Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Ben direk kardiyolojiye gidicem, doktorlara sordugum 8 tansiyonlu biri 11 olursa normal duzeyde olan (tansiyonu yukselmis) biri gibimi degerlendirilir. Bunun cevabini asla alamadim. 11 cogu insana gore normal ama ben hipotansiyonum. Neyse bi randevu alayim en iysi
Ben de öyleyim canım 9 çıkar benim de genelde 8 oldu mu sarsılırım ama cihaz mı farklı ondan mı bilmiyorum hastanede 11 çıkıyor hep onlar da normal diyor evde niye öyle ölcmüyor ben de onu anlayamıyorum

Ben de öyleyim canım 9 çıkar benim de genelde 8 oldu mu sarsılırım ama cihaz mı farklı ondan mı bilmiyorum hastanede 11 çıkıyor hep onlar da normal diyor evde niye öyle ölcmüyor ben de onu anlayamıyorum
Benim bir gittigim hastanede 12 cikti 😁
Doktora 12 benim icin yuksek normalim 8-5 dedim umursamadi. Demekki cihazlarda farkediyor 12 olsa basim catlar ve carpintim olurdu cunku o an. Ama yoktu

Lansinoh hiçbir işe yaramadı bende de neler neler kullandım özel ilaç bilr yaptırdım bi akrabamız emzirmede gumus kapak kullandıgını yara olmadıgını söyledi ama detay soramadım Aşırı yara olup acıdığı icin o zaman denemediğim ne varsa denicem galiba ayva cekirdeği de saklicam bakalım inşallah bu sefer yarasız atlatırım
Merhaba benim de yara olmuştu ilkinde. Ağlayarak emzirdim, kanıyordu. 2,5 ay kabus gibi acı içinde geçti. Duyduğum herşeyi denedim ama hiç fayda görmedim. Sonra kendiliğinden geçti. Emzirmeyi 2 yaşında kestiğim halde 4 yaşına gelene kadar süt aktı yarası derin olan göğsümden. Bende travma kaldı resmen. O zamanlar gümüş kapak duymamıştım, yıl 2016. Şimdi bende denemek istiyorum ama daha araştırmadım. Yaklaşınca alırım diye düşünüyorum.

Doktora 12 benim icin yuksek normalim 8-5 dedim umursamadi. Demekki cihazlarda farkediyor 12 olsa basim catlar ve carpintim olurdu cunku o an. Ama yoktu
Canım eğer orijinal nar ekşisi varsa katkısız o tansiyonu düşürüyor on dakikada. Benim de hep 11-7 civarında ama düştüğünü hissediyorum başıma ağrı giriyor her hamilede tansiyon sorunu olur mu acaba

Canım eğer orijinal nar ekşisi varsa katkısız o tansiyonu düşürüyor on dakikada. Benim de hep 11-7 civarında ama düştüğünü hissediyorum başıma ağrı giriyor her hamilede tansiyon sorunu olur mu acaba
Evet biri onermisti onuda ictim gun icinde, sanirim her hamilede olmuyor ya, carpintiya normal diyolar ama tansiyon olmamasi lazim :/

Bir de havuza giren var mı? Spor amaçlı havuza girmek istiyorum ama enfeksiyondan korkuyorum. Site havuzu temiz fakat ortak alan . Çok kişi girmese de yine de ortak alan haliyle girenler az da olsa var . Gebelikten önce giriyordum hiç enfeksiyon kaptıpım olmadı. Havalar soğuk pek yürüyüş yapamkyorum bari yüzerek spor yapayım diyorum ama ona da cesaret edemedim
Sizin bulantılarınız vardı diye hatırlıyorum yanlış değilsem geçti mi? Yüzme hamilelikte çok öneriliyor ama enfeksiyon açısından ben cesaret edemezdim açıkçası. Gebelikte yatkın oluyor çünkü enfeksiyona

Soda sade mi içiyosunuz farklı bir şeyler içmek istiyorum artık😅
File markette doğal meyve suları var katkısız. Şimdi çeşitlerini yazıp canınzı çektirmek istemem ama organik hakiki meyve suları cam şişede. Çok da lezzetli. Ben arada alıp içiyorum. Normalde meyve suyu içen biri değilim ama su içemediğimden arada içiyorum değişiklik oluyor. Şeker oranı yüksektir aslında çok önerildiğini düşünmüyorum kan şekerini çok artırıyor çünkü ama diğer kutu meyve sularına göre masum oluyor bunlar

Evet biri onermisti onuda ictim gun icinde, sanirim her hamilede olmuyor ya, carpintiya normal diyolar ama tansiyon olmamasi lazim :/
Allah yardımcın olsun tansiyon çok zor bi anda hayatla bağlantın kopuyor hiç aksatma canım tedavisi varsa en azından erkenden başlarsın

