- 28 Eylül 2015
- 5.366
- 15.139
- 248
Bende kis girdiginden beri silmedim silmemde bu sogukta bosver Allah askina cam siliceksin 5 dakka sonra kar yada yagmur yagacak zaten havalar duzelsin hallederiz hic kendine sknti yapmaSelam kızlar,
aynı süreçlerden geçiyoruz. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz. 11.ayın içinde benimki de. Çalışan bir anne olarak koşturmaca geçiyor hayatımız çok şükür. Peki , camlarınızı nasıl siliyorsunuz ? Küçük bebek ya da çocuklarla zor oluyor mu? Ben kış girdiğinden beri silmedim. bu ara bebekte ayaklanmaya başladı. camı açsam soğuk hava içeri giriyor. bebeğin soğuk algınlığı da var. Açıkçası 1-2 ay daha geçsin diye düşünüyorum. ama içim hiç rahat değil .
diğer temizliği eşimle filan arada çabucak hallediyoruz.
aa bu arada bilmiyorum ki sorun olur mu bilgim yok bu konuda
sikinti degil merak ettim sadece. Hem evladimin sagligi daha onemli. Zaten emiyor, benim de kendime dikkat etmem lazim. calistigim icin fazla gelenim olmuyor bu ara. Cocugumla vakit gecirmek daha guzel. hemen buyuyuveriyolar zaten. Sonra siler siler dururuz.Bende kis girdiginden beri silmedim silmemde bu sogukta bosver Allah askina cam siliceksin 5 dakka sonra kar yada yagmur yagacak zaten havalar duzelsin hallederiz hic kendine sknti yapma
Ev hanımıyım etrafıma göre aşırı titizim ama aslında temizlemek zorundayım 3 çocuk ev batıyor. Hergün süpürür siler toz alır balkonlarımı temizlerim ama halı silkelemek nedir arkadaş hangi çağda yaşıyoruz.Ev hanımı olan arkadaşlara bir şey soracağım, hergin evi süpürüyor musunuz, haftada bir hali çırpıyor musunux? Üst komşuma deli uyuz olmaya başladım. Ya sürekli insan bir şey çırpar mı (halı, kilim) ? Sözlü ifade ettik, balkonlar kapalı değildi. Yönetici ye dedik. Ama bu böyle olmuyor kapattık. bu seferde pat pat balkon camlarına kadar. Çok sakinimdir komşulukta. Ama o artık battığı için mı her şeyi abartı geliyor yoksa gerçekten öyle mş? Kusura bakmayın buraya yazdım ama çok sinirlendim.
Ev hanımıyım etrafıma göre aşırı titizim ama aslında temizlemek zorundayım 3 çocuk ev batıyor. Hergün süpürür siler toz alır balkonlarımı temizlerim ama halı silkelemek nedir arkadaş hangi çağda yaşıyoruz.
Canım bizim de aynı sürekli artık sinirim bozulmaya başladı altımdaki öyle sürekli halı çırpıyor sürekli bana çamaşır toplattırıyor üstteki işe girdi artık yapmıyor ama altımdaki baya yapmaya başladı çamaşırım seçilirken bile halı çırptıEv hanımı olan arkadaşlara bir şey soracağım, hergin evi süpürüyor musunuz, haftada bir hali çırpıyor musunux? Üst komşuma deli uyuz olmaya başladım. Ya sürekli insan bir şey çırpar mı (halı, kilim) ? Sözlü ifade ettik, balkonlar kapalı değildi. Yönetici ye dedik. Ama bu böyle olmuyor kapattık. bu seferde pat pat balkon camlarına kadar. Çok sakinimdir komşulukta. Ama o artık battığı için mı her şeyi abartı geliyor yoksa gerçekten öyle mş? Kusura bakmayın buraya yazdım ama çok sinirlendim.
