2016 Şubat Anneleri

maşallah canım. Oğlum iki aydır bir kez uyuyor...
Benimki de bire dusurecek galiba.ama tam oturtamadi.saat kacta ogle ymegini yiyor be kacta yatiyor gunduz uykusunu canim
Yok canim hic hamile gibi olamadim.benim buyuk olan yasi kucuk oldugu icin bence.herseyine kosuyorum ama halimden memnunum.ikinci kizimi sabirsizlikla bekliyorum

Gecmis olsun canim. Kizina kim bakiyor emiyor mu
Teşekkür ederim canım kızım maalesef emmiyor o kadar iştahsız yani ek gıda zorla ama nasıl çok hareket li nereden buluyor enerjiyi anlamıyorum kızıma annem bakıyor ama hep benim kucağıma gelmek için ağlıyor ama çok ağrım var alamıyorum çünkü çok hareket li dikişlerimi patlatır zor oluyor ama yapacak birşey yok

Kizlar gecen gun bi arkadas sormustu omuzlardan terlemeyi. Bugun oglumu doktora goturdugumde sordum kansizliktan olurmus sirf omuz baslarinda terleme.
Ben sormuştum canım sırtı su gibi oluyor uyuyup uyandığında bende bir kanına baktırayım o zaman sağol çok

canım öğleye kadar bakıcı bakıyor. kahvaltı yiyor sonra çorba yemek vs yiyor, öğle çok belirgin değil. yemediği de oluyor. 12 13 civarı yatıyor. sabah da 7 8 de kalkıyor. bizim de çok sıkıntı oldu,çünkü 7 de uyumak istiyor... 8 9 gibi yatırıyorum.

Bn tek uyku yaptirdigimda uykusuzluktan yemek yemedi.erkene alsam ogle yemeginu bu sefer acikmiyordu.simdilik bizim icin iki uyku daha iyi gbi 11 ve 3de yatiyor aksam da 9gibi uykusu geliyor

Merhaba bende bu soruyu sorcaktım. Normalde 1 yaşından sonra gündüz uykusu 1e düşermiş ama biz hala 2 defa uyuyoruz. Tek uyutsam akşama doğru husursuzlaşıyor yemek yedirirken zorlanıyorum. Biz 10.30 11 gibi ilk uyku 4 gibi de ikinci uyku yapıyoruz.

Su saat oldu ve daha hicbir sey yemedi oglum. Kafayi yemek uzereyim ben mi beceremiyorum anlamiyorum ki. Vicdan azabi cekiyorum resmen

Su saat oldu ve daha hicbir sey yemedi oglum. Kafayi yemek uzereyim ben mi beceremiyorum anlamiyorum ki. Vicdan azabi cekiyorum resmen
Valla canım şimdiki çocuklar bizi parmakların da oynatıyorlar bnm ki bir hafta hiçbir şey yemedi şimdi başladı. Yemek yedirmekten sıkıldım.

Canım öncelikle benim oğlumda hala tutunarak yürüyor bu seni korkutmasın ve otizmli çocuğu olan bir arkadaşıma doktorlar hastaneye gittiği zaman şu soruları sormuş (çocuk 2 yaşında iken ) işaret parmağını kullanıyor mu ? Başına birşey koyduğunuz zaman şapka falan takınca rahatsız oluyor mu ? Ve yabancı birilerine gidince rahatsız oluyor mu ? Otizmli çocuklar bunları yapamazmış. Rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin.

Seni çok iyi anlıyorum canım emiyor mu oğlun benimki emmiyor devam sütü içmiyor ek gıda sevmiyor aylardır böyle yemek yedirmek için en az bir saat uğraşıyoruz ama yediği 3-5 kaşık küçük kendi kaşığı ile ense veya devam sütü icse bu kadar zorlamazdim ama bizde hiçbiri yok 2 aylıkken bir Dr iştah açıcı diye alerji ilacı vermişti kullanmadım ama bazen niyeti bozup kullanasim geliyor ama kıyamıyorum iştahsız bebek çok zor

Biz memnunuz tabanı çok rahat ablamda kızı için hep bu marka kullandı tavsiye ederim

