- 18 Haziran 2018
- 1.269
- 1.831
- 133
- 33
Güzellik hoş geldin kızBana doktor siyatik demişti canım sen de bi doktoruna sor istersen sinire baskı yapıyor olabilir bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzellik hoş geldin kızBana doktor siyatik demişti canım sen de bi doktoruna sor istersen sinire baskı yapıyor olabilir bebek
evet sağ bacak siyatik oluyor genelde. Bende de oldu kendi kendine geçtiBana doktor siyatik demişti canım sen de bi doktoruna sor istersen sinire baskı yapıyor olabilir bebek
kız olsa ecem olacaktı bizim.Ben kız olsa Serra veya Doğa istiyordum. Hatta ikisi arasında kalmıştım kesin gibiydi .
Allah razı olsun hepinizden.Dokuza alarm kurdum. İşte olacağım ama duaya başlarım. Allah şifa versin. Sağlıcakla çıksın inşallah
İnşallah ameliyatıda çok güzel geçer. Dualarımız minik savaşçıyaAllah razı olsun hepinizden.
kendimi oyalamak için duş aldım pansumanımı değiştim. Dikişlerimi falan inceledim aynadan. Annelik ne kadar güzel ama içimde bebeğimin olmayışına hala alışamıyorum. Kucağımda değil diye heralde bilmiyorum. Doğuma hazırlıksız yakalandım tabi. Hala hamile gibi hissediyorum bazen. Tartıldım tam 9 kg eksilmişim. Heralde bu 1 haftada üzüntüden kg da verdim. Yoksa hamilelikte 6 kg almıştım toplam. Sabaha nasıl varacaz bakalım bu gece.
Oğlunuzda Acıbadem’de yogun bakımda değilmi,sizden ücret talep edilirse belli olur.75 bin epiduralli sezaryen ücreti. 2024 için di tabi. bu rakam yeni yılda artacak demişlerdi. 31 aralıkta dayanamadı geldi benim oğluşum. Yeni rakamıda hiç sormadık.
Sağlıkla tez zamanda geçsin gitsin inşallah,son sağlıkla sınamanız olur inşallahSabah 9 da oğlumun ameliyatı var sağ salim sapa sağlam kurtulsun inşallah yavrum. Bu gece bana uyku yok.
Evet oda aynı hastanede yoğun bakımda. Ameliyat için ayrı ücretler çıkıyor tabi. Yoğun bakım ücretini sgk karşılıyormuş ilk 28 gün yenidoğan kapsamında. Ama ameliyatı için farklı. Dış doktor getirttiğimiz için prof. Onunda ücreti ayrı.Oğlunuzda Acıbadem’de yogun bakımda değilmi,sizden ücret talep edilirse belli olur.
Gerçi ameliyat için ek ücrette gereklimi bilmiyorum,umarım istenmez
geçti canım sanırım yalancı sancı. Daha iyiym arada vurup gidiyorDoğum sancısı mı Bi geliyor aman allahım diyorsun belin kasıkların hepsi birden bir başlıyor ağrıya daha önce böyle bir ağrı çekmedim diyorsun. 30 40 sn arası sürüyor ve geçiyor. Ama çok düzenli oluyor. İlk yarım saatlerde başlıyor saatler ilerledikçe dakikalara düşüyor. Senin yapman gereken sancıya dakika tutmak
Hadi vakalım hayırlyla inşallah canımEvet benimki kız aslında benle her şeyi aynı olmuş annemin anlattığına göre ama ben 9 ay 10 günü beklemişim 10 şubatta doğmuşum. Kızımı en geç 39. Haftada alcaklar sanırım
Ben de toplamda 8-9 kilo arası aldım 3 çocuk zaten. Ben 20 kilo falan alırım sanmıştım hatta eşim 30 diyordu ama fastfood'u azaltınca 8-9 arasında kaldım
hadi ya demek fark etmedin ilk başta neyseki geride kalmış sonu da güzel olsunbir an önce bebeğine kavuşmanı dilerimBen çekmiştim. 2 gün cekmişim hatta fark etmemişim. Bacaklarım ve kasıklarım çok agrıyodu benim adet olacakmısım gibi yapıskan olmayan akıntı gelmeye basladı . Sonra agrı kasıkta sancıya dönmeye başladı. Ve sağ göğsümün altında da bi agrı vardı ama sürekli bi agrı vardı toplanma gibi değil de bebeklerden biri oraya yatıyor dıye ağrıyo sandım . Ertesi gün belimden sancı giriyodu. Ama sonraki saatler belime sancı artık yaniyor gibi girmeye basladı kasıklara doğru dagılıyodu ve karnımın sağ tarafında sancılı bi toplanma oluyodu nefes kesen ve bariz şekilde, bacaklarımın agrısı beynıme vurmaya başladı soluğu acilde aldık gece. Herkesin aynı değildir muhtemelen ama benimki böyle idi canım
En son sancı 5-6 dkda bir geliyordu hastaneye girdiğimizde. Serklaja rağmen acılmam da olmuştu. Böyle işte
Benim bayağı düzensiz geldi. Gelen her ne ise artık:) şimdi iyiym amacanım belinden giriyor elektrik akımı gibi tüm rahmine dağılıyor bırakıyor çığlık bile attırır. siddetlenince em temel özelliği ritmik gelir yani on dakika 15 dakika arayla öyle gelir
Of ne aşka amaevet geçen biri söyledi erkekler anne aşkı oluyor diye
belin canım omuriliginde başlıyor rahime dağılıyor tüm karnında hissediyorsun.
