• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Mrb arada ben de bakıyorum :) bizde durumlar iyi yarın itibariyle 14 aylık oluyoruz 11.100 kilosu 8 tane dişi var. Buaralar el ayak göz kulak ağız burun göbek nerde deyince gösteriyor konuşma pek yok baba meme ve dede diyor genelde. Sesleri taklit ediyor hiç yerinde durmuyor sürekli geziyor benim minik kızım :KK36:

maşallah canım. benim oğlum da kıpır kıpır. Arada ses ver, öpüyoruz sizi.

Dedigim gibi dun kontrole gittik oglum 2 subat doğumlu ve kilosu hala 9800 boy 79 cm. Kansizlik var ama ne vitamin sruplarini icirebiliyorum ne de kan ilaclarini. Ne olacak bilmiyorum et kiyma falan da yemiyor. Corbanin icine kiyma koysam itinayla agzinda biriktirip tukuruyor. Yumurta peynir ve yogurt hicbir sekilde yemiyor. Ne yapacagimi şaşırdım isin acigi artik oluruna biraktim. Eskiden kan uzumunu inciri cok guzel yerdi artik alip alip yere atiyor. Bu arada doktorumuz menenjit asisini onerdi ben yaptiracagim. 2 yasinda cikmasi gereken disleri bile cikardi oglum. Ama on dislerinde sari sari lekeler var. Dis fircalamaya baslayalim dedi doktorumuz. Benden bu kadar kizlar.
canım merha aynı benım kızı anlatmışsın bızım boyumuz hatta daha kısa yoğurt harıc dıger sut urunlerıne karsı ağzını açmıyor sureklı emıyor dıslerımı aynı anda patlıyor iştah surubu verd doktor takla atarak zorla ıcırıyoruz çıldırmak uzereyız esımle bana adım attırmıyor ısten geliyor onu kucağıma almayayım 1 dk bırakayım bas bas bağırıyor sabaha kadar emerek yatıyor uyumuyor bunalmanın son nokltasındayım canları saolsun ıyı olsunlar dayancaz tatlım bıze immun 44 dıye bır surup verdıler pıpetle ıcırmeye basardım 1 2 gun bı dene ıstersen sende pıpet degısık geliyor onlara

canım merha aynı benım kızı anlatmışsın bızım boyumuz hatta daha kısa yoğurt harıc dıger sut urunlerıne karsı ağzını açmıyor sureklı emıyor dıslerımı aynı anda patlıyor iştah surubu verd doktor takla atarak zorla ıcırıyoruz çıldırmak uzereyız esımle bana adım attırmıyor ısten geliyor onu kucağıma almayayım 1 dk bırakayım bas bas bağırıyor sabaha kadar emerek yatıyor uyumuyor bunalmanın son nokltasındayım canları saolsun ıyı olsunlar dayancaz tatlım bıze immun 44 dıye bır surup verdıler pıpetle ıcırmeye basardım 1 2 gun bı dene ıstersen sende pıpet degısık geliyor onlara
Pipetle sut icirmeyi denemistim cekiyor ama yutmuyor oldugu gibi disina veeiyor hemen cektigini. Sutu sadece muzla biskuviyi ezip sute karistirip yerse oyle almis oluyor. Biberon almiyor 5 aylikkrn bi birakti o birakis. Annem biberona alistirmaya bak yarin memeden keserken zorlanirsin diyor ama ne yapacağım bilmiyorum. Valla ben de ne taklalar attim ama yok kokusunu aldigi anda puskurtuyor sipa.

Selam kızlar nasılsınız? Bebekler nasıl? Burayı özlemişim yahu...:))

Selam kızlar iyi aksamlarrr :KK45:nasilsinizz bebisler nasilll biz bu ayın 11'inde 14 aylık oluyoruz ve hala tek kelimemiz var o da meme:işsiz: benim de adım memmem :olamaz: Zeynep hanım geç konuşacak anlaşılan:KK51:
Bu aralar hastalıklarla bogusuyoruz duzelemedi kızım bugün de hasta mesela..Ateşi var tahlil falan yaptırdık enfeksiyon mı var diye o da yok..Gittiğimiz 3.cocuk doktoru zeynebin alerjik bir bebek olduğunu hastalıklara alismamız gerektiğini söyledi şimdiye kadar alerjik bir durumu olmamıştı halbuki:işsiz: alerji ilacina başladık bakalım Allah şifa versin bebislerimize

Merhaba kızlar,
biz de 13,5 aylık olduk :D anne - baba - ema (elma) - alo tede (teyze) - mem mem (emzik) şimdilik bunları söylüyoruz, biraz fazla aktif oğlum direk birebir öğrenme yerine dış ortama odaklı, doktorun dediğine göre veri toplayıp birden dışarıya cıkarıyormuş :işsiz: gece 2 bazen 3 kez uyanıyor, sabah 7de uyanıyor ne zaman uzayacak bu sabah uykusu :mad:

Bayanlar kizima spor ayakkabi alacagim ama kararsizim bana tavsiye verebilecek olan var mi ???
Biz skechers air taban aldık spor ayakkabısini biraz pahalı ama bu marka eşim o ayakkabılari gördükten sonra başka ayakkabı begenmedi ama ayak numarasi küçük olduğu için hala ilk adim ayakkabısi giyiyor kızım 18 numarada ayağı 19 numara yazlık aldık 20.5 numarada spor ayakkabı

