- 15 Şubat 2024
- 1.774
- 1.739
- 48
- 31
Vallaha öyle bir şey olursa hastane odasında eşime git şunu yap git bunu yap ajanda elimde anksiyete ataklarıylayok sen işlerini halletmeden dogurmazsin ben sana güveniyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaha öyle bir şey olursa hastane odasında eşime git şunu yap git bunu yap ajanda elimde anksiyete ataklarıylayok sen işlerini halletmeden dogurmazsin ben sana güveniyorum.
Bu gruba bayılıyorum ya. Herkeste bir fikir var. Bilmediğimiz yada kendimize derman olmadığımız. İyiki kurmuşsun kız. Beyin jimnastiği gibi.Kuzu hapşırığı tutmaya çalışma çok zararlıymış ama burnunu bol bol temizle nazal duş diyorum başka bir şey demiyorum ben çok faydasını gördüm nazal duşun
sezaryen olmasa kendi göbek bağını da kesersin. güçlü kadınVallaha öyle bir şey olursa hastane odasında eşime git şunu yap git bunu yap ajanda elimde anksiyete ataklarıyla
sut ürünlerine alerjim var laktozsuz içtim belki de o yaptı bu hastalığı direk süt ürünlerinin kestim. dünden beriBen süt kaynatıp içine karabiber koyuyorum. Onu içmeden bir güzel soluyabilirsiniz. Geniz açılıyor bir iki hapşırıkta yapıyor. Sonrası fena rahatlık. Karabiber çok koymayın içemezsiniz.
öyle yapmaya çalışıyorum tuzlu su gargara yapicam ama tansiyonu çıkarır mı ona çekindim o da çok iyi geliyorBoğazınız hep ıslak kalsın lımonlu su olur ılık su olur ıhlamur olur sürekli ışık birşeyler tüketin
Kuzu ben kurmadım aslında editör her ay yeni grup açıyor talip olan grubu devralıyor. O dönem uzunca bir süre bizim grubu kimse almamıştı ben de almasamBu gruba bayılıyorum ya. Herkeste bir fikir var. Bilmediğimiz yada kendimize derman olmadığımız. İyiki kurmuşsun kız. Beyin jimnastiği gibi.
Ben bugün ütü işini bitiriyorum bizde de aynı şey olmuş ben almısım eşim her defasında benim istediklerim alınmıyor diye sürekli gaza gelip aldırmıs annem hala alıyor halaları sepet mepet yapacakmıs e tabi teyzeler kusur kalır mu kalmaz onların senetleri bile hariç bir buçuk haftam sadece yıkama kurutma ile geçti kurutma makinesine korkudan atmadım öğleden önce evin üst katında günes var öğleden sonra alt katında balkona çıkarmıylrum tozlanmasın diye camın arkasından güneş görsünler de korusunlar diye bir oraya rbir buraya neyse o fasıl bitti derken ütü basladı dün gece kıyafetleri bitti bugün omuz örtüleri çarsafları kundakları ağız mendilleri falan bitecek inşallah birde ikiz olması x2 fazlalaştırıylr herşeyi neyse sorun yok annemde benimle dalga geçiyor aaa sen iç çamasıtlatını bile ütülersin daha dur diyor bide uzakta içine dert oluyor kadınınKızlar 33. Haftadayım birazda geç kaldım ama bugün bebişin kıyafetlerini yıkayayım artık düzenleyeyim dedim.resmen bir dağ çamaşır oldu ben aldıkça almışım,hiç bu kadar aldığımı bilmiyordum ya beyazlar,renkliler koyu renkler falan ayardım herhalde 3 gün yıkanır artık güya çok almayacaktım ya.daha hediye gelenler,görümcemin verdikleri de var
Göbek bağındaki son kan akışının sağlanacağına dair ve diğer isteklerim doğum planım konusunda doktordan imza aldımsezaryen olmasa kendi göbek bağını da kesersin. güçlü kadın
ayyy o dönem kimse almayinca ben bi niyet etmiştim ama cok riskliyim diye ben erkenden doğurur bırakırım grubu diye düşünüp vazgeçmiştim. 1Kuzu ben kurmadım aslında editör her ay yeni grup açıyor talip olan grubu devralıyor. O dönem uzunca bir süre bizim grubu kimse almamıştı ben de almasam
He valla o dönem kimse almak istememişti ben aldığımda tabloyu yapmaya bile bilmiyordumayyy o dönem kimse almayinca ben bi niyet etmiştim ama cok riskliyim diye ben erkenden doğurur bırakırım grubu diye düşünüp vazgeçmiştim. 1
Bende kocama ütületicem valla benden iyi yapıyor ütüyü ben kendi alışverişimi de bitirdim en son gümüş kapak aldım onuda koyup hazırlıycam valizimide. İnşallah gerek kalmaz ama hazırda dursun artık hepsi grup aldı başını gidiyorOh misss . Bende evde ki çamaşırları bitirip. Makinaya temizleyici atıp bebeğin eşyalarına geçicem. Hafta sonu eşimde ütülesin. Kendime de bu hafta alışveriş yapıcam. Herşeyimiz hazırda olsun yeter artık çok bekledik. benim ikinci olduğu için tercübeliyim bu sefer gerçekten çok almadım. İlkinde aldıklarımın çoğunu giymedi bile . Ama yaz bebesiydi. Çıtçıtla büyüdü ondan da olabilir.