Canım hipp ya da holle bak organik sertifikalı.merhaba kızlar, sütün hemen gelmemesine karşı mama bulundurayım diyorum, öneriniz var mı ? İyisi, temizi hangisidir acaba ? Teşekkürler şimdiden
O kadar bariz belli oldu demek sende de haha her bi yerime :)Yok ilkler şiddetli olmuyor ama anladım ben doğum sancısı olduğunu. Ritmik bi şekilde ilerleyince ahanda doğuracam artık demiştim. Ama ilk sancılar tam nereye vuruyordu hatırlamıyorum valla ama sonları sorarsan her biyerime vuruyordu.
Geçmiş olsun canım en son burdan alıntı olmuş yazamadim disardaydim ama okuyorum, inşallah sağlıkla zamaninda kucağına gelir bebişin, şimdi erkense biraz daha bekleyebilir umarım bu seneki bebeler gümbür gümbür geliyo valla Allah ikinizi de birbirinize bağışlasın haber ver yine baya oldu yazmamışsın
Geçmiş olsun canım inşallah senin de bir sorun oluşturmaz enfeksiyona ne iyi gelir bilmiyorum ama umarım düzelir
Ben de Şubat ayında bir düşük yaptım o belden bacağa vyruyoru ilk hafif geldi regl gibi sonra arttı baktim kanamaya dönmüş sonra anladik bi de acillerde sorun oldu detaylı bişi cekmeden alamayiz pazartesi gel dediler iki gün ağrısını evde çektim pazartesiye kendi oldu bitti gibi oldu, o ağrıya benziyosa daha beteri olabilir belki benim haftam azken bile öyle ise doğumda nasil olur bilemedim üf
Hafif girip regle benzeyip artıyor o zaman bir gece dinlenince gecmeyen bel bacak kasık ağrısı varsa suphelenmeli ve takip etmeliyiz o zaman
Allah kuzucugunu sana sağ saglim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah canım sen de iyi düşün kötüyü çağırma hiç sen ne kadar sağlam olursan o da öyle olacak senden güç alır hemen toparlar inşallah
Ay kafam 56 oldu herkese farklı gidiyo o zaman sjnxjdndkdj Allah'ım napacuk
Komple vücudu çarpıyor rahime:) aetık sırtı totosu ne varsa hepsi birden :)Kızlar bende şeyi merak ediyorum hickiriyolar ya o pıt pıt eden yer nereleri oluyor kafası mı yoksa karnı mi bilen var mı
Hipp veya holle. Migros ve ebebekte var. 1 numara bakEzbere bilmeden almaktan korkuyorum. Ya hastane güzel mama vermezse diye korkuyorum . Sıvı mamalar var içime hazır hastane çantasına koysam mi diye düşünüyorum
Konuş canım inşallah hiç ihtiyacın olmaz da yine de için rahat olur enazındanYaaa bu yenidoğan yoğun bakımın yeterli olmaması canımı sıktı şimdi. İnşallah ihtiyaç olmaz tabii ki ama insan güvenmek istiyor bir yandan. Haftaya randevuya gidince ben de bir konuşayım Alev hanımla bu durumu
Çok teşekkür ederim canım bir hafta daha beklese çok süper olacak inşallah beklerGeçmiş olsun canım en son burdan alıntı olmuş yazamadim disardaydim ama okuyorum, inşallah sağlıkla zamaninda kucağına gelir bebişin, şimdi erkense biraz daha bekleyebilir umarım bu seneki bebeler gümbür gümbür geliyo valla Allah ikinizi de birbirinize bağışlasın haber ver yine baya oldu yazmamışsın
İyiyim canım epey azaldı kasılmalarım çok şükür serum nst antibiyotikler falan inşallah bebişi biraz daha içeride tutacaz
