- 13 Aralık 2024
- 9
- 8
- 32
Evet ben de en çok ona üzülüyorumAyyy geçtiğimiz hafta ben aşırı getgindim ota b*Ka bağırdım. Ama en çok gereksiz yere oğluma sesimi yükselttim bir kaç kez ona üzüldüm. Özür diledim sonra ama vicdanim kaldı maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de en çok ona üzülüyorumAyyy geçtiğimiz hafta ben aşırı getgindim ota b*Ka bağırdım. Ama en çok gereksiz yere oğluma sesimi yükselttim bir kaç kez ona üzüldüm. Özür diledim sonra ama vicdanim kaldı maalesef
Benim de midem bulanıyo kusmadım çok şükür ama bir öğürtü geliyo kızımda aşırı aşırı kusmalı bi gebelik geçirmiştim. Bu haftalarda başlamıştı kusmam. Kalp atışından önce yani. Şuan kusma yok diye kalp atışı yok mu acaba diyorum. Bulanınca da yine mi kuscam diyorumKan sulandırıcıyı doktor 12 ye kadar kullan istersen dedi ve kullanmadım o yüzden bir endişem var kalp atışı var mı acaba diyeVallahi bende sıyırmış durumdayım gerçekten resmen belirtiler olsa dert olmasa dert.10 gün içinde göğüs şişmesi gidiyor geliyor bugün yine sanki yumuşadı göğüslerim deneyimlemis olmama rağmen yine korku aldı içimi.o kayıplar gerçekten bizi relax bir gebelik yasatmayacak.
Bende de kızımda daha kalp atışını duymadan mide problemleri ve kusma başlamıştı. Doğurduğum güne kadar da devam etti mübarek, çok zor bir hamilelikti. Bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum ben de onun telaşındayım acaba boş gebelik mi diyeBenim de midem bulanıyo kusmadım çok şükür ama bir öğürtü geliyo kızımda aşırı aşırı kusmalı bi gebelik geçirmiştim. Bu haftalarda başlamıştı kusmam. Kalp atışından önce yani. Şuan kusma yok diye kalp atışı yok mu acaba diyorum. Bulanınca da yine mi kuscam diyorumKan sulandırıcıyı doktor 12 ye kadar kullan istersen dedi ve kullanmadım o yüzden bir endişem var kalp atışı var mı acaba diye
Suan bizim için herşey acaba mi ???gerçekten yıpratıcı bir süreç bende de mide bulantısı var ama kuru mide bulantısı kusma yok.oglumda da böyleydi.Benim de midem bulanıyo kusmadım çok şükür ama bir öğürtü geliyo kızımda aşırı aşırı kusmalı bi gebelik geçirmiştim. Bu haftalarda başlamıştı kusmam. Kalp atışından önce yani. Şuan kusma yok diye kalp atışı yok mu acaba diyorum. Bulanınca da yine mi kuscam diyorumKan sulandırıcıyı doktor 12 ye kadar kullan istersen dedi ve kullanmadım o yüzden bir endişem var kalp atışı var mı acaba diye
Yengeç olmasın diye korkumdan 40. Haftaya kadar beklemeye zorlayacağım kendimi. Aslan olmasını tercih ederim. Eski eltim yengeçti bi anksiyetem tutuyor yengecin y sini duyuncaAy bence yengeç olcağına aslan olsun. Geçen ay gebe kalcam diye korkmadım değil. Ben yengeçim kocam aslan. Çocuğumun aslan olmasını istedim. Kendimden bir tane daha çekemiycem
Benim de midem bulanıyo kusmadım çok şükür ama bir öğürtü geliyo kızımda aşırı aşırı kusmalı bi gebelik geçirmiştim. Bu haftalarda başlamıştı kusmam. Kalp atışından önce yani. Şuan kusma yok diye kalp atışı yok mu acaba diyorum. Bulanınca da yine mi kuscam diyorumKan sulandırıcıyı doktor 12 ye kadar kullan istersen dedi ve kullanmadım o yüzden bir endişem var kalp atışı var mı acaba diye