Arkadaşlar merhaba, hergün farklı bir şey deneyimliyorum resmen 🙈 bugün yemekten sonra karnım davul gibi şişti. Gaz desem gaz değil sanki çünkü hiç çıkış yok 🙈 ama aşırı şiş yani. Zor nefes alıyorum. Normalde bebekten dolayı çok bi büyüklük yok karnımda (kustuğum ve yemek yiyemediğim günlerde gayet küçük karnım) ama bugün sanki 6 aylık var yani. Sizde de oluyor mu? Çok da yemedim aslında neden oldu anlamadım. 3 gün önce çok kusuyorum diye ağladığımda yediğim sütlaç yüzünden olduğunu keşfettim. Ama bugünkü şişliğimi henüz bulamadım. Ayran yapar mı acaba? Sizin tecrübeleriniz nasıl? Birde yer yemez oldu şişlik sofradan kalkmadan.

Merhaba,
Gümüş kapak deneyimlemedim. Ancak avent göğüs kalkani kullandim. O olmasa ne yapardım hic bilemiyorum. İlk emzirme sonrasi hemen yara olmuştu, sütyene yapışmıştı uç 😣 kurtarmaya çalışırken de azicik deri kopmuştu. Ne biçim bi acıydı, 7 yil gecti hic unutmam. Hemen kalkan kullanmaya başladım bi daha da yara olmadı

Ama bu kadari kotu yapar 11 ustune cikmamasi gerek diye biliyorum
Her sey ileri ki zamanda tehlike diyor ya doktorlar iste bilemiyoruz da
Yine 10 gelmis :/ ay valla bezdim

Eklentiler

• IMG_20241215_225604.jpg
    IMG_20241215_225604.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 2
Arkadaşlar merhaba, hergün farklı bir şey deneyimliyorum resmen 🙈 bugün yemekten sonra karnım davul gibi şişti. Gaz desem gaz değil sanki çünkü hiç çıkış yok 🙈 ama aşırı şiş yani. Zor nefes alıyorum. Normalde bebekten dolayı çok bi büyüklük yok karnımda (kustuğum ve yemek yiyemediğim günlerde gayet küçük karnım) ama bugün sanki 6 aylık var yani. Sizde de oluyor mu? Çok da yemedim aslında neden oldu anlamadım. 3 gün önce çok kusuyorum diye ağladığımda yediğim sütlaç yüzünden olduğunu keşfettim. Ama bugünkü şişliğimi henüz bulamadım. Ayran yapar mı acaba? Sizin tecrübeleriniz nasıl? Birde yer yemez oldu şişlik sofradan kalkmadan.
Ayran şişkinlik ve gaz yapar. Bende de şişlinlik oluyor. Kimyon çayı içiyorum (sıcak suya çok az kimyon atıp), sabaha dümdüz oluyor karnım. Gittiğim doktorlar içebileceğimi söyledi. Hatta bir ara sabah öyle şiş esasen gaz 🙈 ile uyanıyordum ki sabah ve öğlen kilom aynı oluyordu.

Gumus kapak kullandim bence soyle krem surup kapayinca faydasi vardi tek gogsum yara olmustu benimde ama garmastan pomad di galiba adi o da iyi gelmisti ,bi de ayva cekirdegi jeli yapmisti annem lansinoh jel de kullandim bunlar ara ara iyi gelenlerdi sonra geciyo zaten dunyanin en guzel seyi 💕 2,5 yasina kadar emzirdim iste emzirme bitip uc ay sonra tekrar kaldim hamile 😅

Arkadaşlar merhabalar 12+3 teyim bulantilarim hala gecmiyor bir de üstüne grip oldum zor bir surecten geciyorum. Bulantisi olanlar ne zaman gecti ben artik dayanamiyorum kusmaktan yoruldum prilam iciyorm ama yine de bu sekilde
Merhabalar benim de devam ediyor 12+2 deyim sizin kadar değil ama tiksinmelerim devam ediyor kokulara karşı yemeklere karşı ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum ne zaman geçer bilmiyorum ben de beklemedeyim

Kizlar sizde tansiyon sorunu yasiyormusunuz, 2 haftadir tansiyonum yukseliyor ozellikle aksamlari. Normalde 8-5 dusuk tansiyonluyum 11 yukseliyor ve carpintim cok oluyor, doktorlarin cogu takmadi bunu devlette ama ozeldeki 11 olmamasi lazm tuzu kes dedi.
Daha demin yine 11 gidiyordu, limonlu su ve muz yedim simdide 7-4 olmus yarim saatte buda sikinti yaratirmi ay kafayi yicm 😁
Bence bu tür dengesizliklerin olması çok normal sonuçta beslenmeden tutun da hormonlara kadar bir çok etken vücut fonksiyonlarımızı etkiliyor ama yine de doktor kontrolünde olmakta fayda var tabi ki bence endişelenmeyin

Evet bir gün yanımda kendi cihazımı götürüp kıyaslasam mı diyorum aradaki fark çok denersem sana da yazarım doktorun dediğini🤣

X