Canım ortalama 1600-1800kcal almam gerek.. ama 1200kcal alıyorum :) bu sayede 58leri gördüm çok şükür..Evet aslında kız büyüdü. Sanırım biraz da bahane arıyoruz (seni kastetmiyorum tabi:)) oysa istesek yapabiliriz bebişi büyüyen anneler olarak
tebrik ederim canım azminden dolayısporla beraber diyette yapıyor musun gibi garip bir sorum olacak sana:) şu programa göz atalım bakalım:))
Eveeet yaa ama benim tam yumurtlama günü dü bariz biliyordum nasip işteHayirli olsun bnce iyi bir zamanlama olmus. Nasil kaza oldu canim.kondom magdurumusun
Bir de bana sor diyor şarkıcı o moddayım yaaAy gözün aydın :))) iyice kalabalıklaşıyoruz haha
Bir de bana sor diyor şarkıcı o moddayım yaa
Ya tabiki ama böyle bir anda sürpriz olunca beklemediğin anda şok halindeyim şoku atlatmam lazımBebek kokusunu özlemedinmi oyşşş yeni doğan bebek ağlamasını mesela.. bir gözünü açmışsın bir yaşında haha :) Dünyada ki en güzel şey evlat.. Allah herkese nasip etsin
Ooo hayirli olsunnnEee işte arada nostalji güzel oluyor ben ara ara girip bakıyorum
Hayırlı olsun bebeğin. Artık hamile sayısı git gide artar.Eee işte arada nostalji güzel oluyor ben ara ara girip bakıyorum
Ben de gecen ay biraktirdim. Aksam karar verdim artik vermeyecegim diye. Gece uyandi annem memede sut bitmis dedim tabi agladi bi 10 15 dk falan sonra uyudu sabah kalkti istedi annem memede sut bitmis artik bardaktan içeceğiz dedim ve hemen sut isitip verdim. O gun abneannesini babaannesini falan arayip biliyomusunuz memede sut bitti dedim oyuncak ayilarina falan da ilan ettik memede sut bitti bardakta var diye. O gun ikna oldu bir daha hic istemedi emme saati gelince krize giriyor ne yapacagini sasiriyordu ama o zaman da hemen kucagima alip seviyordum gel memeye cici yapalim diyordum. Evet memeyi hic istemedi ama bir hafta resmen depresyona girdi ve bana yapmadigi eziyetler kalmadi ama bir hafta sonra hersey normale dondu cok sukurMerhaba kızlar, hala emziren var mı? Ben oğlumu sütten ayırdım. Baya zorlanıyoruz bugün 4. Gün. Hala geceleri kalkıp ağlıyor ne zamana düzene girer ki
1.5 ay sürdü ağlaması canımMerhaba kızlar, hala emziren var mı? Ben oğlumu sütten ayırdım. Baya zorlanıyoruz bugün 4. Gün. Hala geceleri kalkıp ağlıyor ne zamana düzene girer ki
Maşallah bnm bir buçuk ay sürdü kendini yerden yere filan attı. Çok zor bıraktı. Oğlum da bende bunalıma girdikBen de gecen ay biraktirdim. Aksam karar verdim artik vermeyecegim diye. Gece uyandi annem memede sut bitmis dedim tabi agladi bi 10 15 dk falan sonra uyudu sabah kalkti istedi annem memede sut bitmis artik bardaktan içeceğiz dedim ve hemen sut isitip verdim. O gun abneannesini babaannesini falan arayip biliyomusunuz memede sut bitti dedim oyuncak ayilarina falan da ilan ettik memede sut bitti bardakta var diye. O gun ikna oldu bir daha hic istemedi emme saati gelince krize giriyor ne yapacagini sasiriyordu ama o zaman da hemen kucagima alip seviyordum gel memeye cici yapalim diyordum. Evet memeyi hic istemedi ama bir hafta resmen depresyona girdi ve bana yapmadigi eziyetler kalmadi ama bir hafta sonra hersey normale dondu cok sukur