Benim 3 gündür bulantı vardı bugün baya ileri seviye tüm gün kafamı kaldıramadım. Öğleye doğru bi küçük çıkardım. Tamam dedim başlıyoruz. İnş kolaylıkla sağlıkla ilerler geçer gider bebeleri kucaklarız. Çalışırken nasıl olacak acaba bari işyerinde bulantı olmasa endişeliyimBende de kızımda daha kalp atışını duymadan mide problemleri ve kusma başlamıştı. Doğurduğum güne kadar da devam etti mübarek, çok zor bir hamilelikti. Bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum ben de onun telaşındayım acaba boş gebelik mi diye
En zoru iş yerindeki süreç gerçekten çubuk krakerleri doldurmak lazım çantayaBenim 3 gündür bulantı vardı bugün baya ileri seviye tüm gün kafamı kaldıramadım. Öğleye doğru bi küçük çıkardım. Tamam dedim başlıyoruz. İnş kolaylıkla sağlıkla ilerler geçer gider bebeleri kucaklarız. Çalışırken nasıl olacak acaba bari işyerinde bulantı olmasa endişeliyim
Ay nasıl oluyomuş aslan burçları korkum şimdi asayiş berkemal mi oluyolar korkunç neyse sağlıkla gelsin ben akrep o aslan umarım geçinir gideriz
Ağzına emzik totosuna şaplak mis gibi gecınıp gıdersınızYa benim de burcum akrep yükselen de aslan. İki burcu da iyi bilirim kendimden eşim de başak şimdi çocuk ya aslan olacak ya başak ben ne yapacağım
Aynıyız ben de böyleyim. Bir endişe yok değil acaba kese oluşacak mı, ne olacak diye heyecanla bekliyorum. Tabi sürekli kan da veremem 3 kez verdim zaten gayet güzel arttı. Azıcık kahverengi lekelendim geçen gün ama o da geçti. Yani biz keseyi görene kadar rahat edemeyizKızlar selam, uygulamalara göre bugün 4+2 yiz ama sabahtan beri adet olacak gibi ağrım, mide bulantım ve tuvalete gittikçe gelen lekelenmelerim var. Dün kan verdim 617 çıktı, 2 gün öncesinde 216ydı. Artış güzel görünüyor ama. Bugün gerçekten çok korkuyorum. Kese falan göremediğim için. Yerleşme kanaması bu dönemde mi olur? kalp çarpıntım da var biraz kalkıp kan vermeye gidemedim de.
Hcg tahmini 3000 üstü karından 1500 üstü transvajinal ultrasonda kese görünürŞimdi ben yarın ikinci kan testini verıcem herhalde iki katı ilerleme normalmiş haftasını bilmiyorum ayın 2 de transfer oldu 14 de pozıtıftı 4. Gun tutundu desek Allah ım hesaplara bak ya şimdi benım minnaq ım 11 günlük mü kese ne zaman görebilirim
Aboovv daha çok varmıs .Hcg tahmini 3000 üstü karından 1500 üstü transvajinal ultrasonda kese görünür
en son ne zaman regl olduysan hamilelik o zaman başlamış sayılıyor yani sen muhtemelen 4 haftalıksın şu anŞimdi ben yarın ikinci kan testini verıcem herhalde iki katı ilerleme normalmiş haftasını bilmiyorum ayın 2 de transfer oldu 14 de pozıtıftı 4. Gun tutundu desek Allah ım hesaplara bak ya şimdi benım minnaq ım 11 günlük mü kese ne zaman görebilirim
Çok saçma değil mi ayın 2 sinde transfer ettiğine nasıl 4 haftalık dıyecegız 14 Kasım o zaman ben 5. Haftaya mı girdimen son ne zaman regl olduysan hamilelik o zaman başlamış sayılıyor yani sen muhtemelen 4 haftalıksın şu an
Yok kız dur daha ne şekeri şu an susam kadarAman Allah ım dedim :) biz şeker tanemiz die seviyorduk şimdi oldu mu bizimki gece gece bulgur tanesi
Aaa benim eşimde başak ve ben aslan burcuyum özelliklerini dibine kadar yaşıyorum bebişimde aslan olucak inşallah kendi için aslan olmasını isterdim zatenYa benim de burcum akrep yükselen de aslan. İki burcu da iyi bilirim kendimden eşim de başak şimdi çocuk ya aslan olacak ya başak ben ne yapacağım