canım benim kendini suçlama senle alakalı bi durum değil bu . Benim bebeğim iştahlı idi ama şimdi çok az yemeye başladı iştahlı iken de kg si azdı ve tam 3 ay aynı kgde kaldı bana da endekroloji bölümüne goturmemi söylediler ama ben götürmedim bi şey olduğunu sanmıyorum bebeğim çok haraketli 1 dk bile yerinde durmuyor ve bana çekmiş zayıf yapılıyim bende çok yememe rağmen. senin bebeğinde çok haraketli ise ondan kg almilyordur. şu an çoğu bebek istahsiz ve yazılanlara gorede normal bi durummuş kendini üzme lütfenMerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ben de aynı şeyi yaşıyorum ne versem yemiyor biz 8 kg'da kaldık ve boy çok kısa dr çoçuk endokronolojisine gönderdi. Boyda kilo da dipte . İnşqllah bişey çıkmaz bende kızıma bakamıyorum diyeçok üzülüyordum şimdi daha da kötüyüm.
Bende sarı bantlıyı beğenmedim sahte gibi ve içi çok ince mavi olan çok güzeldi herkes mavi sahte diyor ama bence sahte değil sizin dediğiniz gibi yeni üretimmiş demekkiBak bende bunları markafoniden aldım farklı geldiler sonra ogrendimki içi beyaz petekli olan eski primaymis mavi olanları yeni bundan sonrada hep mavi den uretecekmis prima seninki de bunlardan birimi Ben bantlarinda parlaklık goremeyip resim paylaştım
Üzülme bencede benim kızında zayıf ve boyu kısa ama ben hiç sorun olduğunu düşünmedim 15 aylık olacak yarın 9300 kilosu 74 cm boyu ama bende zayıf ve kısa sayılırım bana çekmiş diye düşünüyorumMerhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ben de aynı şeyi yaşıyorum ne versem yemiyor biz 8 kg'da kaldık ve boy çok kısa dr çoçuk endokronolojisine gönderdi. Boyda kilo da dipte . İnşqllah bişey çıkmaz bende kızıma bakamıyorum diyeçok üzülüyordum şimdi daha da kötüyüm.
Arkadaslar konuşma durumu ne alemde sizler de oğlum soylediklerimizi taklit etmeye başladı fakat bi kaç kere söylüyo sonra söylemiyo maşallah bayağı kelime söylüyo geliştirmek için neler yapabilirim? Ve gündüz ne gibi oyunlar oynuyosunuz kaliteli vakit gecirebilmek için neler yapabilirim
oglumda saklambaç çok seviyor ben bazen telefona daliyorum o kendi kendine arabasini falan suruyo oynuyo sonra icim bi üzülüyo buuw buuw cabalayip bi basina oynamaya çalışıyo diyeBenim kızım da taklit ediyor söylediklerimizi tekrarlıyor sonra unutuyor tabii,kızım kalmalı kovalamacalı oyunları çok seviyor, saklambaç oynarken çok eğleniyoruz genelde bu tarz oyunlar oynuyoruz, eğer işim varsa oyuncaklarıyla oynuyor, tabi yanıma gelip anne deyince ne işim varsa bırakıyorum,sonra o tekrar tekrar oyununa dönüyor zaten
oglumda saklambaç çok seviyor ben bazen telefona daliyorum o kendi kendine arabasini falan suruyo oynuyo sonra icim bi üzülüyo buuw buuw cabalayip bi basina oynamaya çalışıyo diyeacaba çocuk kaliteli zaman geçiremiyorum diye merak ediyorum
Arkadaslar konuşma durumu ne alemde sizler de oğlum soylediklerimizi taklit etmeye başladı fakat bi kaç kere söylüyo sonra söylemiyo maşallah bayağı kelime söylüyo geliştirmek için neler yapabilirim? Ve gündüz ne gibi oyunlar oynuyosunuz kaliteli vakit gecirebilmek için neler yapabilirim
Hayirlibolsun ikinci geliyor HeBu durumda ogle yemeğini kacta yiyor canim benimki de tek uyku yapmak istediginde 1gibi uyumak istiyor ama yemek saati de 1erken versemm bu sefer acikmamis oluyor
Canım benimki bi tek bizi taklit etmiyor kedi sesi duyunca miyavliyor köpek sesi duyunca güya havliyor anlamadım ne işArkadaslar konuşma durumu ne alemde sizler de oğlum soylediklerimizi taklit etmeye başladı fakat bi kaç kere söylüyo sonra söylemiyo maşallah bayağı kelime söylüyo geliştirmek için neler yapabilirim? Ve gündüz ne gibi oyunlar oynuyosunuz kaliteli vakit gecirebilmek için neler yapabilirim
Evet canım hayırlısı ile az kaldiHayirlibolsun ikinci geliyor He
bizim çıktı canım cok ıstahsızlık yaptı doktor agrı kesıcı ver dedı arada cok ağlarsa ver cnm aradaArkadaslar azi disleri cikaran varmi biz sancilanmaya basladik yine
Benim oglumda 22 subat dogumlu hala 6 dis var sut alerjimiz var acaba yeterli kalsiyum alamiyor diye mi bilmiyorum ama elbet cikar gec cikinca daha saglam oluyormusKizlar bu ayin 27 sinde 15 ayi dolduracak oglum hala 6 dişi var 4 ustte 2 altta sizde diş durumlari nasil kan degerleri d vitamini falan bakildi herseyi normal çıktı
Kasimaya basladi yakindir uykusuz geceler yemek yememelerArkadaslar azi disleri cikaran varmi biz sancilanmaya basladik yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?