- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kiz bütün azilarini çıkardı bir anda hepsi patladi.bn dis kolyesi taktim hep ondan mi bilmem ama bir iki gun huysuzdu sadeceArkadaslar azi disleri cikaran varmi biz sancilanmaya basladik yine
Bir tane çıktı canım diğer 3 ü çıkmak üzereArkadaslar azi disleri cikaran varmi biz sancilanmaya basladik yine
Dis bazi cocuklarda ishal yaparmis ya canim belki senin minigin vuct zorlaninca oyle tepki vermistir. Gecmis olsun hemencecik iyilesir insallah.oğlumun 1 haftadır çok kötü,
aşırı sulu yeşil kaka, iştahsızlık ve çok kötü pişik hemde kanamalı kaşıntılı
kaşıntı yüzünden çok kötüydü, 3 gündür mecbur kalmadıkca altını bezlemedim
doktora gittik, kakasını aldı tahlil yaptı, mikrobik bişy yok dedi
bugün sabah gördüm 6cı dişi patlamış :) pişiği azaldı, kakası da biraz toparladı
Üst iki azı dişi patladı bizim. Huysuzluk dışında ateş falan olmadı çok şükür. Yemek yemesi de gayet normaldi.Arkadaslar azi disleri cikaran varmi biz sancilanmaya basladik yine
Bizim ki pek konuşmuyor bazı şeyleri taklit etmeye çalışıyor ama öğrendiğinide unutmuyor. Birşeyler yaptırmaya çalışıyorum ama hiç oralı olmuyor sürekli yaramazlık ve oyun peşinde.Arkadaslar konuşma durumu ne alemde sizler de oğlum soylediklerimizi taklit etmeye başladı fakat bi kaç kere söylüyo sonra söylemiyo maşallah bayağı kelime söylüyo geliştirmek için neler yapabilirim? Ve gündüz ne gibi oyunlar oynuyosunuz kaliteli vakit gecirebilmek için neler yapabilirim
Bizim kan değeri düşüj çıkmıştı sağlık ocağında. Ben de yaşında doktordan istedim o da hepsine baktı değerlerin. Kan tahlili gene düşük çıktı kan ilacına devam ediyoruz. Bizim altta 4 üstte 4 dişi var. Üst iki azı dişide patladı ama tam anlamıyla çıkmadı. Dişlerine bakmak için güldürebilirsin ben anca öyle bakıyorum. Gıdıklıyorum biraz gülmeye başlayınca inceliyorum artık :) Benim oğlumda kg almıyor artık aynı kiloda duruyor kaç aydır.oglumunda sadece 6 disi var bu aralar çok huysuz ve iştahı eskisi gibi değil ben de azı dışı patlayacak sanıyorum fakat ağzını açıp göstermiyor. kan tahlilini ve daha vitamini Dr istediği için mi yaptırdınız kizlar. biz 1 yas açısından sonra kontrole hiç gidemedik oğlum çok etkilendi aşıdan sonra sağlık ocağina girince ağlamaya başlıyor kg sine bile bakamiyoruz
Merhaba sonucu bildirirmisiniz merak ettim. Bizde aynı durumdayiz.Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ben de aynı şeyi yaşıyorum ne versem yemiyor biz 8 kg'da kaldık ve boy çok kısa dr çoçuk endokronolojisine gönderdi. Boyda kilo da dipte . İnşqllah bişey çıkmaz bende kızıma bakamıyorum diyeçok üzülüyordum şimdi daha da kötüyüm.
Merhaba sonucu bildirirmisiniz merak ettim. Bizde aynı durumdayiz.Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ben de aynı şeyi yaşıyorum ne versem yemiyor biz 8 kg'da kaldık ve boy çok kısa dr çoçuk endokronolojisine gönderdi. Boyda kilo da dipte . İnşqllah bişey çıkmaz bende kızıma bakamıyorum diyeçok üzülüyordum şimdi daha da kötüyüm.
Dis bazi cocuklarda ishal yaparmis ya canim belki senin minigin vuct zorlaninca oyle tepki vermistir. Gecmis olsun hemencecik iyilesir insallah.
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum ben de aynı şeyi yaşıyorum ne versem yemiyor biz 8 kg'da kaldık ve boy çok kısa dr çoçuk endokronolojisine gönderdi. Boyda kilo da dipte . İnşqllah bişey çıkmaz bende kızıma bakamıyorum diyeçok üzülüyordum şimdi daha da kötüyüm.
Canım bnm ki de 29 Şubat doğumlu boyu geçen ay 74 cm di bizimde kısa geliyor bana . Doktor normal dedi. Kaç cm doğduCanım benimkide kız 9 şubat duğumlu. Şuan 70 cm boyu kilosuysa 8600.. kilosu neysede boyu çok kısa. Kendimi kötü hissediyorum bende bizide çocuk gastroenteroloji bölümüne yolladı dr ama daha gidemedik. Bu konuda bilgi alışverişi yaparsak çok sevinirim.
Canım benimkide kız 9 şubat duğumlu. Şuan 70 cm boyu kilosuysa 8600.. kilosu neysede boyu çok kısa. Kendimi kötü hissediyorum bende bizide çocuk gastroenteroloji bölümüne yolladı dr ama daha gidemedik. Bu konuda bilgi alışverişi yaparsak çok sevinirim.[/QUOTE
Ayın 3 ünde gidicez muhakkak yazarım bizimki de 72-73 cm . 21 şubat doğumlu kilosu da 8kg . Doğum kilosu 3500-3600 . Çoçuk dr kilo boy uyumu var ama ikisi de dipte dedi. Doğum kilosuna göre şuan ki kilosu normal değil dedi. Benim 3.çoçuğum diğerleri de zayıf büyüdü ama oğluşlarımın boyları uzundu. Bakalım ne dicek özele götüreyim dedim ama geçen oğlumun hastalığı için gittik yok o yok bu test 2 günde 250 tl bırakıp çıktık oysa o dönem okullarda salgın varmiş sıradan bir rahatsızlıktır bazı özeller işi paraya dökmüş iyice.
Pardon 29 ocakC
Canım bnm ki de 29 Şubat doğumlu boyu geçen ay 74 cm di bizimde kısa geliyor bana . Doktor normal dedi. Kaç cm doğdu