2016 Şubat Anneleri

Canım sürekli öğüyordu kusma ya çalışıyordu. Kaç kilo canım boyu kaç cm biz iki aydır hiç kilo almamışoz
geçmiş olsun canım. en son kg si 10.300 gr boyu 81 cm di.hatta bi ara kg verdi gibi geldi belki yanılıyorum. 1 ay önce ya da biraz daha fazla oldu bu ölçümler. senin bebeginin kac

geçmiş olsun canım. en son kg si 10.300 gr boyu 81 cm di.hatta bi ara kg verdi gibi geldi belki yanılıyorum. 1 ay önce ya da biraz daha fazla oldu bu ölçümler. senin bebeginin kac
16 aylıkken 78 cm di 10.500 18 aylıkken gittik 80 cm kilo aynı

Kızlar selam Uzay'da 10.600 kg.. maalesef kilo vermiş.. tatile gidelim dedik iştahsız oğlum tümden yemek istemedi aklı havuzda denizde tonlarca yemek etrafında ama hiç birine bakmadı bile yoğurt çorba geçiştirdik.. amma velakin gördü etti öğrendi herhalde bilmiyorum şimdi biz ne yiyorsak yiyo. Önce yanına oturup iştahla yumurtalı ekmeği gömdüm :)) baktım ağzını şıpırdatıyo ve kendisi elimden almaya çalışıyo verdim hooop mideye indirdi. Kaymak nutellalı ekmek yaptım ondan ufak verdim tatlı çok yesin istemiyorum onuda gömdü tabi ben şok.. Uzay eski bakıcım sağolsun püre yiyordu herşeyi. Neyse dün penne makarna yaptım sebzeli onuda gömdü karnı tok olmasına rağmen 15-20 adet yemiştir. Normalde penne yemezdi spaghetti yiyordu bir tek Bugünde bakıcımın elinden salam almış üç tane yemiş, bende gittim tavuk füme aldım akşam da tok karnına üç kalın dilim ve yine makarna yedik .. onun dışında yoğurdu kendi yemeye alıştı çorbayı ekmekle katılaştırıp eline veriyorum onuda yiyo birazda ben yardım ediyorum. Kendi yediğinde pütürlü vs hiç takmıyor ben verirsem tiksiniyor. Sanırım olay kendi yemesinde. Sabır istiyor ama hepimizin başaracağına eminim. Kural şu; yanında iştahla yiyeceğiz, kendisinin almasını bekleyeceğiz, ve kendisinin yemesine izin vereceğiz Bol şans

Biz de Denize gittik ve oğlum korktu denizden oysa çok umutluydum suya aşıktı. Banyodan korkardı önceden de şimdi ağlıyor sürekli banyoda susmuyor. Ne yapabilirim sizce

Selam anneler nssilsiniz bn iki kiz ile gunlerimi geciriyirum.10gunluk olduk. Byuk kizim kardesine notr su anda.bazen opmek istiyor o kadar. Kucuk kizim cok uzun dogdu.kilosu da 4u geckin.buyuk kizim asi oldu orda ogrendik ki 11300 ve 85cm olmus.ama eski istahi yok.hala bardsktan su icerken suyu hemen dikip ustune dokuyo ve kasik catal kullanma istegi yok.ele devam.sizin bebislerde bardak kasik kullanimi nasil

Kaç cm doğdu canım? Şimdi nasıl, Rabbim yardımcın olsun. Daha küçük. Oğlum da beni kıskanma vs yok daha. Belki kızında da öyledir. Bardak kullanımı birkaç gündür iyi kaşık çatal kullanımı felaket. blw yapmadım, eline verdim ama kaşık çatal yeni kullanmaya başladı diye düşünüyorum. Ama hep kendi yemek istiyor.

54 cm dogdu canim.ama ilk dogumuma nazaran bu dogumum daha kolay ve cabuk gelisti.oldu bitti gibi birsey.bn blw yapmistim ondan sanirim hic basarili degiliz bardaga cok olduk baslayali ama hala basaramadi.kizim cok kiskaniyor bni aslinda ama kardesine pek tepki vermrdi bakalim artik ilerleyen gunlerde

maşallah canım benim, boyu huyu kendi güzel kaderi hepsinden güzel olsun . Alışır inşallah kıskanmasa aslında ters bir şey var dersim ben. İnşallah zamanla her şey güzel olur

Kızlar cümle kuran varmı cocuklarda?bu arada dahi çocuk hayvan sesleri diye bi program indirdim hayvanlarin isimlerini söylüyo ve sesleri de var oğlum tekrar etmeye çalışıyo bi bakın isterseniz

Kızlar cümle kuran varmı cocuklarda?bu arada dahi çocuk hayvan sesleri diye bi program indirdim hayvanlarin isimlerini söylüyo ve sesleri de var oğlum tekrar etmeye çalışıyo bi bakın isterseniz

baba gitti gibi basit şeyler söylemeye çalışıyor baba mama (yemek yiyeceğiz demek istedi ) Kelimeler var , papağan diyor mesela maymun da diyor cümle yeni yeni başlar sanırım .

baba gitti gibi basit şeyler söylemeye çalışıyor baba mama (yemek yiyeceğiz demek istedi ) Kelimeler var , papağan diyor mesela maymun da diyor cümle yeni yeni başlar sanırım .
Masallaaah oğlumda da kelime var yaklaşık 30 kelime falan ama cümle yok şarkı söylemeye çalışıyo habire kendince bu dil buldu geçen çikolata diyorum cikicik diyo ne söylersem anliyo artık renkleri öğretmeye sardım bu ara ama ise yaramıyor :)

Ins canim benim hepimizin bebegi hayirli evlat olsun
canim.senin kiz bebegin aglamasina uyaniyormu oglumun oglen uykulari berbat bi durum aldi ve bizim ufaklik baya gazli abisi gibi.napicagimi sasirdim senin gunler nasil gecio

canim.senin kiz bebegin aglamasina uyaniyormu oglumun oglen uykulari berbat bi durum aldi ve bizim ufaklik baya gazli abisi gibi.napicagimi sasirdim senin gunler nasil gecio
Canim son yarim saatine denk geldiyse ağlama sesi o zaman uyaniyor uyumuyor ama uyuduktan sonraki ilk bir saatte duymuyor galiba uyanmadi hic.benim icin o yarim saat bile onemli aslinda cunki uykusu bolunurse aksam erken yatmak istiyor bu sefer akşam yemeginde yiyo yemio arasi geçiyor.su anda pek problemli degiller ama ileriki aylarda bebeginde uyku duzeni oturunca birbirlerinden ne kadar etkilenirler bilmiyorum.ocak ayi gibi buyuk kizimi ayri odaya almayi düşünüyorum bakalim artik

tekmi bakiosun ikisinede ?

kizlar kac disiniz var oglumu bu disler cok huzursuz ediyor 1 azilar cikti alt kopekler cikti ustler cikiyor 20 disi tamamladik bitek 2 . azilar kaldi insaallah onlar gec gelir

kizlar kac disiniz var oglumu bu disler cok huzursuz ediyor 1 azilar cikti alt kopekler cikti ustler cikiyor 20 disi tamamladik bitek 2 . azilar kaldi insaallah onlar gec gelir
Onlar baya gec geliyor simdi simdi değil.bizim de sadece ikinci azilar kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…