Biz skechers air taban aldık spor ayakkabısini biraz pahalı ama bu marka eşim o ayakkabılari gördükten sonra başka ayakkabı begenmedi ama ayak numarasi küçük olduğu için hala ilk adim ayakkabısi giyiyor kızım 18 numarada ayağı 19 numara yazlık aldık 20.5 numarada spor ayakkabı
Evet onu internette ben de gordum hosuma gitmisti. Benim kizin ayagi da kucuk ama tarakli. O yuzden su an 22 giyiyor halbuki ayakkabinin onu bos kaliyor. Yazlik aldim ama spor ayakkabi da almak istiyorum. Memnunsaniz ben de alayim.

canım bu immün 44 iştah surubu mu benim kizimda çok iştahsız çok zorlanıyorum yedirmek için

Kızlar SLM nasılsınız bende giremiyorum iş ve ev arası koşturuyor um kendime bile vakit ayiramiyorum kızın hep olduğu gibi iştahsız Dr nutrigen vitamin verdi iştah açar diye ama ise yaramadı 14 ylik olucaz yarın 8.5 9 kilo arasi kızım hala b arada menenjit aşısı olduk biz 11 ve 13 aylıkken 2 doz oldu .Şuan hastanedeyim safra kesesinden dün ameliyat oldum . Yorgunluk ve halsizlik ten dolayı Dr a gittim geçen hafta 1 cm den büyük taşlarım varmış tehlikeli dediler ameliyat oldum nsallah bugün taburcu olacağım görüşmek üzere

Kizlar merhaba biz de geldik.kizim 14aylik oldu. 84cm ve 10200 kg olmus.sayesinde hic kilo almiyorum bu iyi bisi mi kotu mu anlamadim cunku 6aylik hamile olmama ragmen sadece 4kilo aldim.benim hanfendinin pek kelimesi yok ama ne dedigimi anliyor cok sukur ve hemen yapiyor.bu aralar etten sogudu ayran ve domates duskunlugu var.neyse ne isterse yesin yemesin modunda takiliyoruz.benim merak ettigim gunduz uykulari bire dusen var mi bizimki muallakta ne yapiyor anlamiyorum

Kızlar SLM nasılsınız bende giremiyorum iş ve ev arası koşturuyor um kendime bile vakit ayiramiyorum kızın hep olduğu gibi iştahsız Dr nutrigen vitamin verdi iştah açar diye ama ise yaramadı 14 ylik olucaz yarın 8.5 9 kilo arasi kızım hala b arada menenjit aşısı olduk biz 11 ve 13 aylıkken 2 doz oldu .Şuan hastanedeyim safra kesesinden dün ameliyat oldum . Yorgunluk ve halsizlik ten dolayı Dr a gittim geçen hafta 1 cm den büyük taşlarım varmış tehlikeli dediler ameliyat oldum nsallah bugün taburcu olacağım görüşmek üzere
Gecmis olsun canim. Kizina kim bakiyor emiyor mu

Kizlar merhaba biz de geldik.kizim 14aylik oldu. 84cm ve 10200 kg olmus.sayesinde hic kilo almiyorum bu iyi bisi mi kotu mu anlamadim cunku 6aylik hamile olmama ragmen sadece 4kilo aldim.benim hanfendinin pek kelimesi yok ama ne dedigimi anliyor cok sukur ve hemen yapiyor.bu aralar etten sogudu ayran ve domates duskunlugu var.neyse ne isterse yesin yemesin modunda takiliyoruz.benim merak ettigim gunduz uykulari bire dusen var mi bizimki muallakta ne yapiyor anlamiyorum
Ooo hem kizina hem sana masallah. 26. Haftaya gelmişin bile. Vallahi Allah gucunu artirsin biz bir tane ile bas etmeye calsiiyoruz. Ikinci hamilelik nasil oluyor canim daha mi dirayetli oluyor insan? Hani birinci de yatmadik kalkmadik kendimizi yormadik falan ya ama simdi oyle bir sansin yok senin

maşallah canım. Oğlum iki aydır bir kez uyuyor...

geçmiş olsun canım...

Merhaba internete girmeye firsatim pek olmadigindan takip edemedim hic. 8 subat 2016 dogumlu bir oglum var.. Ellerini 7 aylikken kullanmaya basladi 10 aylikken emeklemeye basladi suan 14 aylik oldu tutuna tutuna her yere gidiyo ama tek basina hala yuruyemiyor. Bebekliginden beri zor uyuyor isaret ettigim yone bakmiyor ama sosyal iletisimi herkesle cok iyi. 3 farkli doktora goturdum eeg cekildi bisey cikmadi ama ben endiseleniyorum zekasiyla ilgili problem olsa sizce anlayabilirmiyim ya da doktor ogle birsey olsa soylerdi degillmi? Doktorlara gore hicbir sorunu yok.. Birde ellerini gec kullanmaya baslamasinin sebebi heyecanlaninca birsey yapmak usteyince ellerini motosiklet kullanir gibi yapıyor tiki var gibi sadece yeni bisey ogrenmeye calistigi ve heyecanlandigi zaman yapiyor.benzer seyleri yasayan anneler varni benim gibi

Back