A yok tatlim.. bir sene once iste.. o zamanlar sagiyordum ya hani :) biberonla icmeye alisikti, bu yuzden memeye duskunlugumuz olmadigi icin biraktim kolayca :)Hala sağıyorsun yani sütün var demek ki. Ben sağdım verdim içmek istemedi. Çok da uğraşmak istemedim açıkcası.
Ben de hala sağıyorsun anladım :)) maşallah sütün varmış demek ki. Benim göğsüm fazla ağrımadı bile azalmıştı zatenA yok tatlim.. bir sene once iste.. o zamanlar sagiyordum ya hani :) biberonla icmeye alisikti, bu yuzden memeye duskunlugumuz olmadigi icin biraktim kolayca :)
Bende hala emziriyorum tam ikiye geçsin kesicekler ama maaşsız bu aralar çok stresli günler taşıyorum en yakın arkadaşım ve komşum erken Doğum yaptı bebek küvezde iken bağırsakları delindi şu an ölün kalım savaşı veriyor böyle bir anda bıraktırmak hamilelik çok kötüyüm yaaMerhaba kızlar, hala emziren var mı? Ben oğlumu sütten ayırdım. Baya zorlanıyoruz bugün 4. Gün. Hala geceleri kalkıp ağlıyor ne zamana düzene girer ki
Ahh canim, oglum bir gece agladi ama ben kac gece agladim inan bilmiyorum. Kendimi o kadar suclu hissettim ki bazen o kriz anlarinda oturup agliyordum ben ne salaklik ettim diye. Hatta 2 kez pisman olup acip geri verdim gel bakalim annem belki memeye süt gelmistir diye ama almadi allahtan. Ben de kendimi hep senin gibi teselli ettim bunu simdi de yapsan 2 sene sonra da yapsan ayni sureci yasayacaksin sakin ol diye.Ya sormayın şuan pişman olmuş durumdayım. Çok eziyet ediyor. Yemek yemiyor. Bende birden karar verip bıraktırdım. İlk gün kolaydı 2. Gün sabaha kadar o ağladı ben ağladım. Şuan ikimiz de bunalımda yız. Ben ondan daha çok etkilendim. Suçluluk hissediyorum. Hasta oldu yavrum iki günde süZüldü resmen( Ama bir yandan yapacak birşey Yok diyorum eninde sonunda olacaktı ama erken mi yaptım diye düşünmüyor değilim
Böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ben ondan daha çok üzülüyorum. Benimde sıkıntıdan mideme ağrılar girdi. Şimdi emmek için gelmiyor ama krize giriyor resmen kendini yere atıp kafasını vuruyor. Hırçınlaştı. Gece çok kalkıyor. Kalkıp benim yastığımı alıp salla beni diye ayağama koyuyor. Sallıyorum uyuyor yatırıyorum hop tekrar dikiliyor gene salla diye :). Uykusuzluktan perişan oldum. Allah yardımcımız olsun hepimize. Düzeleceği günü bekliyorum. Birde böyle huy edinip kalır diye korkuyorumAhh canim, oglum bir gece agladi ama ben kac gece agladim inan bilmiyorum. Kendimi o kadar suclu hissettim ki bazen o kriz anlarinda oturup agliyordum ben ne salaklik ettim diye. Hatta 2 kez pisman olup acip geri verdim gel bakalim annem belki memeye süt gelmistir diye ama almadi allahtan. Ben de kendimi hep senin gibi teselli ettim bunu simdi de yapsan 2 sene sonra da yapsan ayni sureci yasayacaksin sakin ol diye.
Benim oglum ilk iki gun sikintisindan ateslendi uyumadi yemedi. Geceleri kalkti beni yatagimdan kaldirdi ve illa yerde yatacaksin diye agladi. Ustumu bile ortturmedi ama oyle bi ağlama yok yani susmuyor. Dusunebiliyor musun ben bir hafta oturma odasi ve antrede ustum acik halinin uzerinde uyudum ve sonunda sunuzit oldum. Ama sabie hepsi geciyor....
