- 29 Kasım 2012
- 1.256
- 1.396
- 133
allah yardimcin olsun cok zor olsa gerek.Evet cnm annem bebek bir haftalikken gitmek zorunda kaldi.su anda yalnizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardimcin olsun cok zor olsa gerek.Evet cnm annem bebek bir haftalikken gitmek zorunda kaldi.su anda yalnizim
insaallah. Artk dis cikartmaktan banada cocugada gina geldi hepsi pes pese.Onlar baya gec geliyor simdi simdi değil.bizim de sadece ikinci azilar kaldi
kuzumm gozun aydin, kucagina aldin demek.. oohh kocaman bir aile oldunuz bak :)) Allah mutlulugunuzu daim etsin sanada guc sabir versin canim :))Selam anneler nssilsiniz bn iki kiz ile gunlerimi geciriyirum.10gunluk olduk. Byuk kizim kardesine notr su anda.bazen opmek istiyor o kadar. Kucuk kizim cok uzun dogdu.kilosu da 4u geckin.buyuk kizim asi oldu orda ogrendik ki 11300 ve 85cm olmus.ama eski istahi yok.hala bardsktan su icerken suyu hemen dikip ustune dokuyo ve kasik catal kullanma istegi yok.ele devam.sizin bebislerde bardak kasik kullanimi nasil
yaa sorma bizde disleri bayagi bayagi tamamliyoruz kopek ve azi disi yan yana 8 dis birden gelmezmi ben sok aha gece beni perisan edicek derken yok korktugum gibi olmadi gece aglamalarimiz dahi olmadi, cocukta alisti zarinsaallah. Artk dis cikartmaktan banada cocugada gina geldi hepsi pes pese.
Ay kuzum yaa biz havuzu sevdik filan ama deniz tabi daha soguk, o yuzden once cocuklarin oldugu yere gittik onlarla oynarken yavas yavas denize soktum ilk once ben. Sonra alisti gitti ama tabi usuyorlar kuzularBiz de Denize gittik ve oğlum korktu denizden oysa çok umutluydum suya aşıktı. Banyodan korkardı önceden de şimdi ağlıyor sürekli banyoda susmuyor. Ne yapabilirim sizce
Zor ama ustesinden gelunmeyecek gibi degil.kucugun gazi tutmasa 4saatlik uyku filan yetioallah yardimcin olsun cok zor olsa gerek.
Evet cnm baya buyuduk bi anda. Arabaya kimseyi kabul edemiyoruz oto koltuklarindan evet senin oglan da iyi atak yapmis ama erkekler uzun oluyor bir donem boyunca seninki ortalamanin ustunde masaallah kilo cok önemli değil bnce bn çöp gibiymisim ama cevikmisim onemli olan okuzumm gozun aydin, kucagina aldin demek.. oohh kocaman bir aile oldunuz bak :)) Allah mutlulugunuzu daim etsin sanada guc sabir versin canim :))
Uzay'da bardakla icerken dokuyor olur o kadar canim sende :)) kasik ile yiyor yarisi dokuluyor filan ama bize yedirirken hic dokmuyor Masallah bu arada bizim boyumuz 84cm olmustu 18 aylik asimizi yaptirinca, senin kizin cok uzun dogduguna gore bizde fena sayilmayiz demek :) kilomuzda bir 11 kilonun ustune ciksa daha iyi olacak ama neyse
Bizim ufaklikta baba gitti anne gitti gibi basit seyler soyluyor.. amma velakin "o ne?" demeyi ogrendi hihi kisaca sictigimizin habercisidir bu :)) artik hergun daha cok kitap ve kartlarla oynuyoruz.. ne duyuyorsa soylemeye calisiyor cunku. Bakici ablamizin kizinin ismini ogrendi suan bana bile edaa edaaa diye sesleniyor :))baba gitti gibi basit şeyler söylemeye çalışıyor baba mama (yemek yiyeceğiz demek istedi ) Kelimeler var , papağan diyor mesela maymun da diyor cümle yeni yeni başlar sanırım .
ya evet ama iste ana yuregi bende biraz daha kilo alsin diyorum cunku dikkat etmeyince iyice zayifiyo.. neyse canim acikinca ekmeklikten ekmek alip yiyor bunada sukurEvet cnm baya buyuduk bi anda. Arabaya kimseyi kabul edemiyoruz oto koltuklarindan evet senin oglan da iyi atak yapmis ama erkekler uzun oluyor bir donem boyunca seninki ortalamanin ustunde masaallah kilo cok önemli değil bnce bn çöp gibiymisim ama cevikmisim onemli olan o
Bizimde kapanmamis ama doktora sordum iki yasina kadr kapanmamsi normal dediDoğum yapan anneler bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah. Bugün oğlumun aşısı vardı. Hemşire bıngıldağı kapanmamış dedi şimdiye kadar kapanmaası lazımdı dedi. Bir doktora da sor dedi. Doktora da daha gitmedik. Siz de durumlar nasıl? Kapanmayan var mı?
Dvit düzenli kullandık tahlil sonucu iyi çıkmıştı.
