Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızlar selamlar. 2025 temmuz annesiyim aslında ama ikiz gebeliğim var 9+3‘teyiz şuan . Sağlıkla süreci tamamlarsak en iyi ihtimal 37. haftamız haziran sonuna denk geliyor. İkiz gebeliklerle süre biraz öne çekildiği için o yüzden bu konuyu da takip edeyim dedim. Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah .

Baş ağrısı yaşayanları gördüm tansiyon veya şeker düşmesi farketmediyseniz kan hacmimiz eskiye göre arttığı için o yüzden de oluyor benimde bir kaç gün oldu üst üste geçti sonradan bugünde oldu mesela oda gece çok uyandığım için

Soda ve maden suyunun gebelikte tercih edilmemesi gerektiğini okumuştum sanki ne sakıncası var ama bilmiyorum
Maden suyu mineral açısından faydalı sadece fazlasını tüketmemek gerekiyor sodalarda asit ve şeker içeriği fazla olduğu için zararlı olabiliyor bende maden suyuna bazen sade soda diyebiliyorum 🤭

Aynen ben de ve o süreçte aklımdan tek geçen binlerce insan rahat rahat emzirirken nasıl olur da ben yapamıyordum ve hiç başaramayacakmısım gibiydi agzıma mendil koyuyordum bağırıp da çocuk sesimden korkmasın diye ama sonrasında muazzam bir duygu emzirmek inşallah direkt o evreye geceriz bu sefer zorluk yaşamadan🤲
Tecrübesizlik ve hormonlar.. Şimdi daha bilinçliyim mesela inşallah uygulamaya dökebilirsem en azından ilkine göre daha rahat bir evre geçirmiş olurum inşallah 🙈 Kötü düşünmüyoruz heppp pozitif oluyoruz pozitifi kendimize çekiyoruz ☺️

Gumus kapak kullandim bence soyle krem surup kapayinca faydasi vardi tek gogsum yara olmustu benimde ama garmastan pomad di galiba adi o da iyi gelmisti ,bi de ayva cekirdegi jeli yapmisti annem lansinoh jel de kullandim bunlar ara ara iyi gelenlerdi sonra geciyo zaten dunyanin en guzel seyi 💕 2,5 yasina kadar emzirdim iste emzirme bitip uc ay sonra tekrar kaldim hamile 😅
Bende 2,5 yaşa kadar emzirdim hamile olduğumu öğrenince doktor bıraktır deyince bıraktırdım. Biraz mola birkaç ay sonra yeniden 😂 Bıraktırdıktan sonra herhangi bir işlem uyguladın mı göğüse?

Doğumdan çok daha zordu her emzirmede o acıyı çekmek.Benim göğüs uçlarım çok hassas o yüzden olduğunu düşüyorum çünkü denizde de tuzlu sudan yanıyor çok uzun süre girersem. İnşallah bu defa olmaz. S ile başlayan gümüş kapak dedikleri hangisi siz biliyor musunuz? Neden tam isim yazılmıyor yasak değil diye biliyorum ben ama
En meşhur hatta ilklerden galiba silverette idi sanırım o mu ki, ben onu almıştım ama dediğim gibi ben başaramadım 😂 silvergold muydu bir şey daha vardı daha uygun fiyatlı hiç hatırlamıyorum nasıldı tam ismi 🙈

En meşhur hatta ilklerden galiba silverette idi sanırım o mu ki, ben onu almıştım ama dediğim gibi ben başaramadım 😂 silvergold muydu bir şey daha vardı daha uygun fiyatlı hiç hatırlamıyorum nasıldı tam ismi 🙈
Fayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dedi 😂 ben çok güldüm de siz de gülün dedim 😬

13+1’den bildiriyorum. Hafif bir rahatsızlık hissi devam etse de, dokunmayan şeyler yediğimde midem rahatladı gibi. Çorba, ızgara, salata, sebze, meyve daha az rahatsız ediyor artık. Böyle devam etsin, amin🙏🏼😁

Fayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dedi 😂 ben çok güldüm de siz de gülün dedim 😬
Yaaa ahaahahah çok iyi 🤣 Duygusal olarak biraz çöküşteydim. Ürünü kullanmayı becerememiş olabilirim. İlk başlarda doğuma yakın başlanıyormış genelde sanırım şuan tam anımsayamadım. Biraz geç başladım. Birde bana cup olarak küçükte gelmiş olabilir. Takıp bir sonraki emzirmeye kadar bekleyeyim dedim hem iz oldu hem biraz acıdı. Uzun sürede denemedim bıktım açıkçası 🙈

X