Peki yemesi düzeldi mi cnm? Benim oğlum gene iyi kötü yiyordu şimdi hiç yemiyor. Tatlıyı severdi onu bile yemiyorkızlar ben adımı değiştirdim eski DilberiRana ben:)
ben de Yasemin elayı sütten kesmiştim ya nerdeyse 2 ay olucak daha yeni düzenimiz oturuyor
ben de keşke iki yaşa dek emzirseydim dedim pişman oldum ama mecbur kesilecekti
yemediği için kestim ben kreşe gitmeden alışsın diye
Yok yok hic korkma kalmaz ins. Yani ben de ayni kaygilari tasidim ama kalmadi. O hircinlastigi anlarda hic sert tepki verme ve saril ona, seni seviyorum seni anliyorum falan diye olsayarak saril o huzur veriyor onlara sakinlesiyorlar o zaman.Böyle olabileceğini hiç düşünmemiştim. Ben ondan daha çok üzülüyorum. Benimde sıkıntıdan mideme ağrılar girdi. Şimdi emmek için gelmiyor ama krize giriyor resmen kendini yere atıp kafasını vuruyor. Hırçınlaştı. Gece çok kalkıyor. Kalkıp benim yastığımı alıp salla beni diye ayağama koyuyor. Sallıyorum uyuyor yatırıyorum hop tekrar dikiliyor gene salla diye :). Uykusuzluktan perişan oldum. Allah yardımcımız olsun hepimize. Düzeleceği günü bekliyorum. Birde böyle huy edinip kalır diye korkuyorum
İnşallah cnm. Zaten önceden emmek için geldiği gibi geliyor oturuyor kucağıma sonra başını göğsüme koyup yatıyor. Emmek için birşey yapmıyor. Biliyor artık ememiceğini. Kızmıyorum hiç sakin kalıp istediğini yapmaya çalışıyorum. Sürekli dışarı çıkartıyorum oyalıyorum. Genel olarak iyi ama arada tiryakiler gibi kriz anı gelip kendini yerlere atıyor :). Uyku işini nasıl yaptınız? Sallamadan uyumuyor ama büyüdüler artık sallamak istemiyorum nasıl yapıcazYok yok hic korkma kalmaz ins. Yani ben de ayni kaygilari tasidim ama kalmadi. O hircinlastigi anlarda hic sert tepki verme ve saril ona, seni seviyorum seni anliyorum falan diye olsayarak saril o huzur veriyor onlara sakinlesiyorlar o zaman.
Biz de şuan öyleyiz. Üstüne gitmiyorum hiç. Önceden daha iyi yiyordu inşallah düzelir geçicidir. Onlar birşey yemedi içimiz rahat etmiyor Hiçmisscaglayan tam olarak düzelmedi tatlım ama köy sütüne alıştı daha yeni yeni kahvaltı yapıyor inanır mısın
öyle 3 ana 3 ara gibi bi şey yok
canı isterse bazen bi öğünle duruyo bazen iki
Canım kararlı olunca daha kolay oluyor. Bende çok ağladım kendini yerden yere attı şükür unuttu.Ay demenasıl atlatıcaz birşey de yemiyor
Canım kararlı olunca daha kolay oluyor. Bende çok ağladım kendini yerden yere attı şükür unuttu.Ay demenasıl atlatıcaz birşey de yemiyor
Benimki dogdugundan beri sallanmayi hic istemedi canim. Normalde yanima yatiriyordum emerek uyurdu. Simdi de yatiriyirum yanima ninni soyluyorum sirtini pispis yapiyorum yuzunu seviyorum masal anlatiyorum donerken donerken uyuya kaliyor.İnşallah cnm. Zaten önceden emmek için geldiği gibi geliyor oturuyor kucağıma sonra başını göğsüme koyup yatıyor. Emmek için birşey yapmıyor. Biliyor artık ememiceğini. Kızmıyorum hiç sakin kalıp istediğini yapmaya çalışıyorum. Sürekli dışarı çıkartıyorum oyalıyorum. Genel olarak iyi ama arada tiryakiler gibi kriz anı gelip kendini yerlere atıyor :). Uyku işini nasıl yaptınız? Sallamadan uyumuyor ama büyüdüler artık sallamak istemiyorum nasıl yapıcaz
Beklentilerin konusunda yorum yapamayacagim ama fiyat bulundugun sehre gore degisiyor. Benim görevli binada 2 kardese bakiyor aralari 1.5 yas haftanin 4 gunu saat 10 dan 5 e kadar 500 tl aliyor ev isine hic karismiyor.Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?
Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?