2016 Şubat Anneleri

Kızlar en sonunda doğum öncesi kiloma ulaştım.. bu iki ayımı aldı ama gitti işte 7 kilo cuk :p

Sadece bu göğüsler nasıl olucakta dikleşecek :/ o kadar spor yapıyorum gram değişmediler pehhh

Tebrikler canım, darısı başıma. ben dr doğum öncesine ulaştım ama hedefim çok daha fazla... ara tatilde ailelerin yanına gidince bıraktım toplamaya çalışıyorum

o memişler mı, evlatların canı sağ olsun... düzelmez sanırım...

Merhaba arkadaslar. Bakicisi olan annelere bir sorum olacak. Bakiciniz bir hafta on gün işe gelmediğinde ücretinden kesiyor musunuz? Doğru olan nedir sizce? Şimdiden teşekkür ederim.

eğer sağlıkaa sebep kesmezdim. babası rahatsız olmuştu kesmedim. ara tatilde bu yıl keseceğim. kesmiyordum ama...

Tebrikler canım, darısı başıma. ben dr doğum öncesine ulaştım ama hedefim çok daha fazla... ara tatilde ailelerin yanına gidince bıraktım toplamaya çalışıyorum

o memişler mı, evlatların canı sağ olsun... düzelmez sanırım...
Ben yaza kadar bir deniyeyim iyi sonuc alırsam paylasırım sizinle canım :KK66:

Yani ilkel yöntemlerle korunduğumuzu saniyorduk. :)
Beni de bi korku sardı
Biz de geri çekmeyle korunuyoruz güya ama tıpkı ilk gebelikteki gibi ciddi bel ve kasık ağrım var sabahları midem bulanıyor ve sürekli uykum var inşallah gebe değilimdir hiiiiiiiiiççç hazır değilim ücretsiz iznim bitcek ve çalışmak zorundayım bidaha da izin alamam kızım kreşe başlıcak bu ara.Çok gerginim eğer kaza kurşunu ise yandıııımmmm

Beni de bi korku sardı
Biz de geri çekmeyle korunuyoruz güya ama tıpkı ilk gebelikteki gibi ciddi bel ve kasık ağrım var sabahları midem bulanıyor ve sürekli uykum var inşallah gebe değilimdir hiiiiiiiiiççç hazır değilim ücretsiz iznim bitcek ve çalışmak zorundayım bidaha da izin alamam kızım kreşe başlıcak bu ara.Çok gerginim eğer kaza kurşunu ise yandıııımmmm
Ben de harıl harıl iş bakiyordum. Ama nasip böyleymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin de.

Ben de harıl harıl iş bakiyordum. Ama nasip böyleymiş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin de.
Aa ne guzel iste biraz zorlanacaksin ama 3 5 sene sonra bi bakmissin iki cocuk annesisin. Biz yapsak mi etsek mi diye dusunurken sen buyutmus olacaksin insallah.

bende memeden kesecem ama nasıl kesecem bilmiyorum :işsiz: 2 yaşı yeni doldurduk bakalım geceyi yavaş yavaş bıraktırdım gündüz işteyim zaten emmiyor.ama akşam kapıda meme diye karşılıyor :) biraz düşkünüz sanırım bende tiksindirecem öle görünüyor:KK64:

bende memeden kesecem ama nasıl kesecem bilmiyorum :işsiz: 2 yaşı yeni doldurduk bakalım geceyi yavaş yavaş bıraktırdım gündüz işteyim zaten emmiyor.ama akşam kapıda meme diye karşılıyor :) biraz düşkünüz sanırım bende tiksindirecem öle görünüyor:KK64:
Tiksindirmek yerine memede sut bitmis artik aut bardakta falan desen. Ben oyle biraktirdim. Her krizinde geldi oksadi sarildi kokladi meme burda annem ama sut bitmis dedim 2 gunde kabullendi ama 1 hafta hircinligi surdu

X