evet ayy daha kalp atışı bekliyorduk kuzu yaa nasıl geçmiş zaman doğumlar yaklaştıHe valla o dönem kimse almak istememişti ben aldığımda tabloyu yapmaya bile bilmiyordum
azaldı biraz hapşırık ister istemez yumuşatmak çalışıyorum dikiş patlar rahim ağzı ampute olur diye aklımdan bin tane endişe geçiyorKuzu hapşırığı tutmaya çalışma çok zararlıymış ama burnunu bol bol temizle nazal duş diyorum başka bir şey demiyorum ben çok faydasını gördüm nazal duşun
Benimki de üniversite yıllarında çalışmış ütü biliyor. Birlikte yaparız artık. Bana hala erken geliyordu hazırlıklar ama. İstediğimiz gibi gitmiyor planlar. Dursun kenarda zararı yok dedim.Bende kocama ütületicem valla benden iyi yapıyor ütüyü ben kendi alışverişimi de bitirdim en son gümüş kapak aldım onuda koyup hazırlıycam valizimide. İnşallah gerek kalmaz ama hazırda dursun artık hepsi grup aldı başını gidiyor
Tansiyon için birley diyemeyeceğim riske atma benceöyle yapmaya çalışıyorum tuzlu su gargara yapicam ama tansiyonu çıkarır mı ona çekindim o da çok iyi geliyor
Bende 28 subattı asırı emindim kendimden hamileyim diye ama riske atmayayım dedim ben ikiz olduğunu hCG de tahmin ettim ama ladin19 almıstı çokta iyi yapmıs önce gruplardan biliyorum valla işi zorayyy o dönem kimse almayinca ben bi niyet etmiştim ama cok riskliyim diye ben erkenden doğurur bırakırım grubu diye düşünüp vazgeçmiştim. 1
evet hele ilk zaman baya zor oluyor yeni gelenleri ekliyorsun görmediklerini oluyor geri dönüp okumak gerekiyorBende 28 subattı asırı emindim kendimden hamileyim diye ama riske atmayayım dedim ben ikiz olduğunu hCG de tahmin ettim ama ladin19 almıstı çokta iyi yapmıs önce gruplardan biliyorum valla işi zor
Valla hepiniz hcg takibi yapıyordu ben 7. Mi 8. Mi haftada anca doktora gidebilmiştim valla 17 gün kaldı banaevet ayy daha kalp atışı bekliyorduk kuzu yaa nasıl geçmiş zaman doğumlar yaklaştı
Endişe etme kuzum çay çorba yüklen hemencecik toparlarsın inşazaldı biraz hapşırık ister istemez yumuşatmak çalışıyorum dikiş patlar rahim ağzı ampute olur diye aklımdan bin tane endişe geçiyor
Ben bu ara laktozsuz ürünleri abarttım. kemikleri iyi gelişsin diye sanırım ondan alerjik birsey burnum açıldı. baş ağrısı kaldı dünden beri laktozsuz da yemiyorum. büyük ihtimal bundan oldu inşallah ağrı da geçer virüs olsa böyle rahatlamazdi sanırım ama dünden beri fena kök söktürdüEndişe etme kuzum çay çorba yüklen hemencecik toparlarsın inş