyim.ben bile inandim sezeryan diye tutturdum.sağolsun doktorum dogurursun merak etme dedi dogurdum diyecegim o ki dogumdan önceki bir gun tek sıkıntın.sanci biraz insani korkutuyor hrmdn bitsin istiyorsun ama dogurduktan sonra bicak gibi kesiliyor dertlerin sancilarin.herseyi o saniye unutuyorsun hic sanci ckmemis gibi oluyorsunKızlar merhaba 37+1 deyım en basından beri normal Doğum yapmak ıstedım geçen gün ki doktor kontrolumde catın normal doğuma müsait dedım ama bu kez de ben korkmaya basladım bır sürü şey duymaya basladım yok cok zor yok Dogru ıkınmaszsan çocuk oksıjensız kalır yok bır Doğum yapmısta bebegın omuzu cıkmıs artık kafam karma karışık oldu pazartesi gıttıgımde doktorum Doğum seklıne kara verırız dedi.tecrubeli annelerden yardım lütfen
Ilk cocugunuz kac yasinda.benim ilki ikinci doğduğunda 1.5 yasindaydi.hic birsey anlamadi.sadece ilk emzirdigimde istemedi emzirmemi agladi.ama bn icmezse aglar hasta olur bebek filan dedim o donemde asiri derecede ilk numaraya ilgi gosterdik.bir sıkıntı olmadı .Simdi simdi iki yaşında olduğu icin biraz oyuncaklarını kiskaniyor ama beni değil hicbir zamankızlar bende 1 ay sonra dogum yapacam ıns ama cok kırkuyorum oglum napacak ne tepkı verecek 2.cocugu olan arkadaslar nasıl alıstı cocuklarınız
Ayrica yasi ne olursa olsun eve yeni bir üyenin cok yakinda geleceğini ve kucuk bir bebek olacagini soyleyin alışsın. O geldiginde agladiginda bana haber ver sana ihtiyacı olabilir filan komutları iyi oluyor.ya da agzindan salyasi aktiginda hadi bebeğin agzini silelim de o silsin.bezi degisecekse bezini getirsin .Ben buyugum ve ona iyi bakiyorum mesaji verinkızlar bende 1 ay sonra dogum yapacam ıns ama cok kırkuyorum oglum napacak ne tepkı verecek 2.cocugu olan arkadaslar nasıl alıstı cocuklarınız
Kesinlikle normal Doğum, bu duyguyu tatmanı tavsiye ederim.. ayrıca sezaryen doğumların bebek için yan etkilerini bir oku istersenKızlar merhaba 37+1 deyım en basından beri normal Doğum yapmak ıstedım geçen gün ki doktor kontrolumde catın normal doğuma müsait dedım ama bu kez de ben korkmaya basladım bır sürü şey duymaya basladım yok cok zor yok Dogru ıkınmaszsan çocuk oksıjensız kalır yok bır Doğum yapmısta bebegın omuzu cıkmıs artık kafam karma karışık oldu pazartesi gıttıgımde doktorum Doğum seklıne kara verırız dedi.tecrubeli annelerden yardım lütfen
12 şubatta 2 yaşına girecek memeyi zorla bıraktı ne tepki verecek bilmiyorum ıns sorin çıkarmaz bizimki deIlk cocugunuz kac yasinda.benim ilki ikinci doğduğunda 1.5 yasindaydi.hic birsey anlamadi.sadece ilk emzirdigimde istemedi emzirmemi agladi.ama bn icmezse aglar hasta olur bebek filan dedim o donemde asiri derecede ilk numaraya ilgi gosterdik.bir sıkıntı olmadı .Simdi simdi iki yaşında olduğu icin biraz oyuncaklarını kiskaniyor ama beni değil hicbir zaman
Onlar sonsuza kadar asagiya dogru bakacaklarKızlar en sonunda doğum öncesi kiloma ulaştım.. bu iki ayımı aldı ama gitti işte 7 kilo cuk
Sadece bu göğüsler nasıl olucakta dikleşecek :/ o kadar spor yapıyorum gram değişmediler pehhh
yok yaa ben kabullenemem bu durumuOnlar sonsuza kadar asagiya dogru bakacaklarArtk ben umidi kestim koyverdim
Sirf bu bolgede mi var? 6. Hastalik dedikleri biraz boyle oluyor ama onda agizda olmuyor. El ayak hastaligi var o olabilir mi acaba?Arkadaşlar doktora götürdüm fakat aletjiye benziyor dedi krem yazdı sizce nedir
Ben kestim canım başka birine bıraktım ücreti diğerine ödedim.. ama kendi tatillerimde kesmedim 2-3 hafta olsa dahi.. neticede bakıcının bir suçu yokMerhaba arkadaslar. Bakicisi olan annelere bir sorum olacak. Bakiciniz bir hafta on gün işe gelmediğinde ücretinden kesiyor musunuz? Doğru olan nedir sizce? Şimdiden teşekkür ederim.
Canım bol bol su içir cilt kuruluğundan dökülmeler olabiliyor.. benim küçükken kolumda bacağımda olurdu ve geçerdi. Krem şampuan değiştirdinizmi bu ara? Daha doğal ve parfümsüzlere geçmeni tavsiye ederim ve ayrıca buna benzer birşey görmüştüm bir yerde asla ve asla ıslak mendili popo dışında bir bölgesinde kullanma. Yeni doğan mendil kullanıyoruz biz hala. Aynen böyle döküntülere sebep olabiliyor parfümlüler.Arkadaşlar doktora götürdüm fakat aletjiye benziyor dedi krem yazdı sizce nedir