- Konu Sahibi mutlutablo
- #5.481
Kasik agrisi oluyor kanama olmadigi ve siddetli olmadigi surece problem olmazGünaydın kızlar 12. Haftanın içindeyim kasık ağrısı özellikle sağ tarafta yaşıyorum. Sizlerde yaşadınız mı bu tarz tek taraflı ağrılar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasik agrisi oluyor kanama olmadigi ve siddetli olmadigi surece problem olmazGünaydın kızlar 12. Haftanın içindeyim kasık ağrısı özellikle sağ tarafta yaşıyorum. Sizlerde yaşadınız mı bu tarz tek taraflı ağrılar?
Uc cizgiyse nub kesin kizdir ama cikinti varsa erkektir13. Hafta muayneden yeni çıktım çok şükür ölçümleri normal cinsiyet için %70 kıza benziyor dedi acaba yanılma payı olurmu aşırı merak ediyorum nasıl sabredicem 3 hafta daha
Maden suyu mineral açısından faydalı sadece fazlasını tüketmemek gerekiyor sodalarda asit ve şeker içeriği fazla olduğu için zararlı olabiliyor bende maden suyuna bazen sade soda diyebiliyorumSoda ve maden suyunun gebelikte tercih edilmemesi gerektiğini okumuştum sanki ne sakıncası var ama bilmiyorum
Çok nadir canım çekerse gazoz.. Genelde ayran.. Geçenlerde organik meyve suyu buldum 1-2 bardak kadar içtim. Çok nadir maden suyu..Arkadaşlar içecek olarak ne tüketiyorsunuz yani marketten alınabilecek
Tecrübesizlik ve hormonlar.. Şimdi daha bilinçliyim mesela inşallah uygulamaya dökebilirsem en azından ilkine göre daha rahat bir evre geçirmiş olurum inşallahAynen ben de ve o süreçte aklımdan tek geçen binlerce insan rahat rahat emzirirken nasıl olur da ben yapamıyordum ve hiç başaramayacakmısım gibiydi agzıma mendil koyuyordum bağırıp da çocuk sesimden korkmasın diye ama sonrasında muazzam bir duygu emzirmek inşallah direkt o evreye geceriz bu sefer zorluk yaşamadan![]()
Bende 2,5 yaşa kadar emzirdim hamile olduğumu öğrenince doktor bıraktır deyince bıraktırdım. Biraz mola birkaç ay sonra yenidenGumus kapak kullandim bence soyle krem surup kapayinca faydasi vardi tek gogsum yara olmustu benimde ama garmastan pomad di galiba adi o da iyi gelmisti ,bi de ayva cekirdegi jeli yapmisti annem lansinoh jel de kullandim bunlar ara ara iyi gelenlerdi sonra geciyo zaten dunyanin en guzel seyi2,5 yasina kadar emzirdim iste emzirme bitip uc ay sonra tekrar kaldim hamile
![]()
kooperatif marketlerde ve macrocenter gibi yerler de var organik meyve sularıFile market bizim yaşadığımız şehirde yok malesef gurbetin her türlüsünü yaşıyoruz![]()
En meşhur hatta ilklerden galiba silverette idi sanırım o mu ki, ben onu almıştım ama dediğim gibi ben başaramadımDoğumdan çok daha zordu her emzirmede o acıyı çekmek.Benim göğüs uçlarım çok hassas o yüzden olduğunu düşüyorum çünkü denizde de tuzlu sudan yanıyor çok uzun süre girersem. İnşallah bu defa olmaz. S ile başlayan gümüş kapak dedikleri hangisi siz biliyor musunuz? Neden tam isim yazılmıyor yasak değil diye biliyorum ben ama
Fayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dediEn meşhur hatta ilklerden galiba silverette idi sanırım o mu ki, ben onu almıştım ama dediğim gibi ben başaramadımsilvergold muydu bir şey daha vardı daha uygun fiyatlı hiç hatırlamıyorum nasıldı tam ismi
![]()
Yaaa ahaahahah çok iyiFayda etmedi mi gümüş kapak. Ayy ben bu sefer onu kullanırım ve olmaz diye ümitliydim. Herkes o kadar çok övüyor ki. Neyse denerim yine de. Ay birde ne anlatıcam. Ben şey duymuştum ilk emzirmeden önce soğan kesip basıyorlarmış. Sadece ilk seferde. Yara olmasını önlüyormuş. Bunu eşime anlattım, tabi soğanın kokusundan çocuk emmeyince yara da olmamıştır dediben çok güldüm de siz de gülün dedim
![]()
Sade kefir içiyorum, hem seviyorum hem de son aylara doğru mide yanması gibi oluyor ona da iyi geliyor.Arkadaşlar içecek olarak ne tüketiyorsunuz yani marketten alınabilecek
Nasıl ayırt edicez marketlerdeki ne oluyor :) maden suyu mu soda mıMagnezyum içerdiği için maden suyu öneriliyor aslında. Yaygın kullanım soda olduğu için soda diye yazdım :) maden suyu daha iyi diye biliyorum
Üzerinde yazıyorNasıl ayırt edicez marketlerdeki ne oluyor :) maden suyu mu soda mı
Yaa ne güzel ben şuan ayranı da içemiyorum kefir hiç içemem sanırımSade kefir içiyorum, hem seviyorum hem de son aylara doğru mide yanması gibi oluyor ona da iyi geliyor.
Gerçi ne yediğimden ne içtiğimden zevk almıyorum ama aklımda olsun yine de