- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
Kızlar en sonunda doğum öncesi kiloma ulaştım.. bu iki ayımı aldı ama gitti işte 7 kilo cuk
Sadece bu göğüsler nasıl olucakta dikleşecek :/ o kadar spor yapıyorum gram değişmediler pehhh
Merhaba arkadaslar. Bakicisi olan annelere bir sorum olacak. Bakiciniz bir hafta on gün işe gelmediğinde ücretinden kesiyor musunuz? Doğru olan nedir sizce? Şimdiden teşekkür ederim.
Ben yaza kadar bir deniyeyim iyi sonuc alırsam paylasırım sizinle canımTebrikler canım, darısı başıma. ben dr doğum öncesine ulaştım ama hedefim çok daha fazla... ara tatilde ailelerin yanına gidince bıraktım toplamaya çalışıyorum
o memişler mı, evlatların canı sağ olsun... düzelmez sanırım...
Gozun aydin canim...Kızlar kızlar merhaba. Ne kadar uzun olmuş buraya girmeyeli. Nasılsınız? Kuzular nasil? Benim paşam 25 aylik oldu şükür. Bu ay da sürpriz bir bebiş geleceğini öğrendim.
Canım sağ ol. Teşekkür ederim.Gozun aydin canim...
Korunuyor muydun yoksa allah yoluna mi :)Canım sağ ol. Teşekkür ederim.
Yani ilkel yöntemlerle korunduğumuzu saniyorduk. :)Korunuyor muydun yoksa allah yoluna mi :)
Beni de bi korku sardıYani ilkel yöntemlerle korunduğumuzu saniyorduk. :)
Canım gözünüz aydın :))Kızlar kızlar merhaba. Ne kadar uzun olmuş buraya girmeyeli. Nasılsınız? Kuzular nasil? Benim paşam 25 aylik oldu şükür. Bu ay da sürpriz bir bebiş geleceğini öğrendim.
Sağ ol canım. Teşekkür ederim. :)Canım gözünüz aydın :))
Ben de harıl harıl iş bakiyordum. Ama nasip böyleymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin de.Beni de bi korku sardı
Biz de geri çekmeyle korunuyoruz güya ama tıpkı ilk gebelikteki gibi ciddi bel ve kasık ağrım var sabahları midem bulanıyor ve sürekli uykum var inşallah gebe değilimdir hiiiiiiiiiççç hazır değilim ücretsiz iznim bitcek ve çalışmak zorundayım bidaha da izin alamam kızım kreşe başlıcak bu ara.Çok gerginim eğer kaza kurşunu ise yandıııımmmm
Aa ne guzel iste biraz zorlanacaksin ama 3 5 sene sonra bi bakmissin iki cocuk annesisin. Biz yapsak mi etsek mi diye dusunurken sen buyutmus olacaksin insallah.Ben de harıl harıl iş bakiyordum. Ama nasip böyleymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin de.
Evet orasi oyle insallah. Aralarinda yas farki az olsun istiyordum hep.Aa ne guzel iste biraz zorlanacaksin ama 3 5 sene sonra bi bakmissin iki cocuk annesisin. Biz yapsak mi etsek mi diye dusunurken sen buyutmus olacaksin insallah.
Çok teşekkür ederim canım ben seni hatırladım sen beni kullanıcı adımı değiştirdiğim için tanıyamadın galibaBen de harıl harıl iş bakiyordum. Ama nasip böyleymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin de.
Evet canim hatirladim ben de.Çok teşekkür ederim canım ben seni hatırladım sen beni kullanıcı adımı değiştirdiğim için tanıyamadın galiba
Ben DilberiRana
Önceden çok yazardık
Tiksindirmek yerine memede sut bitmis artik aut bardakta falan desen. Ben oyle biraktirdim. Her krizinde geldi oksadi sarildi kokladi meme burda annem ama sut bitmis dedim 2 gunde kabullendi ama 1 hafta hircinligi surdubende memeden kesecem ama nasıl kesecem bilmiyorum2 yaşı yeni doldurduk bakalım geceyi yavaş yavaş bıraktırdım gündüz işteyim zaten emmiyor.ama akşam kapıda meme diye karşılıyor :) biraz düşkünüz sanırım bende tiksindirecem öle görünüyor
Canim çok sağ ol. Amin. Darisi tüm isteyenlereselam kızlar nasılsınız ?okyns-okyns gözünüz aydın canım sagsaglim kucağına almayıda nasip etsin inşallah