• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
belinden kayisla iki tane prob bagliyor biri rahmin tepesine diğeri bebisin kalp atışına 20 dk filan sürüyor. bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun. benim çok hoşuma gidiyor
Harikaymış🥰 banada nasip olsun belki Perşembe günü gir der Nstye 🤗🤗
Peki bu kasılmalar falan belli oluyor mu nstde oluyorsa nasıl anlaşılıyor kalp atışından mı

iyi geceler kızlar. iki gundur kasik agrisi var ben de . bebek bas gelişe donmustu ondan mi bilmiyorum . is yerinde oturup kalkınca bugun yuruyemeyecektim nerdeyse. 2 gunde ne oldu anlayamadım . magnezyum 365 mg vermisti onu arttirsam iyi gelir mi? çalışabilir aldığıma pişman etti beni.

Canım ilki de mi şiddetli oluyor ağrı nerelerde daha çok hissediliyor. Karın üstü altı vajina bel bacak ? Adet ağrısına benziyor mu ? Gerçi ben düşük yaptık geçen sene berbattı benzer mi acaba ona
Yok ilkler şiddetli olmuyor ama anladım ben doğum sancısı olduğunu. Ritmik bi şekilde ilerleyince ahanda doğuracam artık demiştim. Ama ilk sancılar tam nereye vuruyordu hatırlamıyorum valla ama sonları sorarsan her biyerime vuruyordu.

çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsınız. en azından arada bir kez de olsa bi kısmını alma şansımız var bi umut.
Doğuma kadar alamazsınız ama doğumdan sonra doğumu belirten doğum sonrası raporu işleme girince ilk raporun önce işkence ihtimali var evet ama dediğim gibi bağlı olduğunuz SGK nın yoğunluğuna bağli ayrıca rica ederim 🌸

Kızlar 32. Haftamdayim detaylida fetal DNA da falan hiçbir sorun yoktu bu haftaya kadarda bir sorun gorunmedi ama bugunki kontrolumde bebegin kalp atışı hizli dedi dr fetal taşikardi demiyormuş sanirim yasayan varmi bu durumu ? Bide karninda sıvı birikmesi olmus bu konu hakkinda da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim 🥺

Peki bu kasılmalar falan belli oluyor mu nstde oluyorsa nasıl anlaşılıyor kalp atışından mı
40in üstü sancı sayılıyor kalp atisinin ritmine düzenine bakıyorlar

Bebekler pek sevmezlermiş nst yi. Benim oğlan nst bağlandığında delirirdi karnımdayken hiç durmazdı yerinde

Bebekler pek sevmezlermiş nst yi. Benim oğlan nst bağlandığında delirirdi karnımdayken hiç durmazdı yerinde
evet sevmiyor benimki ebe öğrencinin ellerini tepti kız şok oldu ilk defa böyle bir vlbekbek görüyorum elime vuruyor dedi 🤣🤣

Gebeliği bende ileride olan anneler, sağ bacağım inanılmaz ağrıyor komple kalçadan aşağıya doğru. Arada belime de ağrı vuruyor. Bu ağrıyı adet olduğumda da çekerdim.Romatizma desem değil sızı şeklinde sürekli bir ağrı.2den beri uyumuyorum çift kat pijama giydim sıcak iyi gelir diye. Kıvranıyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı normal mi bu ağrı ne ağrısı böyle 🥺 ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
Bana doktor siyatik demişti canım sen de bi doktoruna sor istersen sinire baskı yapıyor olabilir bebek

canım belinden giriyor elektrik akımı gibi tüm rahmine dağılıyor bırakıyor çığlık bile attırır. siddetlenince em temel özelliği ritmik gelir yani on dakika 15 dakika arayla öyle gelir

Yok ilkler şiddetli olmuyor ama anladım ben doğum sancısı olduğunu. Ritmik bi şekilde ilerleyince ahanda doğuracam artık demiştim. Ama ilk sancılar tam nereye vuruyordu hatırlamıyorum valla ama sonları sorarsan her biyerime vuruyordu.
Benim arkadaşım ishal olmuş gece. Tuvaletten çıkmamış. Sabah dokuzda ishal için hastaneye gidiyor. Oğlen olmadan doğum yapmış. İlk doğum olmasına rağmen çok fazla sancı çekmemiş. Tam olarak herkeste aynı değil galiba.

