Tiksindirmek yerine memede sut bitmis artik aut bardakta falan desen. Ben oyle biraktirdim. Her krizinde geldi oksadi sarildi kokladi meme burda annem ama sut bitmis dedim 2 gunde kabullendi ama 1 hafta hircinligi surdu
Canim amin inşallah. Çok sağ ol.okyns-okyns hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben de baharda ya da yazın başlamak istiyorum. Çünkü bebek gelince onun altını bağlarken bıraktırmak zor olur. O nedenle halletmem gerek. öyle olmasa bile artik vakti geldi. Önceden yapinca söylüyordu. Hatta bazen yapmadan. Simdi birak söylemeyi ben değistirmek isteyince bile kiyameti kopariyor. Üst giymek alt degistirmek istemiyor. Napicam bilmiyorum.mrb güzel anneler görüşmeyeli nasılsınız? Arada bakıyorum yazılanları okuyup çıkıyorum. Tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyor musunuz? benim kız bıcır bıcır her şeyi konuşuyor, şarkı bile söylüyortuvaletini yapınca da söylüyor arada lazımlığa oturuyor nisanda tuvalet olayına başlayayım diyorum. Ama nasıl olacak endişeliyim açıkçası
Bence de doğuma kadar öğrenmiş olur rahat edersin. Aynı durum bizde de oldu canım 1.5 yaş civarı tuvaletini yapınca tutuyordu bezi çekeliyordu. 2 yaşa doğru hiç oralı olmamaya başladı. Şimdilerde yavaş yavaş söylüyor yine. Şu olayı da çözsek de rahatlasakBen de baharda ya da yazın başlamak istiyorum. Çünkü bebek gelince onun altını bağlarken bıraktırmak zor olur. O nedenle halletmem gerek. öyle olmasa bile artik vakti geldi. Önceden yapinca söylüyordu. Hatta bazen yapmadan. Simdi birak söylemeyi ben değistirmek isteyince bile kiyameti kopariyor. Üst giymek alt degistirmek istemiyor. Napicam bilmiyorum.
Evet ya umarım kolayca hallederizBence de doğuma kadar öğrenmiş olur rahat edersin. Aynı durum bizde de oldu canım 1.5 yaş civarı tuvaletini yapınca tutuyordu bezi çekeliyordu. 2 yaşa doğru hiç oralı olmamaya başladı. Şimdilerde yavaş yavaş söylüyor yine. Şu olayı da çözsek de rahatlasak
Özledim o günleri. 1 gün girmesem 30 sayfa mesaj birikiyordu , hepsini okumadan son sayfaya gelmezdim sanki o sayfaları okumadığım zaman önemli bir konuyu kaçıracakmış gibi hissederdimHerkese selam kızlar resmen 1 senedir buraya ugramamisimne konuşurduk hamileyken gece yarısına kadar şimdi bebisler iki yaşında Rabbim uzun sağlıklı ömür versin inşallah
Maşallah, Uzay'a söyleyelim de benim kıza da öğretsinSelam kızlar :)) hoşgeldiniz.. artık herkes dağıldı çocuklar kenfini kurtardı Uzay on’a kadar saymayı bile öğrendi ne çabuk geçiyor zaman ilk annemi yoksa babamı diyecek diye merakla bekliyoduk
Bizimkide bir çoğuna göre geri kelimeleri tam çıkaramıyor, bakma sen kreşte artık tekrar ne kadar yapıyolarsa öyle öğrendi bana kalsa zordu.. hiç takılma bazı bebeklerde biriktirip bir kerede konuşuyor sakın kıyaslama sakın :) tontiş tontiş büyüyecek onlarMaşallah, Uzay'a söyleyelim de benim kıza da öğretsininsan hiç annesinin söylediklerini tekrar etmez mi. Bi bebek hiç mi hevesli olmaz öğrenmeye. Benim erkek kardeşimi hatırlıyorum 2 yaşında alfabeyi bile sayıyordu. Bi benim kızım mı isteksiz tembel
ya muhakkak bir gün konuşurda ben sabırsızlanıyorum sanırım:) inşallah seninde dediğin gibi biriktirip biriktirip bir anda konuşur belki:)) yürümesi öyle oldu. 1 yaşına kadar oturduğu yerde bile kımıldamayabin kız 1 yaşına girer girmez 2-3 hafta etrafa tutunup 4. Hafta direk yürümeye başlamıştı:)Bizimkide bir çoğuna göre geri kelimeleri tam çıkaramıyor, bakma sen kreşte artık tekrar ne kadar yapıyolarsa öyle öğrendi bana kalsa zordu.. hiç takılma bazı bebeklerde biriktirip bir kerede konuşuyor sakın kıyaslama sakın :) tontiş tontiş büyüyecek onlar
Oyle olucagina eminim :) bir kerede dokulecektir fistik :)ya muhakkak bir gün konuşurda ben sabırsızlanıyorum sanırım:) inşallah seninde dediğin gibi biriktirip biriktirip bir anda konuşur belki:)) yürümesi öyle oldu. 1 yaşına kadar oturduğu yerde bile kımıldamayabin kız 1 yaşına girer girmez 2-3 hafta etrafa tutunup 4. Hafta direk yürümeye başlamıştı:)
İnşallah diyeyimOyle olucagina eminim :) bir kerede dokulecektir fistik :)