• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Biri akciğer kanseri biri rahim kanseri en son ölen kuzenimde denizde boğuldu hepsi arka arkaya 2kardes 5ay arayla öldü Allah önce teyzeme sabır versin insallah 5 ay arayla arkalı önlü mezara koydular kadın birinin acısını yasayamadan diğeri mezarlıkta hangisine yanacağını şaşırıyo Allahım evlat acısı kimseye vermesin
Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin teyzenize. Çok zor bir durum :( sütün tekrar geldi mi peki?

Kızlar nasıl gidiyor küçük canavarlarla:deli:. Kimsecikler kalmamış burda. Bizim ki düz duvarlara tırmanıyor enerjisi hiç bitmiyor. Ben de ne güç ne kuvvet kalıyor yetişemiyorum resmen. Çıkmadığı yer yok. Birde yeni bir huyu başladı sinirlendi mi elinden birşey aldık mı kafasını yerlere vuruyor. Bu huyundan nasıl vazgeçircez. Canı acısa bile devam ediyor. Biz farkedene kadar baya vurmuş oluyor korkuyom birşey olacak diye :(

Biri akciğer kanseri biri rahim kanseri en son ölen kuzenimde denizde boğuldu hepsi arka arkaya 2kardes 5ay arayla öldü Allah önce teyzeme sabır versin insallah 5 ay arayla arkalı önlü mezara koydular kadın birinin acısını yasayamadan diğeri mezarlıkta hangisine yanacağını şaşırıyo Allahım evlat acısı kimseye vermesin

çok üzüldüm. Rabbim sabır versin.

amin Allah razı olsun canım... geldi sütüm çok şükür ama belki psikolojik eskisi gibi çok gelmiyo gibi geliyo bana
Basin sagolsun canim Allah geride kalanlara sabir ve ömür versin. Benim de sutum eskisi kadar degil ama normaldir diye dusunuyorum cunku artik bebislermiz de cocuk olmaya basladilar.

Kızlar nasıl gidiyor küçük canavarlarla:deli:. Kimsecikler kalmamış burda. Bizim ki düz duvarlara tırmanıyor enerjisi hiç bitmiyor. Ben de ne güç ne kuvvet kalıyor yetişemiyorum resmen. Çıkmadığı yer yok. Birde yeni bir huyu başladı sinirlendi mi elinden birşey aldık mı kafasını yerlere vuruyor. Bu huyundan nasıl vazgeçircez. Canı acısa bile devam ediyor. Biz farkedene kadar baya vurmuş oluyor korkuyom birşey olacak diye :KK43:
Korkma canim bisey olmaz. Onun amaci zaten sizin dikkatinizi cekmek ve bunu da başarmış oluyor. Eger sabredebilirsen bi yontem soyleyim max 5 defa dene bence gecer. O vursa bile hicbir tepki verme yapma etme deme dikkatini baska seyle dagitmaya calisma hatta bakma bile ona baksan da ne fiziksel ne de sozel bir iletisime gecme. Bakar ki o yaptigiyla artik dikkatini cekemiyor birakir o huyunu.

Korkma canim bisey olmaz. Onun amaci zaten sizin dikkatinizi cekmek ve bunu da başarmış oluyor. Eger sabredebilirsen bi yontem soyleyim max 5 defa dene bence gecer. O vursa bile hicbir tepki verme yapma etme deme dikkatini baska seyle dagitmaya calisma hatta bakma bile ona baksan da ne fiziksel ne de sozel bir iletisime gecme. Bakar ki o yaptigiyla artik dikkatini cekemiyor birakir o huyunu.
Aslında denemeye çalışıyoruz ama inan çok hızlı vuruyor Allah korusun beynine birşey olcak diye hemen müdahale ediyoruz. Çünkü bazen gidiyo fayansa falan vuruyor kafası kıpkırmızı oluyor biz gidene kadar. Aniden vurmaya başlıyor. Bazı şeylerde rahatımdır hemen ellemem ama bu yaptığı bıraksak kafasını yarcak.

Aslında denemeye çalışıyoruz ama inan çok hızlı vuruyor Allah korusun beynine birşey olcak diye hemen müdahale ediyoruz. Çünkü bazen gidiyo fayansa falan vuruyor kafası kıpkırmızı oluyor biz gidene kadar. Aniden vurmaya başlıyor. Bazı şeylerde rahatımdır hemen ellemem ama bu yaptığı bıraksak kafasını yarcak.
Benim iki kardesimin arasi 1 yas. Buyuk kardesim kucuk dogunca cok kiskandi ve o da hirsindan kafasininyere duvara ne buldu ona vururdu. Allah korusun tabi ama bisey olmadi ;)

Oyyy kizlar siz hepten koyvermissiniz :KK70: benim gibi kaza maza sahip olun bence.hepsi bir büyür gider.su anda kendimi böyle avutuyorum
Bende kaza sahibi oldum dün hamile olduğunu öğrendim dünyam başına çoktu oğlum daha meme emiyor çok üzgünün aldırmayı bilr düşündüm çalışıyorum napcam beş haftalık