Ya sormayın şuan pişman olmuş durumdayım. Çok eziyet ediyor. Yemek yemiyor. Bende birden karar verip bıraktırdım. İlk gün kolaydı 2. Gün sabaha kadar o ağladı ben ağladım. Şuan ikimiz de bunalımda yız. Ben ondan daha çok etkilendim. Suçluluk hissediyorum. Hasta oldu yavrum iki günde süZüldü resmenBen de gecen ay biraktirdim. Aksam karar verdim artik vermeyecegim diye. Gece uyandi annem memede sut bitmis dedim tabi agladi bi 10 15 dk falan sonra uyudu sabah kalkti istedi annem memede sut bitmis artik bardaktan içeceğiz dedim ve hemen sut isitip verdim. O gun abneannesini babaannesini falan arayip biliyomusunuz memede sut bitti dedim oyuncak ayilarina falan da ilan ettik memede sut bitti bardakta var diye. O gun ikna oldu bir daha hic istemedi emme saati gelince krize giriyor ne yapacagini sasiriyordu ama o zaman da hemen kucagima alip seviyordum gel memeye cici yapalim diyordum. Evet memeyi hic istemedi ama bir hafta resmen depresyona girdi ve bana yapmadigi eziyetler kalmadi ama bir hafta sonra hersey normale dondu cok sukur
Ay deme1.5 ay sürdü ağlaması canım
Ayy kiyamamm.. memeden kesince incan biraz bosluga dusuyor haliyle, ama annesi artik onun icin bu daha iyi.. birakta artik buyusun.. psikolojisi icin hicte iyi degil fazla uzatmak, bireysellesmesi icin senden biraz kopmasi lazimYa sormayın şuan pişman olmuş durumdayım. Çok eziyet ediyor. Yemek yemiyor. Bende birden karar verip bıraktırdım. İlk gün kolaydı 2. Gün sabaha kadar o ağladı ben ağladım. Şuan ikimiz de bunalımda yız. Ben ondan daha çok etkilendim. Suçluluk hissediyorum. Hasta oldu yavrum iki günde süZüldü resmen( Ama bir yandan yapacak birşey Yok diyorum eninde sonunda olacaktı ama erken mi yaptım diye düşünmüyor değilim
Bilmiyorum ya birden boşluğa düştük ikimiz de. Bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmemiştim. Uzatmak niyetinde değildim zaten ama belki bir kaç ay daha emsemiydi diye düşünmeden edemiyorum. Siz daha erken bırakmıştınız sanırım öyle hatırlıyorum. Peki zor oldu mu? Şimdi düzeniniz oturdu mu? Yemek yemesi uyuması falan. Gece hala uyanıyor daha alışamadı sanırım bugün 5 gün olacakAyy kiyamamm.. memeden kesince incan biraz bosluga dusuyor haliyle, ama annesi artik onun icin bu daha iyi.. birakta artik buyusun.. psikolojisi icin hicte iyi degil fazla uzatmak, bireysellesmesi icin senden biraz kopmasi lazim
Canim ben memeden keseli bir sene oluyor ama biberonla bakicim sagdigim anne sutunu verdigi icin alisikti, bu yuzden cok zorlanmamistik. Ama bir ara kendiliginden gece uyanmasi durmustu.. gecen hafta hastalandik, gece suya sute kalkti ve tekrar baslamis bulunduk :) .. onemsemiyorum.. yaza dogru kesicem amaBilmiyorum ya birden boşluğa düştük ikimiz de. Bu kadar etkileneceğimi hiç düşünmemiştim. Uzatmak niyetinde değildim zaten ama belki bir kaç ay daha emsemiydi diye düşünmeden edemiyorum. Siz daha erken bırakmıştınız sanırım öyle hatırlıyorum. Peki zor oldu mu? Şimdi düzeniniz oturdu mu? Yemek yemesi uyuması falan. Gece hala uyanıyor daha alışamadı sanırım bugün 5 gün olacak
Hala sağıyorsun yani sütün var demek ki. Ben sağdım verdim içmek istemedi. Çok da uğraşmak istemedim açıkcası.Canim ben memeden keseli bir sene oluyor ama biberonla bakicim sagdigim anne sutunu verdigi icin alisikti, bu yuzden cok zorlanmamistik. Ama bir ara kendiliginden gece uyanmasi durmustu.. gecen hafta hastalandik, gece suya sute kalkti ve tekrar baslamis bulunduk :) .. onemsemiyorum.. yaza dogru kesicem ama