- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Nedir durum canim?Amin ins cnm.bugun kasilmalarim var.hayırlısı artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir durum canim?Amin ins cnm.bugun kasilmalarim var.hayırlısı artik
Dogurmadim canim hala. Bu hamileligimde kasilma arasi belim kopuyor ama duzenli degilNedir durum canim?
Kızlar nasılsınız yakında doğuma gidecek arkadaş var öyle mi Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Benim gözüm hiç yemiyor valla 2. Yi..bi 3 sene de yemez herhalde
Kızlar bu arada sütten kestiniz mı kuzuları..biz hala etmiyoruz gerçi gün içinde değil ancak işten sonra ve sabaha kadarnapsam kessemmi diyorum artık
Ben gece ememsini kestim artik. Cok sık uyaniyordu kalmadi sukur. Ama gunduz emziriyorum hala.Kızlar nasılsınız yakında doğuma gidecek arkadaş var öyle mi Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Kızlar bu arada sütten kestiniz mı kuzuları..biz hala etmiyoruz gerçi gün içinde değil ancak işten sonra ve sabaha kadarnapsam kessemmi diyorum artık
Nasıl kestin? Kalkınca ne yaptın?Ben gece ememsini kestim artik. Cok sık uyaniyordu kalmadi sukur. Ama gunduz emziriyorum hala.
Ben de çok emzirmiyorum sütüm çok azaldı ama 2 yaşına kadar kesmicem bida nerde bulcak anne sütü. Az da olsa emsin. 2.yi benimde gözüm yemiyor. 3 yaşından sonra gözümü karartıp yapıcam inşallahKızlar nasılsınız yakında doğuma gidecek arkadaş var öyle mi Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Hayırlı olsun :) kaç yaş araları. Bir kere de olsa gitseydiniz keşke ne durumda öğrenirdiniz. İkiz falan olur süpriz olmasın :)Ohooo ben yanlis yerdeyim pardon :)
Ilk gun 3 kez kalkti 20 dakikaya yakin aglafi meme yok annecigim dedim su verdim bakti ne kadar aglasa da degisen bisey yok yatti uyudu. 2. Gun 2 kez kalkti 5er dk aglafi 3. Gun bir kez kalkti su icirdim biraz mizirdadi yatti uyudu. Simdi uyansa da su veriyorum meme derse gece meme yok annecigim diyorum donup yatıyor cok sukur.Nasıl kestin? Kalkınca ne yaptın?
basın sağolsun canım allah sabır versinBiri akciğer kanseri biri rahim kanseri en son ölen kuzenimde denizde boğuldu hepsi arka arkaya 2kardes 5ay arayla öldü Allah önce teyzeme sabır versin insallah 5 ay arayla arkalı önlü mezara koydular kadın birinin acısını yasayamadan diğeri mezarlıkta hangisine yanacağını şaşırıyo Allahım evlat acısı kimseye vermesin
yani kendi kendine mi daldı canim uykuya.benim de bebeğim çok sık emiyor gece o kadar kolay mı oldu kesmek ya ben nasıl yapacağımı bilmiyorum gözümü korkutuyor daIlk gun 3 kez kalkti 20 dakikaya yakin aglafi meme yok annecigim dedim su verdim bakti ne kadar aglasa da degisen bisey yok yatti uyudu. 2. Gun 2 kez kalkti 5er dk aglafi 3. Gun bir kez kalkti su icirdim biraz mizirdadi yatti uyudu. Simdi uyansa da su veriyorum meme derse gece meme yok annecigim diyorum donup yatıyor cok sukur.