Sağol cnm içim rahatladı. Ben de önümüzde ki hafta gidicektim sorarım bende.Bizimde kapanmamis ama doktora sordum iki yasina kadr kapanmamsi normal dedi
Canim benim yaa sil bastan ama nasil oluyor tekrar ufacik minicik bir bebek olmasi hayatinizda :) ben cok ozledim Uzay'in ilk hallerini sahsenZor ama ustesinden gelunmeyecek gibi degil.kucugun gazi tutmasa 4saatlik uyku filan yetio
Bnde minik bebekleri gordukce iyiki yapmışım diyordum. Ama ilk kızıma bakinca onun tam cilgin ilgi dönemi bu döneminin hakkini veremicem diye üzülüyorum ama pozitif bakmaya çalışıyorum herseye.bazen patliyirum o da esime oluyor genelde. Kizlarima kizmamak icin galibaCanim benim yaa sil bastan ama nasil oluyor tekrar ufacik minicik bir bebek olmasi hayatinizda :) ben cok ozledim Uzay'in ilk hallerini sahsen
Ablaya arkadas oldu bence daha sansli suan ilgi filan verilir hic merak etme sen :)Bnde minik bebekleri gordukce iyiki yapmışım diyordum. Ama ilk kızıma bakinca onun tam cilgin ilgi dönemi bu döneminin hakkini veremicem diye üzülüyorum ama pozitif bakmaya çalışıyorum herseye.bazen patliyirum o da esime oluyor genelde. Kizlarima kizmamak icin galiba
onunla beraber mi yıkanıyorsunuz oyuna çevirin banyoyu o sizin başınıza şampuan döksün çitilesin su ile durulasın. bi ara oğlumda yikanmaktan soğudu sonra atlattık şimdi yıkanmak için ağlıyorBiz de Denize gittik ve oğlum korktu denizden oysa çok umutluydum suya aşıktı. Banyodan korkardı önceden de şimdi ağlıyor sürekli banyoda susmuyor. Ne yapabilirim sizce
gül e gül e büyüt canim allah bağışlasın yardımcın olsun.nasil bi mutluluktur iki bebekSelam anneler nssilsiniz bn iki kiz ile gunlerimi geciriyirum.10gunluk olduk. Byuk kizim kardesine notr su anda.bazen opmek istiyor o kadar. Kucuk kizim cok uzun dogdu.kilosu da 4u geckin.buyuk kizim asi oldu orda ogrendik ki 11300 ve 85cm olmus.ama eski istahi yok.hala bardsktan su icerken suyu hemen dikip ustune dokuyo ve kasik catal kullanma istegi yok.ele devam.sizin bebislerde bardak kasik kullanimi nasil
hayır canim ya cümle yok kelime sayımızda az bizim.anne bile yok .konuşmuyor oğlum sadece kendi dilinde bi şeyler anlatıyor. oysaki çok konuşuyoruz onunla kitap müzik oyun hepsi var ama konuşmuyor. her şeyi de anlıyor maşallah.acaba biz yalanınız diye mi .ben esin ve oğlumuz başka kimdeniz yok başka memleketteyiz.sizde konuşmalar nasılKızlar cümle kuran varmı cocuklarda?bu arada dahi çocuk hayvan sesleri diye bi program indirdim hayvanlarin isimlerini söylüyo ve sesleri de var oğlum tekrar etmeye çalışıyo bi bakın isterseniz
aynen oylede valla alisti insaallah 2. azilar gelmez dua ediormyaa sorma bizde disleri bayagi bayagi tamamliyoruz kopek ve azi disi yan yana 8 dis birden gelmezmi ben sok aha gece beni perisan edicek derken yok korktugum gibi olmadi gece aglamalarimiz dahi olmadi, cocukta alisti zar
ayni duygulardayiz bazen ufakliga mama versem oglumla ckip gezip dolassam diyorum sonra icime sinmiyor onada mama vermek sutum var haksizlik gibi gelio karma karisik duygular icerisindeyim. bende esime patliyorum hep. zor gunler ama buyuduklerinde iyi ki diyecegimiz cok sey olacak diye dusunuyorum. cunku arkadas kardes dost hersey olcaklar birbirlerine 3. kisiyi hic aramiycaklar insaallah. Rabbim sabir versin atlatalim bu gunleri insaallah.Bnde minik bebekleri gordukce iyiki yapmışım diyordum. Ama ilk kızıma bakinca onun tam cilgin ilgi dönemi bu döneminin hakkini veremicem diye üzülüyorum ama pozitif bakmaya çalışıyorum herseye.bazen patliyirum o da esime oluyor genelde. Kizlarima kizmamak icin galiba
Insallah canim.onumuzdeki sene bu vakitler baya rahatlariz gibime gelioayni duygulardayiz bazen ufakliga mama versem oglumla ckip gezip dolassam diyorum sonra icime sinmiyor onada mama vermek sutum var haksizlik gibi gelio karma karisik duygular icerisindeyim. bende esime patliyorum hep. zor gunler ama buyuduklerinde iyi ki diyecegimiz cok sey olacak diye dusunuyorum. cunku arkadas kardes dost hersey olcaklar birbirlerine 3. kisiyi hic aramiycaklar insaallah. Rabbim sabir versin atlatalim bu gunleri insaallah.