Kızlar benim yine kasılmalarım var acilden burda yenidoğan yoğum bakımı yok diye yakın olan başka bi ile yönlendirdiler yoldayız şimdi uyanık olan varsa dua edermisiniz kasılmalarım dursun.
Geçmiş olsun canım en son burdan alıntı olmuş yazamadim disardaydim ama okuyorum, inşallah sağlıkla zamaninda kucağına gelir bebişin, şimdi erkense biraz daha bekleyebilir umarım bu seneki bebeler gümbür gümbür geliyo valla Allah ikinizi de birbirinize bağışlasın haber ver yine baya oldu yazmamışsın ❤️
Mrba hanımlar doktora gittim. Bebiş 32 hafta 2 kilo olmuş sorun yoktu. Sol tarafım ağrıyor demiştim. İdrar tahlilimde yoğun enfeksiyon bakteri görüldü. Antibiyotik yazdı. İnşallah sorun olmaz bu ya.
Geçmiş olsun canım inşallah senin de bir sorun oluşturmaz enfeksiyona ne iyi gelir bilmiyorum ama umarım düzelir ❤️
Canım ilki de mi şiddetli oluyor ağrı nerelerde daha çok hissediliyor. Karın üstü altı vajina bel bacak ? Adet ağrısına benziyor mu ? Gerçi ben düşük yaptık geçen sene berbattı benzer mi acaba ona
Ben de Şubat ayında bir düşük yaptım o belden bacağa vyruyoru ilk hafif geldi regl gibi sonra arttı baktim kanamaya dönmüş sonra anladik bi de acillerde sorun oldu detaylı bişi cekmeden alamayiz pazartesi gel dediler iki gün ağrısını evde çektim pazartesiye kendi oldu bitti gibi oldu, o ağrıya benziyosa daha beteri olabilir belki benim haftam azken bile öyle ise doğumda nasil olur bilemedim üf :(
Ben çekmiştim. 2 gün cekmişim hatta fark etmemişim. Bacaklarım ve kasıklarım çok agrıyodu benim adet olacakmısım gibi yapıskan olmayan akıntı gelmeye basladı . Sonra agrı kasıkta sancıya dönmeye başladı. Ve sağ göğsümün altında da bi agrı vardı ama sürekli bi agrı vardı toplanma gibi değil de bebeklerden biri oraya yatıyor dıye ağrıyo sandım . Ertesi gün belimden sancı giriyodu. Ama sonraki saatler belime sancı artık yaniyor gibi girmeye basladı kasıklara doğru dagılıyodu ve karnımın sağ tarafında sancılı bi toplanma oluyodu nefes kesen ve bariz şekilde, bacaklarımın agrısı beynıme vurmaya başladı soluğu acilde aldık gece. Herkesin aynı değildir muhtemelen ama benimki böyle idi canım 🤗
Hafif girip regle benzeyip artıyor o zaman bir gece dinlenince gecmeyen bel bacak kasık ağrısı varsa suphelenmeli ve takip etmeliyiz o zaman 🥲
Sabah 9 da oğlumun ameliyatı var 🤲🏻 sağ salim sapa sağlam kurtulsun inşallah yavrum. Bu gece bana uyku yok. 😢
Allah kuzucugunu sana sağ saglim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah canım ❤️❤️ sen de iyi düşün kötüyü çağırma hiç sen ne kadar sağlam olursan o da öyle olacak senden güç alır hemen toparlar inşallah 🌸🌸🌸
Ay kafam 56 oldu herkese farklı gidiyo o zaman sjnxjdndkdj Allah'ım napacuk

evet sevmiyor benimki ebe öğrencinin ellerini tepti kız şok oldu ilk defa böyle bir vlbekbek görüyorum elime vuruyor dedi 🤣🤣
Ama ben de elimi veya kolumu dayadigim zaman direkt tepiniyo normalde de hem de tam nereye koyduysak oraya ben hissediyo da seviyo diye yapıyorlar saniyodum 😂 sevmiyor muymuş sıpa 😂😂😂

Ben galiba iki gecedir ayağını seviyorum. Bastırıyor ben sevdikçe. Ezginin günlüğü bir şarkısı vardı aşk şarkısı ama bence bizim şarkımız bazı yerleri. Yüzünü görmem, yerini sormam.. Adını koymam oy, oy, sana hiç doymam (ismine hala karar veremedim😊)

Sabah 9 da oğlumun ameliyatı var 🤲🏻 sağ salim sapa sağlam kurtulsun inşallah yavrum. Bu gece bana uyku yok. 😢
Rabbim sana bağışlasın inşallah şifa olur ilk son, ameliyatı olur çok güclü annesi sen merak etme gün gelecek çok yaramaz durmuyor diye söyleneceksin inşallah

Back