Aynen zaten artık öyle düşünüyorum net içime sindigi an duyurucam konuyu da kapaticam ismi beğenmeyen kendi dogursun kendi istediği ismi koysunBizim mert ali olacak eşim ilk, başta Mert'e soğuk baktı, ben kararlı olunca, oda kabullendi mert ali diye diye alıştı içine sinen ismi koymalısın çocuk senin ya çok fazla etrafa kulak asma bence
Çok iyi yapmışsın garantici olmak şart ndnxjsnjd ne bu büyük ismi koydurma isteği anlamıyorum zaten babasinin ismini çok istiyosa oğluna verseymiş öff ismiyle güzel yaşasın hayatini bebişBen ilk erkek olduğunu öğrenince mert dedim öyle kaldı tulumu yastığı hediyelik falanda yaptırdım eşimin aklına kimse girmesin eşimin değiştirme şansı, olmasın diye kayınvalidem babasının adını istedi mehmet nuri bende istemedim hızlı karar vermeme sebep oldular bu saaten sonra değişmez
Şu büyüklerin ortaya aile büyüklerinin ismini atmasına gıcık oluyorum. Kaynanasının babasının adı. Bize ne canım kadın niye senin babanın adını koysun. Çok sevse kendi babasının adını koyar. Kendi doğurup istediği ismi koysun.Aynen zaten artık öyle düşünüyorum net içime sindigi an duyurucam konuyu da kapaticam ismi beğenmeyen kendi dogursun kendi istediği ismi koysun
Çok iyi yapmışsın garantici olmak şart ndnxjsnjd ne bu büyük ismi koydurma isteği anlamıyorum zaten babasinin ismini çok istiyosa oğluna verseymiş öff ismiyle güzel yaşasın hayatini bebiş
Ayyyyyyyyyynennnn umarım hicbirinizin çevresinde böyle bir istek ısrar olmaz keyfiniz tadınız kaçmaz hiçŞu büyüklerin ortaya aile büyüklerinin ismini atmasına gıcık oluyorum. Kaynanasının babasının adı. Bize ne canım kadın niye senin babanın adını koysun. Çok sevse kendi babasının adını koyar. Kendi doğurup istediği ismi koysun.
Valla bende vardı. Severim valide tarafını bilirsiniz. Peder evde sürekli huzursuzluk yapıyormuş benim ismimi koysunlar diye. Eşimi aradı biz zaten koyduk isim. 10 tane doğurmayacağıma göre. Eşim gerekeni söyleyince umursamadım. Ama valideye keşke bana da bir söyleseydin dedim.Ayyyyyyyyyynennnn umarım hicbirinizin çevresinde böyle bir istek ısrar olmaz keyfiniz tadınız kaçmaz hiç
Ben yine kesin kararsız kalırdım. Kız ismi çok daha seçenek var. Duru da güzel. Zeynep ismini çok severim. Bir sürü varkız olsa ecem olacaktı bizim.
bize kalsa kararsızlık olurdu ama kızım çoktan koymuştu adını kız olursa ecem olacak diyeBen yine kesin kararsız kalırdım. Kız ismi çok daha seçenek var. Duru da güzel. Zeynep ismini çok severim. Bir sürü var
inşallah canim o kız duracak orda annesi endişelenmeKonuş canım inşallah hiç ihtiyacın olmaz da yine de için rahat olur enazından
Çok teşekkür ederim canım bir hafta daha beklese çok süper olacak inşallah bekler
İyiyim canım epey azaldı kasılmalarım çok şükür serum nst antibiyotikler falan inşallah bebişi biraz daha içeride tutacaz
Çok ama çok teşekkür ederim bilgiler için. En azından girecekken bileyim neyin ne olduğunu çok iyi oldu40in üstü sancı sayılıyor kalp atisinin ritmine düzenine bakıyorlar
Hadi yaa benimki de oğlan Bakalım ne tepki gösterir girince. Peki normalde öyle değilken nstde verdikleri tepkiler yanlış bilgiye sebep oluyor mu? Çok hareketlenmesinden sebepBebekler pek sevmezlermiş nst yi. Benim oğlan nst bağlandığında delirirdi karnımdayken hiç durmazdı yerinde