allah hayırlısıyla kurtarsın canımDogurmadim canim hala. Bu hamileligimde kasilma arasi belim kopuyor ama duzenli degil
Aynen aynen. Hicbir sekilde iletisime gecmedim oyle yataktan kaldirp pispislama falan yapmadim uykusu acilmasin diye. Ilk gun sabir istiyor ama diyorum ya 3 kez uyandi ve 3unde de 20 dk ya yakin agladi. Sadece yaninda yattim ve meme diye cok israr ettiginde gece meme yok annecigim dedim. Birinde cok agladi ninni soyleyerek sakinlestirip uyuttum ama dedigim gibi yatakta sadece yanima aldim ve ninni soyledim herhangi bir temasta falan bulunmadan.yani kendi kendine mi daldı canim uykuya.benim de bebeğim çok sık emiyor gece o kadar kolay mı oldu kesmek ya ben nasıl yapacağımı bilmiyorum gözümü korkutuyor da
canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin her yeni bebek daha bi güzelliktir hayatına.Bende kaza sahibi oldum dün hamile olduğunu öğrendim dünyam başına çoktu oğlum daha meme emiyor çok üzgünün aldırmayı bilr düşündüm çalışıyorum napcam beş haftalık
anladım canim cok sagol ben de uygulayacam daha sonra biraz daha emzirmek istiyorum açıkçası ama konu açılmışken detayları sormak istedim. ben yanımda yaptırıyorum ama acaba daha mı zor olur benim ki mesela ninni söylesem ya da pis pis yapsam her zaman uyanınca ister mi yani sütü kestikten sonraAynen aynen. Hicbir sekilde iletisime gecmedim oyle yataktan kaldirp pispislama falan yapmadim uykusu acilmasin diye. Ilk gun sabir istiyor ama diyorum ya 3 kez uyandi ve 3unde de 20 dk ya yakin agladi. Sadece yaninda yattim ve meme diye cok israr ettiginde gece meme yok annecigim dedim. Birinde cok agladi ninni soyleyerek sakinlestirip uyuttum ama dedigim gibi yatakta sadece yanima aldim ve ninni soyledim herhangi bir temasta falan bulunmadan.
Ne güzel başarmışsnız. Benim oğlan kendini yırtıyor nasıl susturcam öyle olunca. Bizim gece uyanmaları azaldı çok yorulursa sabaha kadar uyuyo yani 6 gibi uyanıyor ozaman emip bir kaç saat daha uyuyor ama çok yorulursa.Ilk gun 3 kez kalkti 20 dakikaya yakin aglafi meme yok annecigim dedim su verdim bakti ne kadar aglasa da degisen bisey yok yatti uyudu. 2. Gun 2 kez kalkti 5er dk aglafi 3. Gun bir kez kalkti su icirdim biraz mizirdadi yatti uyudu. Simdi uyansa da su veriyorum meme derse gece meme yok annecigim diyorum donup yatıyor cok sukur.
Valla kendini de yirtsa hic tepki vermiyorum bakiyor ne yaparsa yapsin sonuc degismiyor susuyor. Yani soyledigimde basit gibi geliyor ama gecenin bi vakti avaz avaz 20 dk aglyan coxuga tepkisiz kalmak hem esim hem de benim icin cok zor. Bir de yazliktayiz kv gorumcenlwe falan hep bir aradayiz. Esim millet rahatsiz olacak ver artik sussun dese de 3 gun rahatsiz olsunlar yapacak birsey yok çocuk bu dedim. Onlara da 3 gun sabredin olmazsa vazgececgim dedimNe güzel başarmışsnız. Benim oğlan kendini yırtıyor nasıl susturcam öyle olunca. Bizim gece uyanmaları azaldı çok yorulursa sabaha kadar uyuyo yani 6 gibi uyanıyor ozaman emip bir kaç saat daha uyuyor ama çok yorulursa.
Maşallah cnm sabırlıymışsın. Önemli olan kararlı olmak sanırım. Kararlı olacağım zaman bende başlarım inşallah.Valla kendini de yirtsa hic tepki vermiyorum bakiyor ne yaparsa yapsin sonuc degismiyor susuyor. Yani soyledigimde basit gibi geliyor ama gecenin bi vakti avaz avaz 20 dk aglyan coxuga tepkisiz kalmak hem esim hem de benim icin cok zor. Bir de yazliktayiz kv gorumcenlwe falan hep bir aradayiz. Esim millet rahatsiz olacak ver artik sussun dese de 3 gun rahatsiz olsunlar yapacak birsey yok çocuk bu dedim. Onlara da 3 gun sabredin olmazsa vazgececgim dedim