Monun da çocuğu var, gürültüsü tek kelime etmedik . gelen misafirler nasıl oturuyorsunuz derler. diyorum ne güzel çocuklar eğleniyor. Ama diyorum ya şu bir şey çırpma meselesi beni çileden çıkarmaya başladı. balkon açıkken kıyafet varken çırptı. temizlik ben de hak veriyorum. sağ ol canım
Geçmiş olsun canım dikkat et yinede ılık duş filan aldırYa kizlar 3 gundur oglum hasta ilk gece atesi 38.6 cikti hemen dolven verdim ustunu ince giydirdim gecti dun cikmadi atesi bu gun 38.4 oldu cokta oksuruyo yarin olmazsa bi doktora goturcem diste cikarcak sanirim yanaklari falan kizardi surekli de salyasi akiyo kuzucumun
Saol canim dus aldiriyorum korkuyorum gece bi anda yukselir havale falan gecirirse diyeGeçmiş olsun canım dikkat et yinede ılık duş filan aldır
Belli aralıklarla saat kur bak canımSaol canim dus aldiriyorum korkuyorum gece bi anda yukselir havale falan gecirirse diye
iyiyiz teşekkür ederim siz nasılsınız? msjlari okuyordum bu arada:) bebeğin emeklemeden yürüyecek muhtemelen. eşimin yegeni pek haraket etmeyi sevmezmiş gayet sağlıklı hiç endişelenme canım
Bazen endişeleniyorum ama sanırım senin eşinin yeğeni gibi benim kızda :) ha birde ben 1.5 yaşımda yürümüşüm kim bilir belkide bana cekti tembel kızımaa bu arada bilmiyorum ki sorun olur mu bilgim yok bu konuda
Canım benim iki oğlanda erken yürüdü. İkisinede doktor evde ayakkabı tavsiye etmedi. Hatta dışarda yerde ayakkabı ile yürütme demişti. Taki 1 yaşına kadar.Kızlar ilk adım ayakkabısı alanınız var mı yada canm sen tecribelisin ne düşünüyosunfirkan Benim cadı 1 aydır falan yürüyor ama artık dışarda yenemiyorum kendi halinde olmak yürümek istiyo şmdilik beZ ayakkabı giydiriyorum ama artık almanın zamanı geldi gibi
Canım 10aylıktı yürüyodu kızım evde bişey giydirmiyorum ama dışarda kucakta tutamıyorum artık atıyo kendini yürümek istiyo e malum soğukta havalar hangi marka önerirsinCanım benim iki oğlanda erken yürüdü. İkisinede doktor evde ayakkabı tavsiye etmedi. Hatta dışarda yerde ayakkabı ile yürütme demişti. Taki 1 yaşına kadar.
Evde hiç giydirmiyorum ama dışarı çıkarken ayakkabı giydiriyorum ama yürütmüyorum. Seninki dışarda yürümeyi çok istiyorsa ilkadm aayakkabılarından alman daha iyi olur
Aynen oyle ben artik geceden yapiyorum islerim cogunu diger turlu ogluma vakit ayiramiyodum cocuk 9 aylikken adim atmaya basladi 11 ay oldu daha cozemedi yurumeyi isleri yapcam diye yurutece koyuyodum mecbur o etkiledi diye dusunuyorum 10 adim falan atip kendini arkaya atiyo insallah cozer en kisa zamandasikinti degil merak ettim sadece. Hem evladimin sagligi daha onemli. Zaten emiyor, benim de kendime dikkat etmem lazim. calistigim icin fazla gelenim olmuyor bu ara. Cocugumla vakit gecirmek daha guzel. hemen buyuyuveriyolar zaten. Sonra siler siler dururuz.
Tatlim geçmiş oksun ayni şeyleri yaşamışız.benim koca yüzünden doktora gitmedik pek buyutmedi çünkü sonra dayanamadum goturdum kızı.iyiki gitmişiz bronşit cigerlerine inmis.antibiyotiği yeni bitirdikYa kizlar 3 gundur oglum hasta ilk gece atesi 38.6 cikti hemen dolven verdim ustunu ince giydirdim gecti dun cikmadi atesi bu gun 38.4 oldu cokta oksuruyo yarin olmazsa bi doktora goturcem diste cikarcak sanirim yanaklari falan kizardi surekli de salyasi akiyo kuzucumun
Aaa iyice telaslandim yaa ben gotureyim en iyisi bi doktoraTatlim geçmiş oksun ayni şeyleri yaşamışız.benim koca yüzünden doktora gitmedik pek buyutmedi çünkü sonra dayanamadum goturdum kızı.iyiki gitmişiz bronşit cigerlerine inmis.antibiyotiği yeni bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?