Bende kaza sahibi oldum dün hamile olduğunu öğrendim dünyam başına çoktu oğlum daha meme emiyor çok üzgünün aldırmayı bilr düşündüm çalışıyorum napcam beş haftalık
Tatlim hayırlı olsun ne aldirmasi.ne güzel mevlam bir canli bağışlamış sana.hem büyük bebeğin büyüdü artık.biraz daha emzirebilirsin.sonra zaten sütten kesme gunlerin gelecekti.benim gibi erkenden kesmek zorunda kalmıyorsun.bn nasipse haftaya dogum yapacağım yani öyle umuyorum.ama o kadar sabırsız ve heyecanlıyım ki simdiden kızımla minik kizimin beraber geçireceği gunleri hayal ediyorum.bn gurbetteyim yardimcim yok ama buna rağmen guzel gunler beni bekliyor diyorum.çünkü ikisi bir anda büyüyecek ve ben iste o zaman derin bir nefes alacağım. Uzun bir süre cocuk mevzusu rafa kalkacak. Kizlarim ve eşimle hayati yasayacagim diyorum.sen de oyle kendini tatmin et ve bebegine ait olacak bir badi kiyafet falan al.o zamam insan baglanmaya başlıyor

Tatlim hayırlı olsun ne aldirmasi.ne güzel mevlam bir canli bağışlamış sana.hem büyük bebeğin büyüdü artık.biraz daha emzirebilirsin.sonra zaten sütten kesme gunlerin gelecekti.benim gibi erkenden kesmek zorunda kalmıyorsun.bn nasipse haftaya dogum yapacağım yani öyle umuyorum.ama o kadar sabırsız ve heyecanlıyım ki simdiden kızımla minik kizimin beraber geçireceği gunleri hayal ediyorum.bn gurbetteyim yardimcim yok ama buna rağmen guzel gunler beni bekliyor diyorum.çünkü ikisi bir anda büyüyecek ve ben iste o zaman derin bir nefes alacağım. Uzun bir süre cocuk mevzusu rafa kalkacak. Kizlarim ve eşimle hayati yasayacagim diyorum.sen de oyle kendini tatmin et ve bebegine ait olacak bir badi kiyafet falan al.o zamam insan baglanmaya başlıyor
Ne güzel soylemissin utandirdin beni dusuncelerimden rabbim kızdığım için affetsin beni sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebisini duanda beni de unutma ins

Merhaba herkese ara ara geliyordum gruba kimse yazmamış diyordum bu ara aktif galiba. Ben de sütten kesmeyi düşünüyorum 17 aylık ama bildiğiniz minyatür sanki. 9 kilo bile olmadı doktorlarda bişey söylemiyor ama çoçuğum hiçbirşeyi yemiyor. Nedeni yok bulamadık. Gelişim sütleri varmış galiba aranızda kullanan var mı? İşe yarıyor mu?

Ne güzel soylemissin utandirdin beni dusuncelerimden rabbim kızdığım için affetsin beni sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebisini duanda beni de unutma ins
Amin canim sen de dua et bir avazda dogurayim .insan sok oluyor ilk öğrendiğinde.ama.sonrası cok güzel.sen de saglikla al kucağına ins ;)

Napcan ona bisey diyemem ama aldirmak aklindan bile gecmemeli bence canim

Suan olayin ilk şoku ile cok haklisin bunlar dusunmeye. Ama dusunsene cocuk sahibi olabilmek icin yillarca cabalayan insanlar var evlatlik alip bir daha cocuguna hayatta hic kardes veremeyecek insanlar var. Ne buyuk nimet ki rabbim sana ikinci kez anne olmayi layik gormus ve ne büyük nimet ki rabbim evladina kardes nasip etmis. Sen gönlünü ferah tut maddi manevi illa ki zorlugu olacak ama onun da miss kokusu omre bedel olacak. Dusunsene ilk kucagimiza aldigimiz gunleri ne cabuk buyuduler demi. Maddi olarak ne kadar zorluk ceksek de kismetleriyle gelmedi mi evlatlarimiz? Kac gece uykusuz kalip kac kez sinir krizi esiginden donsek de bir gulumseme silmedi mi herseyi? Niye cunku onlar bizim evladimiz canimiz kanimiz. Suan icinde belki kipirdamiyor ama sana coookk ihtiyaci olan bir evladin daha var. Bence sen cok güçlü bir anne olup iki evladina da yetebilirsin. Tabi ki zorluklari olacaktir ama her zorlukta oldugu gibi bunun da mukafati vardir. Bizler ikinciyi dusunsek mi korkuyorum zaten yeni rahatliga alistim uykusuz gecelere geri donmek istemiyorum diye kaygilanip korkarken sen ikinci evladini buyutmus bile olacaksin oohhh miss.

İlk duyduğunda bunları yaşaman çok normal ama ben onun da senin evladın olduğunu unutmam anı da isterim. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. İlk hamile kalsam ben de çok üzülürüm.

o an anı tepki vermeden farklı bir şey yapsan aaa gel bak burda ne var vs desen. oğlumun da canı yanmaz kolay kolay ve düz duvara gerçekten de tırmanır arada biz3 vuruyor ama eğlence sanıyor

az kalmış canım , rabbim kolayca kucağına almanı nasip etsin.

Back