Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Merhaba benim de yara olmuştu ilkinde. Ağlayarak emzirdim, kanıyordu. 2,5 ay kabus gibi acı içinde geçti. Duyduğum herşeyi denedim ama hiç fayda görmedim. Sonra kendiliğinden geçti. Emzirmeyi 2 yaşında kestiğim halde 4 yaşına gelene kadar süt aktı yarası derin olan göğsümden. Bende travma kaldı resmen. O zamanlar gümüş kapak duymamıştım, yıl 2016. Şimdi bende denemek istiyorum ama daha araştırmadım. Yaklaşınca alırım diye düşünüyorum.
Aynı yıl doğum yapmısız benimde 2016 ydı sizin daha da kötü olmus benim de bi kac ay cektirdi sonra hiçbisey olmamıs gibi oldu ama o acıyı hiç unutmuyorum

Mrve95 Mrve95 sabah öğle akşam dinlendikten sonra ölçüm yap not al mutlaka sonra doktora daniş hamilelikle tansiyon önemli baş ağrın oluyor mu ?
10 20 dk dinlenme sonrasi olcuyorum dktor demisti, smdi kaydediyorum doktora danisicm bakalm. Bas agrim genel olarak var zonklama tarzinda arka kisimda, genelde uzun saatler telefonla oynarsam bas agrim daha fazla oluyor tabi

Bence bu tür dengesizliklerin olması çok normal sonuçta beslenmeden tutun da hormonlara kadar bir çok etken vücut fonksiyonlarımızı etkiliyor ama yine de doktor kontrolünde olmakta fayda var tabi ki bence endişelenmeyin
Evet 11 12 tolere edebilirim ama bebek icin endise ediyor insan ya 🙂 herkes tansiyon tehlikeli dedigi icin oda

Aynı yıl doğum yapmısız benimde 2016 ydı sizin daha da kötü olmus benim de bi kac ay cektirdi sonra hiçbisey olmamıs gibi oldu ama o acıyı hiç unutmuyorum
Doğumdan çok daha zordu her emzirmede o acıyı çekmek.Benim göğüs uçlarım çok hassas o yüzden olduğunu düşüyorum çünkü denizde de tuzlu sudan yanıyor çok uzun süre girersem. İnşallah bu defa olmaz. S ile başlayan gümüş kapak dedikleri hangisi siz biliyor musunuz? Neden tam isim yazılmıyor yasak değil diye biliyorum ben ama

File markette doğal meyve suları var katkısız. Şimdi çeşitlerini yazıp canınzı çektirmek istemem ama organik hakiki meyve suları cam şişede. Çok da lezzetli. Ben arada alıp içiyorum. Normalde meyve suyu içen biri değilim ama su içemediğimden arada içiyorum değişiklik oluyor. Şeker oranı yüksektir aslında çok önerildiğini düşünmüyorum kan şekerini çok artırıyor çünkü ama diğer kutu meyve sularına göre masum oluyor bunlar
File market bizim yaşadığımız şehirde yok malesef gurbetin her türlüsünü yaşıyoruz 🥹

Doğumdan çok daha zordu her emzirmede o acıyı çekmek.Benim göğüs uçlarım çok hassas o yüzden olduğunu düşüyorum çünkü denizde de tuzlu sudan yanıyor çok uzun süre girersem. İnşallah bu defa olmaz. S ile başlayan gümüş kapak dedikleri hangisi siz biliyor musunuz? Neden tam isim yazılmıyor yasak değil diye biliyorum ben ama
Bilmiyorum ki silvernurse var silverina var ben e bebekte baby mom var 999 ayar diyor ondan alırım herhalde güvenilir en azından

10 20 dk dinlenme sonrasi olcuyorum dktor demisti, smdi kaydediyorum doktora danisicm bakalm. Bas agrim genel olarak var zonklama tarzinda arka kisimda, genelde uzun saatler telefonla oynarsam bas agrim daha fazla oluyor tabi
Benim de baş ağrım çok oluyor biraz telefonla alakalı bulmuştum ama emin değilim. Tansiyon düşmesinden şüphelendim çünkü aniden halsizleşiyorum birkaç kere ayaktayken kendimi çok kötü hissettim hemen uzanma ihtiyacı hissettim. Sanki elim kolum boşaldı ama öyle titreme uyuşma gibi değildi. Evde aletim yok ama bu olaylar olunca araştırmaya başladım. Önerebileceğiniz bir marka var mı? Bir de bu yaşadığım tansiyon düşmesi olabilir mi aç vs değildim çok uzun ayakta da kalmamıştım

Benim de baş ağrım çok oluyor biraz telefonla alakalı bulmuştum ama emin değilim. Tansiyon düşmesinden şüphelendim çünkü aniden halsizleşiyorum birkaç kere ayaktayken kendimi çok kötü hissettim hemen uzanma ihtiyacı hissettim. Sanki elim kolum boşaldı ama öyle titreme uyuşma gibi değildi. Evde aletim yok ama bu olaylar olunca araştırmaya başladım. Önerebileceğiniz bir marka var mı? Bir de bu yaşadığım tansiyon düşmesi olabilir mi aç vs değildim çok uzun ayakta da kalmamıştım
Seker veya tansiyon olabilir evet, gebelikte tansiyon dusmesi olur ilk aylarda o bence tehlikelk degil, yukselmesi skinti oluyor genelde ama eve tansiyon aleti alin mutlaka. Ben hep omron duymustum omron aldim 3 senedir kullaniyorum

Telefona cok bakiyorsaniz bas agrisi genelde telefonla oluyor, basin arka kisminda zonklama tarzi. Bende migrende oldugu icin telefon isigi daha cok tetikliyor seninde bas agrinin sebebi telefon olabilir.

Seker veya tansiyon olabilir evet, gebelikte tansiyon dusmesi olur ilk aylarda o bence tehlikelk degil, yukselmesi skinti oluyor genelde ama eve tansiyon aleti alin mutlaka. Ben hep omron duymustum omron aldim 3 senedir kullaniyorum
daha önce yaşadığım bir problem olmadığı için ne olduğuna emin olamadım ama aç değildim o yüzden şekeri eledim tansiyon düşmesi gibi gelmişti seni de bu konuda tecrübeli görünce somak istedim. Geçmiş olsun bu arada umarım bir sıkıntı çıkmaz 🙏🏻

Telefona cok bakiyorsaniz bas agrisi genelde telefonla oluyor, basin arka kisminda zonklama tarzi. Bende migrende oldugu icin telefon isigi daha cok tetikliyor seninde bas agrinin sebebi telefon olabilir.
Muhakkak telefon da etkiliyor bir de uyku düzenim bozuldu bu hafta onun da etkisi var ama kafamı koparmak istiyorum ya arkası önü sağı solu komple ağrıyor 😀 bu hafta doktora soracağım daha önce söyledim önemsemedi hamilelikten önce de zaman zaman ağrım oluyordu demiştim.

X