2016 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ben de aynı şeyi yaşıyorum ne versem yemiyor biz 8 kg'da kaldık ve boy çok kısa dr çoçuk endokronolojisine gönderdi. Boyda kilo da dipte . İnşqllah bişey çıkmaz bende kızıma bakamıyorum diyeçok üzülüyordum şimdi daha da kötüyüm.

canım benim kendini suçlama senle alakalı bi durum değil bu . Benim bebeğim iştahlı idi ama şimdi çok az yemeye başladı iştahlı iken de kg si azdı ve tam 3 ay aynı kgde kaldı bana da endekroloji bölümüne goturmemi söylediler ama ben götürmedim bi şey olduğunu sanmıyorum bebeğim çok haraketli 1 dk bile yerinde durmuyor ve bana çekmiş zayıf yapılıyim bende çok yememe rağmen. senin bebeğinde çok haraketli ise ondan kg almilyordur. şu an çoğu bebek istahsiz ve yazılanlara gorede normal bi durummuş kendini üzme lütfen

Kızlar bnm bebeğim de iştahsız. Yedirmekte zorlanıyorum.uyku da yok baya çökmüş bir vaziyetteyim. Her şeyi buskivi ile yedirmeye çalışıyorum sevdiği tek şey bisküvi

Bende sarı bantlıyı beğenmedim sahte gibi ve içi çok ince mavi olan çok güzeldi herkes mavi sahte diyor ama bence sahte değil sizin dediğiniz gibi yeni üretimmiş demekki

oğlumla ilgili hiç yeme problemim olmadı şükür ama birkaç gündür yemiyor ağzından çıkarıyor. diliyle itiyor. çizgi film vs izlerken yerdi şimdi ağzında bekletiyor ... sanorım dönemsel bir şey...

Üzülme bencede benim kızında zayıf ve boyu kısa ama ben hiç sorun olduğunu düşünmedim 15 aylık olacak yarın 9300 kilosu 74 cm boyu ama bende zayıf ve kısa sayılırım bana çekmiş diye düşünüyorum

Arkadaslar konuşma durumu ne alemde sizler de oğlum soylediklerimizi taklit etmeye başladı fakat bi kaç kere söylüyo sonra söylemiyo maşallah bayağı kelime söylüyo geliştirmek için neler yapabilirim? Ve gündüz ne gibi oyunlar oynuyosunuz kaliteli vakit gecirebilmek için neler yapabilirim

Maalesef benim kızım da yemiyor ve gittikçe zayıflıyor, çok üzülüyorum önceden ne güzel yiyordu, geçicidir inşallah.

Benim kızım da taklit ediyor söylediklerimizi tekrarlıyor sonra unutuyor tabii,kızım kalmalı kovalamacalı oyunları çok seviyor, saklambaç oynarken çok eğleniyoruz genelde bu tarz oyunlar oynuyoruz, eğer işim varsa oyuncaklarıyla oynuyor, tabi yanıma gelip anne deyince ne işim varsa bırakıyorum,sonra o tekrar tekrar oyununa dönüyor zaten

Benim kızım da taklit ediyor söylediklerimizi tekrarlıyor sonra unutuyor tabii,kızım kalmalı kovalamacalı oyunları çok seviyor, saklambaç oynarken çok eğleniyoruz genelde bu tarz oyunlar oynuyoruz, eğer işim varsa oyuncaklarıyla oynuyor, tabi yanıma gelip anne deyince ne işim varsa bırakıyorum,sonra o tekrar tekrar oyununa dönüyor zaten[/QUOTE]oglumda saklambaç çok seviyor ben bazen telefona daliyorum o kendi kendine arabasini falan suruyo oynuyo sonra icim bi üzülüyo buuw buuw cabalayip bi basina oynamaya çalışıyo diye acaba çocuk kaliteli zaman geçiremiyorum diye merak ediyorum

oglumda saklambaç çok seviyor ben bazen telefona daliyorum o kendi kendine arabasini falan suruyo oynuyo sonra icim bi üzülüyo buuw buuw cabalayip bi basina oynamaya çalışıyo diye acaba çocuk kaliteli zaman geçiremiyorum diye merak ediyorum[/QUOTE]

O bazen bana da oluyor bir şeylere dalıyorum ve farkedince sanki haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama sonuçta oyuncakları da seviyor çocuklar o yüzden gün içinde işim varken mecbur bırakıyorum

O bazen bana da oluyor bir şeylere dalıyorum ve farkedince sanki haksızlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama sonuçta oyuncakları da seviyor çocuklar o yüzden gün içinde işim varken mecbur bırakıyorum[/QUOTE]
Evet haksızlık yapiyormusum hissine kapılıyorum üzülüyorum sonra ama kendi kendine de oynamayı öğrenmesi güzel bişey diye telkin etsem de kendime bu haksızlık yapiyomus hissi daha ağır basiyo... konusmasinida etkiler diye bu araa bayağı oyunlar oynuyoruz ama

oğlum da ses taklidi ile birçok kelimeyi söylüyor ama unutuyor sonra. Konuşuyor kendince...

Kitap okuyoruz, kovalamaca, saklambaç derken birden zaman geçiyor... Ve ben de kendimi başka şeyle uğraşırken buluyorum... Ne yapacağım bilmiyorum. parmak boyası aldım yemeye çalışıyor...

Canım benimki bi tek bizi taklit etmiyor kedi sesi duyunca miyavliyor köpek sesi duyunca güya havliyor anlamadım ne iş enteresan bi kız

Kizlar bu ayin 27 sinde 15 ayi dolduracak oglum hala 6 dişi var 4 ustte 2 altta sizde diş durumlari nasil kan degerleri d vitamini falan bakildi herseyi normal çıktı

Kizlar bu ayin 27 sinde 15 ayi dolduracak oglum hala 6 dişi var 4 ustte 2 altta sizde diş durumlari nasil kan degerleri d vitamini falan bakildi herseyi normal çıktı
Benim oglumda 22 subat dogumlu hala 6 dis var sut alerjimiz var acaba yeterli kalsiyum alamiyor diye mi bilmiyorum ama elbet cikar gec cikinca daha saglam oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…