2016 Şubat Anneleri

Benim oğlum gece beslenmesini kendi bıraktı zaten maşallah 1.2 kere uyanirdi emmeye 1aydir deliksiz uyuyo ama sabahın 7sinde mama diye uyanıyo her gün sabah 7de kalkıyoruz

Canım bnm kızım da maalesef kafasını sürekli fayansa, yere, biyerlere vuruyo, çok korkuyorum bişey olucak diye. Emiyo, yemek yeme sorunu tam gaz devam, gece hala 6-10 kez uyanıyo ama napıyım sütten kesene dek dayanıcam, yemediği için gece emzirmeyi kesmek istemiyorum ama çok yıprandım

Merhaba cnm bayadır yoktun. Malesef çoğu bebek yapıyor sanırım arkadaşlarımdan da duyuyorum. Bizim uykumuz düzeldi maşallah. Eskiye nazaran daha az uyanıyor. Yeteri kadar yoruluyor mu bebeğin? Biz hergün dışarı çıkartıp yoruyoz yoksa uyumuyor ama sabah çok erken kalkıyor tabi. Yemek sorunun başda da vardı sanırım yemeyen çocuk gerçekten çok zor bir lokma yesin diye bazen bin takla atıyoz.

Benim oğlum gece beslenmesini kendi bıraktı zaten maşallah 1.2 kere uyanirdi emmeye 1aydir deliksiz uyuyo ama sabahın 7sinde mama diye uyanıyo her gün sabah 7de kalkıyoruz
Aynı benim oğlanda öyle çok yoruldu mu sabaha kadar uyuyo 6-6.30 arası uyanıyor ozamn emiyor

Canim ben de oyle dusunuyordum ama doktorumuz emmeyi kesmezsen yemez dedi. Surekli az az da olsa emdigi için aclik hissetmiyormus. Tam acikacak oluyo memeden bi firt cekince kan sekeri yukseliyor bu seferde yemek yemiyor dedi. Aslinda karni ac ama kan sekeri dengelendigi icin aclik hissetmiyor dedi. Gercekten de emmeyi azalttıkca biraz daha yer oldu. Benim oglumun da yemekle alakasi yok. 1 subat doğumlu daha yeni 10 kg olabildi.

Selam kızlar bizim oğlan 7 ayını zor şer bitirip emmeyi bıraktı yemekle aramız berbat reflümüz hala devam ediyor eskiye nazaranla biraz daha iyi zor bela yedirdiğim yemeyin son kaşıkta hepsinin kusması kadar zor bir şey yok inanın etrafı temizleyip tekrar yemek yedirmekle uğraşmak ve bunu nerdeyse her yemekte yaşamak sinir sistemim çökmüştü resmen yemeyen çocuk kadar zor bişey yok artık reklamlarla yemek yiyiyor eğer sevmediği reklam çukarsa asla ağzını bile açmıyor
Ama her şeye rağmen iyiki doğurmuşum minik kuşumu

Merhaba canım evet epeydir yazamıyorum fırsat bulup da... Çok özledim sizleri. İnşallah bebeklerimiz kötü huylardan vazgeçerler. Evet bizim baştan beri ekgıda olayı sorunlu, uyku da öule. Kolikti zaten hala bağırsaklar düzelmedi sürekli ağlıyo gece, karnını sıkıyo, kabız, emmese yee diyo herkes, korkuyorum kesmeye, ya yemezse sütüm de kesilirse diye ikilemdeyim, analık çok zormuş
Sen de haklısın canım anne yüreği işte dayanamayıp her istediğinde emziriyorum yemeye alışamıyo. Aç da bıraktım kendimi sıkıp fakat çok aşırı huysuz oluyo hırçınlaşıyo

Bu arada maalesef tv izliyo, babası alıştırdı. Uzaktan izliyo ama daha çok küçük korkuyorum, izlemeyince sakinleşmiyo, zamane bebeklerini ekrandan uzak tutmak çok zahmetli

Canim eğer ilk çocuğunsa tv den mumkun mertebe uzak tut. Onu oyalayacak aktiviteler yap. Eger kendin aktivite yapmakta zorlaniyirsan adim adim setini tavsiye ederim. Her ay kisisel gelisimine gore bir set gonderiyorlar. Hem seni yonlendiriyor hem de çocuğu oyaliyor.

Ben gece emmesini de kesersem günduz d emmedigi için hepten bitmiş olacak..peki emmeyi bıraktıktan sonra biz ne kadar daha süt üretiyor olacağız geçen kızımı ilk defa akşam yatmasına babanesine vermek durumunda kaldım davul gibi oldum rsmen

Yaa canim hic sorma ben gece emmesini kestim ama kendi isim oldugu icin gunde max 3 saat falan gidiyordum geldigimde goguslerim sisiyordu. Bu hafta nerdeysr sabah 8 aksam 5 calistim ise gitmeden emzirdim ama gelince bi baktim gogusler foss nasil korktum sutum kesilecek diye. Dun gece tekrar emzirdim bugün isten gelince gogusler daha doluydu en azindan. Bu ara isler yogun oldugu icin mecbur uzun gidecegim onun icin tekrar donus karari aldim gece emmesine

tatlim ben Dr ye götürdüm bebeğimi iştahı açılsın diye çinko şurup verdi. yavaş yavas iştahı açılıyor gibi.sen de durumlar nasıl? benimki son ara hiç bi şey yememeye başladı cunku
Benim ki de hiç yemiyor du hatta Gofret i çok severdi onu bile yemedi bizim midede reflü varmış oyüzden miş surup verdi şükür biraz yemeye başladı vitamin ilacı da verdi bize

Benim ki de hiç yemiyor du hatta Gofret i çok severdi onu bile yemedi bizim midede reflü varmış oyüzden miş surup verdi şükür biraz yemeye başladı vitamin ilacı da verdi bize
geçmiş olsun canım reflu kötü nasıl baktı reflu olup olmadığına? bizimki bakmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…