Bazen 1 bazen 2 uyuyor ama genellikle 1 defa sabah çok erken uyuyup gecede kaliteli uyumadiysa öğle 10-11 gibi uyuyor bide 4-5 gibi ama bu seferde gece uyumak istemiyor 10 -11 i buluyor gece uykusu o yüzden sabah 8.30 gibi uyanıyor 1 gibi öğle yatıyor (1.5-2saat ) akşamda 8.30-9.00 gibi uyuyor

Bu durumda ogle yemeğini kacta yiyor canim benimki de tek uyku yapmak istediginde 1gibi uyumak istiyor ama yemek saati de 1 erken versemm bu sefer acikmamis oluyor

Evet canim emiyor. Aynen ne devam sutu aliyor be de peynir sut yogurt yumurta. Hepsine agiz kilitliyor eline veriyorum oldugu gibi yere atiyor. Dojtor bana da vutamin ve demir takviyeleri verdi ama imKni yok yemiyor icmiyor. Doktor gunduz emmesini keseceksin yoksa duzelmez dedi. Gerekirse 1 hafta ac koy ama gunduz meme verme dedi ama ben de kiyamiyorum daha kesmeye.

canım senin emdiği için yemiyor dur üzülme benimkide emse bu kadar ugrasmam inan ama bizde hiçbiri yok senin memeyi bırakınca yer arkadaşımın oğlu öyle idi memeden kesince yedi sende emzirebildigin kadar emzir sonrasında ne yerse artık kilosu falan nasıl benim kızım zayıf

1 subat dogumlu 9600 kilo. Insallah bakalim yani zaten simdilik emzirmeyi birakmayi dusunmuyorum ama ramazan da insallah gunduz emmelerini azaltmak istiyorum. Belki sadece uyku vakti veririm. Gece de emziririm. Hem o biraz mecbur kalip yemek yer hem de ben orucumu rahat tutarim.

emzirmeyi bırakma zaten canım ne kadar çok emerse o kadar kar zaten sonra yıllar boyu yemek yiyecek anne sütü kadar değerli birşey yok emmeyi bırakınca da yer merak etme çevremde çok var böyle olan ben ne yapacağım onu bilmiyorum ne kullansam balık yağı vitamin iştah açılmıyor birkaç gündür iyice istahsizlasti ateşi yüksekti Dr a gittik bugün kan tahlili falan yapıldı virüs var dedi kanda ama ilaç vermedi ateş için ilaç kullanın dedi o şekilde devam edelim dedi nereden virüs aldi bilmiyorum ameliyat olduğum gün beni görmeye geldi hastaneye özel hastane diye getirdi eşim ama ordanmi kaptı anlamadım hiçbir yeri ellemedi az kaldı zaten offf bilmiyorum ne olacak böyle

Bu durumda ogle yemeğini kacta yiyor canim benimki de tek uyku yapmak istediginde 1gibi uyumak istiyor ama yemek saati de 1 erken versemm bu sefer acikmamis oluyor
ben genelde öğlen uykusundan hemen önce corbasini veriyorum sabah kahvaltı yi erken yapıyor hemde çok yemediği için çorbaya itiraz etmiyor ama haftasonları düzen değişiyor saat 10.30 da kahvaltı yaptık bugün 12 de uyudu 2 de uyandı 2.30 da çorba içti 4.30 da yoğurt yedi akşam mantı vardı onun menüsünde yemedi biz pizza yedik oda çok az pizza yedi karnı açıkmadı yani öğle yemeğini yatirmadan verince akşamda güzel yiyor

maşallah canim minigine kgsi ve boyu iyi. yolun yarısını geçmişsin ikisi beraber büyüyecek ne güzel. bizim gunduz uykularımiz hala 2 canim.10.30 ile 11 arası ve 15.30 ile 16.00 arası .benim bebegimde konuşmuyor at ve al bi de golldiyor sadece ama çok şükür dediklerimi anliyor

slm canim benim bebeğimde 9750 gr iştahı azaldı bu aralar ve memeye düşkünlüğü arttı. çorba seviyor kahvaltı az bi şey yiyor akşam yemeklerinde ise taneli şeyler varsa kendini beslemeyi seviyor yedirmeme müsade etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…